Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

WOW wątek już jest !!!
Jak to zleciało, niewiarygodnie , ciężko uwierzyć, ale rok temu o tej porze na dniach my zasiałyśmy nasze fasolki a teraz czekamy na nasze następczynie!!!

Czekamy na pierwsze wrześnióweczki 2012 ( ja sie nie pisze hehee 😁), zle może któraś od nas 🙃 🙃 🙃

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wow!Agatka ,az musiałam zajrzeć 🤪 Tak się cieszę ,że my już po wszystkim,choć powiem szczerze ,ze fajnie było! Z Wami ciąża to pikuś 😉
Doti ,życzymy zdrówka,dla Ciebie i dla Maluszka ,oby sie zdrowo rozwijał i oby czas ciąży mijał spokojnie i miło w doborowym Brzuszkowym towarzystwie 🙂
My tu sie z dziewczynami bardzo zaprzyjazniłyśmy,zżyłyśmy ,obyś Ty poznala tu takie fajne laski jak nasze Wrześniówki 2011,Pozdrawiamy cepło już z naszymi dzieciaczkami Dbaj o siebie,powodzenia 🙂

Doti napisał(a):
Witajcie. Wczoraj wieczór test pokazał 2 kreski. Szacowany termin to 1 września 🙂

GRATULACJE !!!!!
DUŻO ZDRÓWKA I SPOKOJU!!!!
I SUPER TOWARZYSTWA NA BRZUSZKU I MAMUSIACH 🙂 🙂 🙂
POZDRAWIAM
WRZESNIOWKA 2011

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
wow!Agatka ,az musiałam zajrzeć 🤪 Tak się cieszę ,że my już po wszystkim,choć powiem szczerze ,ze fajnie było! Z Wami ciąża to pikuś 😉
Doti ,życzymy zdrówka,dla Ciebie i dla Maluszka ,oby sie zdrowo rozwijał i oby czas ciąży mijał spokojnie i miło w doborowym Brzuszkowym towarzystwie 🙂
My tu sie z dziewczynami bardzo zaprzyjazniłyśmy,zżyłyśmy ,obyś Ty poznala tu takie fajne laski jak nasze Wrześniówki 2011,Pozdrawiamy cepło już z naszymi dzieciaczkami Dbaj o siebie,powodzenia 🙂

Podpisuję się pod tym co napisała Aśka!!! to piękne słowa!!wszystkiego dobrego dla Ciebie i tego maleńkiego milimeterka!!! Mój Misiek właśnie zasnął!!

Wszystkiego naj!!! Będziemy zaglądać 😘

• Mamusia
Dziękuję Wam za życzenia 🙂 Byłam dziś u ginekologa żeby potwierdził ciążę, bo chcemy z mężem przekazać radosną nowinę w Wigilię całej rodzinie. Fasolka jest ledwo widoczna, ma ok 2,5 mm, ale jest tam na pewno! Jestem taka szczęśliwa!!!!! 🤪 🤪 🤪

Tu na Brzuszku poznałam super mamuśki jak byłam w ciąży z Synkiem. Byłyśmy marcóweczkami 2010 😉 Później jak Brzuszek zaczął szwankować przeniosłyśmy się wszystkie na inne forum.

Mam nadzieję, że grono wspaniałych mamuś wrześniowych sie powiększy!

• Mamusia
Witam wrześnióweczki 🙂 U mnie 5 tyg i 2 dni 🙂 I cudowne dwie grube krechy 🙂 Jutro wybieram się do gin, wiem, że to trochę wcześnie, ale pierwszą ciążę poroniłam i mam nadzieję, żę teraz jest wszystko dobrze.

• Mamusia
Witajcie wrześnióweczki, u mnie 5 tyd i 1 dz, termin prawdopodobnie na 6 września. Wizytę u położnej mam na 25 stycznia i dopiero wtedy będę mogła usłyszeć bicie serduszka mojego pierwszego maleństwa 😆 Akurat jak na złość ból gardła i cieknący nos 😞 Nie miało kiedy :/

• Mamusia
Ja też byłam przeziębiona, na szczęście obyło się bez gorączki. Na katar i rozbicie polecam syrop z cebuli i cukru (w słoiku na przemian pokrojona cebula, 2 łyżeczki cukru i td, potem ugnieść i będzie syropek 🙂 ). Na bolące migdały płukanie herbatą z szałwii i wodą z solą no i tabletki do ssania. No i oczywiście leżenie w domku 🙂 Mi pomogło.

• Mamusia
Hey, przed chwila odebralam wynik BHCG 🙂 i jestem w ciazy 🙂 heheh...
Troche jestem nerwowa, bo jestem zawalona niemilosiernie i jutro ide do rodzinnego i pewnie antybiotyk 😞((
To jest moja 4 ciaza... Mam dwuletnią coreczke 🙂 Wrzesien 2009...
Poza tym jestem polozna, i chetnie sluze odpowiedziami na pytania 🙂))
Termin dopiero 22.09.2012