Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć dziewczyny, super te bluzki ja też bym miała problem z wybraniem nadruku , nie mówiąc o rozmiarze 😁
Co tam u Was dzisiaj słychać , jak samopoczucie ? Ja znowu dzisiaj mam gości 😠 jakoś nie chce mi się na nikogo patrzeć , najlepiej bym leżała plackiem no i może na mały spacerek poszła . Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło w tygodniu teściówka zaprosiła nas na obiad więc jest git 😁
Ja w poniedziałek na usg idę już nie mogę się doczekać , może posłucham serduszka 😆
bo do tej pory tylko mi pokazywali na monitorze ,że bije .Bardzo bym też chciała wiedzieć kto tam u mnie zamieszkał w brzuszku bo coraz trudniej mi się chodzi między regałami z dzidziusiowymi rzeczami 😉
Wiem ,że to za wcześniej ,ale też sobie wybrałam wózeczek kolor uniwersalny 😜

Pozdrawiam .

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamusie 🙂) jak tam mija niedziela bo ja sobie zrobilam drzemke po szkole i teraz ogladam Szkołe Uczuc z rana mala niespodzianka-wymioty mysle ze danio ze sniadania i wafle ryzowe sie nie przyjely a musialam zjesc cos bo nie dobrze mi bylo strasznie i wcislam ten serek ktory wydalilam szybciutko;/ Mixi JA tez juz nie moge przechodzic obojetnie obok dzialow na dzidziusiow 🙂 wczoraj bylam na zakupach lupilam w h&m sliczne kremowe body z napisem Best Present Ever i czapeczka do tego oraz bialego pajacyka takiego kochaniutkiego i 56 rozmiar W 5 10 15 🙂 poza tym mam juz czapeczke skarpeteczki komplecik kolejne szare body kocyki podusie itp jakos nie moge przejsc obojetnie 🙂

• Mamusia
Łał no to niezłą masz już kolekcje 😁
Ja dzisiaj byłam z córcią na spacerku , a tak to całą niedziele w domku siedzimy.
Jutro ide do ginekologa i zobaczę moje maleństwo , jak ja bym już chciała wiedzieć kto tam siedzi 😉
Pozdrawiam mamusie .

• Mamusia
Wyjątkowo dziś się dobrze czułam, pozamieniałam się półkami z mężem. bo te wyżej miałam ja. Przy okazji zrobiłam porządek w szafie i spakowałam rzeczy, w które już się nie mieszczę. Dziś nad morzem piękna pogoda, więc spacerek się udał. Też idę jutro do gina. Trzymajcie się cieplutko 🙂

• Mamusia
Mixi czekamy na relacje 🙂 moja milosc stwierdzial ze jak wroci to chcialby sie wybrac na usg 4d to juz bd 15tc wiec mam nadzieje ze jakos ta moja dzidzia bedzie wyrazna co o tym sadzicie laseczki ??? chociaz ja chcialam isc dopiero w 20tc ale dowiemy sie w koncu za 3 tygodnie co tam w brzusiu siedzi sobie 🙂 mam nadzieje ze bedzie juz widac 🙂 u mnei samopoczucie ok 🙂 mialam straszna ochote na zapiekanke z kebabem i sosem czosnkowym a ze bylam na mini zakupach to akurat i okazja byla zeby ja smacznie zjesc 🙂 poszlabym sobie na spacerek ale niestety nie mam z kim 😞

• Mamusia
Emilia nie odrzuca Cie od takich rzeczy? Szczęściara z Ciebie! ja mam teraz takie coś, że nie mogę patrzeć na takie jedzenie, a co dopiero mówić o konsumpcji...a czosnek... o zgrozo, kiedyś uwielbiałam, teraz to mój największy wróg. Sama nie wiem co jeść, jak tylko wyczuje jakaś chemię w jedzeniu momentalnie mam odruchy wymiotne lub nawet coś gorszego. Mój mąż na teraz ze mną skaranie boskie 🙂 Wszystko musi być bio i niedoprawione, mam nadzieje, że mi to wkrótce przejdzie 🙂

• Mamusia
Karolka84 witamy 🙂
widzę, że z jedzeniem masz tak jak ja-czosnek brrrrrr-a kiedyś uwielbiałam :/ no i wiele rzeczy które lubiłam teraz mi nie smakują-mąż czasem próbuje mi zrobić przyjemność i jakieś moje ulubione jedzonko kupuje, a mi normalnie niedobrze od razu 😞 i tak-niedoprawione musi być, a przede wszystkim jak najmniej soli!
jedyne co mogę z niezdrowego żarcia to pizzę 🙂 ale to na razie raz mnie tylko tak wzięło...

• Mamusia
Hej ja już po wizycie 🙂 Mam troche mieszane uczucia ,z dzieckiem niby wszystko ok , ale mam jakieś dwa baloniki są poza domkiem maleństwa i to jest pocieszające. Lekarka mówi ,że może miały to być trojaczki ale czemu się nie wchłoneły to nie wiadomo. Teraz jestem pod ścisłą obserwacją i za tydzień na kolejne usg ,żeby sprawdzić czy nie powiększają się . 😞 Siedziałam na tym fotelu dobre poł godziny ,robiła mi usg dopochwowe dwa razy i przez powłoki brzuszne nie wiem co mam myśleć ,ale lekarka wyglądała na zaniepokojoną ,natomiast mi kazała się nie denerwować 🤨
A dzidzia skakała jak szalona ,wszystko ma na swoim miejscu ,bo na początku lekarka myślała ,że to ma związek z maleństwem coś z karkiem 😞 nie znam się na ich bełkocie lekarskim .
Zdjęcie mam, straszna wiercipięta z niego ,a jak udało się złapać fajną pozycję to zakrył buzkę rączkami ,po wielu próbach udało się pięknie na wprost zrobić zdjęcie.
A i z tą toksoplazmozą to wszystko ok. 🙂

Pozdrawiam.

• Mamusia
Tyssiiaa tak tez myslalam ze predzej nie ma sensu robic ale on swoje 🙂 karolka84 mnie odrzucalo wszystko poza surowkami owocami i jogurtami tak do 9tc od 9tc jak bym w ciazy nie byla 🙂 nie mdli mnie nie wymiotuje piekna sprawa 🙂 chociaz no zwymiotowalam w niedziele z samego rana ale sadze ze sniadanie sie nie przyjelo 🙂 co do wedlin tez nie przepadam ale kilebaska jest mniaaaam 🙂 smazone kaptury albo z grilla pychotka 🙂. Mixi ja w takim przypadku poszlabym na konsultacje wlasnie do 2 lekarza najwazniejsze ze z dzidzia wszystko ok.

• Mamusia
Mixidixi faktycznie dziwna sprawa z tymi pęcherzykami ale najważniejsze że dzidzia zdrowa no i czekamy na zdjęcia z usg 🙂a tak dla pewności jak piszą dziewczyny idź jeszcze zasięgnąć opinii innego ginekologa.
Karolka84 witamy przyszłą Mamusie 😁
Ja zbieram się do pracy,buźka 😘

• Mamusia
A co do nudności i jedzonka to ja cały czas mam problem z umyciem zębów 🙂a otwieranie lodówki rano to po prostu jakiś koszmar 😞ale jem raczej wszystko tylko na samym początku od słodkiego mnie odrzuciło jak piłam herbatę z dwiema łyżeczkami cukru to potem gorzką,ale już wróciło do normy 🙂

• Mamusia
Witajcie Kochane 🙂 Ja dziś po super udanym dniu, humor mam super 🙂 Wybrzuszyło mnie dzisiaj i to wcale nie przez wzdęcie :P Byłam u mamy i przywiozłam sobie śliczny płaszczyk na wiosnę i zamówiłam jeszcze śliczniejszy żakiecik 🙂 A jutro jadę po buciki na wiosnę i może coś dla Dzidzi 🙂
Mixidixi dziewczyny dobrze radzą- idź jeszcze do innego lekarza na konsultację.
Karolka witaj wśród nas 😁
Miłego wieczorka 🙂