Skocz do zawartości

Poronienia | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Gratuluje Małalenko 🙂to wspaniała wiadomosc....zycze Ci zeby wszystko było oki...a napewno tak bedzie Kochana 🙂 ja własnie wróciłam z pracy i jestem padnieta...ale miło zmeczona 🙂 dzieki buziolka za link próbuje tam sie dostac 🙂 Dobranoc dziewczynki 🙂

• Mamusia
az musze to napisac!GRATULUJE 🙂
moze nie powinnam ,ale przyznam sie ze czytałam kiedys Twojego bloga...czasem zagladałam do Was i dzis akurat trafiłam na nowinę 🙂życze wszystkiego dobrego.oklask dla Malenstwa na dobry poczatek:*:*:*
i pozostałym dziewczynkom tez zycze rychłego macierzynstwa!wszystkiego dobrego 🙂

• Mamusia
Ania131206 standardowo nie dziękuję 🙂
A zaglądać do nas może każdy 🙂 i pisać to co chce. Bez ograniczeń.

Ja mam nadzieję, że szczęśliwie dotrwam w stanie błogosławionym do tego momentu co Ty i jeszcze dłużej.
A Tobie życzę dobrego samopoczucia i zdrówka dla obojga 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
No wita Was dziewczynki w piątkowy poranek 🙂
Jak samopoczucie dzisiaj??

Cześc kochana. Ja już od rana na nogach. Obleciałam przych odnię, zakupy i spacer z psem. Teraz czas na delikatną kawkę.
Porobiłam badania, w przyszłym tygodniu wyniki. Mam nadzieję, że będą ok.

Miłego dzionka 🙂

• Mamusia
Lena dawac mi tu mnustwo oklasków!!! ale ja akurat nie myślałam o twojej zagadce tylko poprostu tak zapytałam.

Kurcze a ja co?? e nooo Lena!! ale jesteś...a moje biedne jajeczko pewnie w majtkach ląduje 😞 ja czekam na okres!! 😞 rozregulowany i nie wiem kiedy dostane. Ginekolog mi mowił ze w nastepnym cyklu moge sie starac...ale ja i tak sie staram caly czas ale ciii 🙂 dal mi do polykania przez tydzien jakies tabletki...a i Paweł. a po @ mam wkładac jakies zasrane globułki łeeee.

• Mamusia
Lena chodz tu to Cie zabije :evil:! 🙃 ze szczęścia!!! w morde jeża...uwierzyć nie mogę!! aż mnie dreszczole przeszły i ciesze się tak jak bym to ja była 😮 :evil: :evil:

Lena cholera jasna trzymaj za mnie kciuki!!

Cóż..wrózka powiedziała ze w przyszłym roku :pinch:
Staram się o tym ni myśleć. hahaha.

Trele morele lalalallalala ale zarąbista nowina!! nie noooooo ja nie moge nadal w to uwierzyć kurczaczek pieczony...Lena w ciąży 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Lena łap dla Ciebie chłopu powiedz tak :

Całemu światu powiem dziś
nie ma szczęśliwszej ode mnie
Kochany mój !!!
oto splotłeś swe z moim sercem
dzidziuś nasz rośnie w moim brzuszku 🙂
myślę, że czuje radość moją z jego obecności w moim serduszku
i odtąd kochany musisz uporać się z moją słabością
bo nie będziesz niestety najważniejszą już moją miłością 🙂

Ciąża-dziewięć miesięcy stwarzania świata.:P

Hej zarodku! jak ci tam w środku?? 😘 😘 😘

• Mamusia
Madzia wariacie 🙂 fajnie, że tak się cieszysz 🙂

Madzia jest ze mną od początku, mniej więcej w tym samym czasie spotkała nas nie miła niespodzianka.

Jak jej by się udało zareagowałąbym tak samo 🙂
To takie niesamowite i zarazem nierealne.

Madzia nie przejmuj się będzie dobrze, Tobie też się uda. I nie słuchaj się żadnych wróżek. Ja skorzytsłam z tego linka co podałaś wczoraj. Powiedziałam babce że jestem w ciąży, a ona na to, że jej nie widzi, a potem że rzeczywiście jest ale jakoś tak rozstrzelona po kartach. Z kolei moja znajoma, któa stawia tarota, powiedziała, że widzi ciążę (już miesiąc temu) i że tym razem będzie wszystko ok.

Nie od wróżek to wszystko zależy, tylko od Boga. Co ma być i tak będzie.

Ja sie tak zastanawiam, że mi może pomógł bromergon i dość wczesne wykrycie wysokiej prolaktyny. W pierwszym cyklu leczenia już mi się udało. I powiem szczerze, że gdzieś podświadomie to przeczuwałam.

Oczywiście podłapałam jakiegoś małego grzybka (w końcu sezon się zaczyna 🙂 ) i teraz leczenie przez 10 dni nystatyną.

W środę do gina na pierwsze usg, mam nadzieję, że nie padnę ze stresu.

No a tak ogólnie staram się nie wkręcać w temat ciąży, bo źle to na mnie działa.

Buziole dziewczynki

• Mamusia
Miło mi miło :laugh: świrki kochane!!

A idze idze Lena pierdoło jedna! nie ma się co bać!!! Bo ja wiem że będzie dobrze!!
Ja po okresie codziennie- nie popuszcze Pawełkowi 🙂 jak moge juz na całego to czemu nie 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 Biore te jakies tabletki na mojego grzybeczka :laugh: przez 7 dni a po okresie jakies tam wieta...do środka 🤪 bueheheh.

Co ma być to będzie...niebo znajde wszędzie!!! tralallaa

Chyba z wrażnia Lena o Ciebie śniło mi się że krwawie z tamtąd i pełna kałuża krwi brrrrr. Wtedy jak zaszłam też miałam taki głupi sen że krwawie i okresu nie dostałam :laugh: :laugh: Korci mnie zrobic test w razie czego bo przy tych tabletkach nie wolno byc w ciazy- a wiecie PRZEZORNEGO PAN BÓG STRZEŻE.
Sny tłumaczy sie odwrotnie.

Bara bara bara riki tiki tak.... :whistle: