Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tussiiaa sliczne wygladasz 🙂 tez mam taki brzusio jak Ty moze troszke mniejszy ale mysle ze u mnie to juz brzusio nie jelita i coraz czesciej mnie ten moj brzusio swedzi tez wrzuce niebawem moze foteczke z brzuszkiem 🙂 . U mnie dzisiaj kiepsko wstalam przed 8 😮 masakra jakas babcia mnie obudzila bo pustych butelek szukala 😮 i jakas taka dziwna jestem caly dzien do tego nie dobrze mi jakos wyjatkowo 🙂 . Buziaczki Mamusie i brzusie 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Drogie Mamy, Czytam już od kilku dni informacje na tym forum i postanowiłam się ujawnić 🙂 Jestem w 12 tc, choć do niedawna myślałam, że w 13 tc, gdyż na USG okazało się, że Fasolka jest o tydzień młodsza 🙂 Miałam przygodę z błędem laboratoryjnym badać na WZW, dlatego chcę Was uspokoić, że bardzo często badania krwi w czasie ciąży wychodzą nieprawidłowo (pomimo tego, że jest się w 100% zdrowym) i w takiej sytuacji należy przede wszystkim się nie denerwować i powtórzyć badania w innym miejscu ( w innym laboratorium) lub w szpitalu.Na szczęście tę "przygodę" mam już za sobą, WZW zostało wykluczone, a ja w spokoju mogę pielęgnować Maleństwo.
Wasze brzuszki są śliczne! 🙂

• Mamusia
Dziewczyny piękne te Wasze brzuszki 😁 Ja też może jutro zrobię zdjątko i pokaże swój 😜
bębenek .Ja dzisiaj wstałam ,a już o 10 znowu spałam i wstałam i znowu o 14 poszłam spać chyba coś z ciśnieniem . Samopoczucie prócz senności super leże i głaszczę się po brzuszku .
Ostatnio na usg z tego wszystkiego zapomniałam spytać o wielkość maleństwa ale na zdjęciu było napisane ,że 7 cm . 😮 Duży ten mój bobas jak na 12 tydzień .No cóż oby był zdrowy .
Pozdrawiam.

• Mamusia
Hej Dziewczyny!!!
Emilia, Tusia prześliczne brzusie,mój jeszcze nie taki wydęty ale też już się ujawnia,a najbardziej wieczorem 🙂
Ziuta1234 witamy wśród wrześniówek 🙂
A mi się jakieś bakterie w moczu przyplątała i antybiotyk muszę brać przez trzy dni 15.03 znowu idę z moczę i mam nadzieję że wszystko będzie ok 😞niby czytałam że to niby niegroźne i częste u kobiet w ciąży ale i tak się wystraszyłam bo w pierwszej ciąży nic takiego nie miałam.
A ja w pierwszej ciąży to 13kg do przodu była,a teraz już 3 🙂
No i znowu do pracy trzeba się zbierać 😞dobrze że to tylko 4godz!!!!
Buziaki dla Was 😘

• Mamusia
Nie martw się tymi bakteriami...ja od początku ciąży męczę się z zapaleniem cewki moczowej, przed każdą wizytą u gin nosze mocz do badania i już jest poprawa, ale nadal biorę jakieś tabletki. Za tydzień znów idę do laboratorium sprawdzić co i jak. Dodatkowo tabletki na niedokrwistość, witaminy i tabletki na niedoczynność tarczycy, bo mam wyniki ponad normę jak na kobietę ciężarną 😞 już od tych wszystkich tabletek mam od rana odruchy wymiotne...:/

• Mamusia
Hej dziewuszki 🙂 ja też brałam antybiotyki i za tydzień znow mam robione badania 🙂 więc zobczymy. No to ja też wkładam zdjątko mojego brzusia 🙂
kurcze jak wy wlozylyscie zdjecia?? bo ja nie mogę 😞 możecie kliknąć na mój profil i tam jest foto to sobie zobaczcie 🙂)))

• Mamusia
A ja wróciłam z miasta... Znowu troszkę siana wydałam 😮 no ale w końcu jestem kobietą 😁 więc mamy to w naturze hehe 😜 ja dziś zjadłam spaghetti, a teraz wzięłam się za Kinder Bueno ☺️
Dziś sobie pospałam do 12 hihi 😆
Buziaczki Mamusie 😘

• Mamusia
Ale Wam dobrze, możecie się wyspać.... ahhhhhh a ja do pracy co rano...masakra! ja właśnie zjadłam dużą porcje tortellini, myślałam, że pęknę, ale już mi przeszło i teraz zjadłabym sobie coś słodkiego 😉

Ps. Chciałam umieścić zdjęcie swojego brzuszka, ale nie wiem jak to zrobiłyście...hmmm

• Mamusia
No nie wiem , co sie tego lurtego uczepilam...

Doti ogolnie to pilnowalam sie z jedzeniem, szczegoni jesli chodzi o slodkie.. no i ciagle gdzies biegalam..mialam taki motor w dupie ze koniec 🙂) A dwa nie jestem najszczuplejsza, wiec podejrzewam, ze z racji zmiany diety, to ogolnie chudlam, a te kg dzidziusiowe sobie rosly i suma sumarum wyszlo tylko 6 na plusie 🙂) Po porodzie mialam juz wage wyjsciowa, a 4 miechy po juz mialam kolejne 8 mniej.. i wtedy czulams ie rewelacyjnie.. a teraz jestem gruba 😞( i w tym momencie waze tyle co jak rodzilam Nadusie.. 😞(

• Mamusia
Sandro nie martw się..na pewno po ciąży zrzucisz...ja też się tym martwie że mogę przytyć dużo bo w rodzinie jest taka tendencja do tycia w ciąży...ale zobaczymy. Na pewno zrzucimy po ciąży 🙂 daję fotkę zobaczymy co z tego będzie.. 🙂

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d4dc3b1b51b87cd.html