Skocz do zawartości

Poronienia | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

Nie było mnie tu troszeczkę i miałam do nadrobienia 20 stron 🤪

U mnie nic się nie zmieniło.Tatuś mojego Dziecka odwiedził nas w ubiegłym tygodniu i kupił aparat do mierzenia tętna płodu,ogólnie było bardzo fajnie,ale tydzień się skończył i znów zapomniał o nas... ☺️ Kij z nim,poradzimy sobie bez niego!Serduszko mi bardzo dokucza,nie potrafię czasem tchu złapać,ale najważniejsze że mój synek nie cierpi przez moją chorobę!

Małalenko,mam nadzieję,że dobrze znosisz ciąże.Wszystkie jesteśmy z Tobą 😘

ata,masz dwójkę cudownych dzieciaczków,domyślam się że jest Ci ciężko podjąć decyzję o kolejnym Aniołku,może los sam ją za Ciebie podejmie 😘

buziaczka,fajna aparatka z Ciebie,taka wesoła jesteś.Mam nadieję,że niebawem i Tobie się uda 🙂 Słodka ta kruszynka od Twojej przyjaciółki 😘

dorunia moja kochana,ale za Tobą tęsknię!Jesteś niezwykle silna i ja wierzę,że tą siłę daje Ci Natanielek 😘

Miłego czwartku dziewczynki

• Mamusia
Heheh !!

Bo ja tu jestem takim aniołkiem stróżem co działa rozweselająco!!! Co złe to nie ja 🙂 😆

Dziecko? hmmm dziecko, dziecko... MUSI BYĆ!!!!!!!! Proste, a jak że by inaczej. Czekam na ten cholerny @ i doczekac sie nie moge,chce zeby juz minoł i te slodkie plodne były 🙃 Dzis 31 dzien i cisza wrrrrrrr

• Mamusia
Co chwila w majtki zaglądam i nic 😠 😠 Wszystko jak na zlosc! Pogoda wreszcie troche lepsiejsza to prane na balkon wystawilam bo w domu kiśnie-schnąć nawet nie chce. Wszystko mnie wkurza dzis. Komu w ryjka mogę dać ? Dobra dobra to był żart 🙂 Szukam jakiegos stażu i znalesc nie moge. Bylam w biurze pracy dzis i nic nie ma!!!!!!!!! Allleee nudy Matko!!

• Mamusia
Aaaa szkoda gadać. Nic mi dzis nie idzie..wszystko do bani. Zygac sie chce na to wszystko. Jeszcze Paweł ma nocki nadal- Juz 6 tydz ciągnie nocki...Ja nie wiem jak on daje rade, załamana jestem i wszystko mnie przygnębia. !!!! 🤢

Dwa dni temu az płakałam że mam takie koleżanki o dupe rozbic..Urodziny mialam...ciasto upieklam..narobilam sie 3 godz przy tym i co?? no tak własnie NIKT DO MNIE NIE PRZYSZEDŁ. Siedzialam i sama tarmosiłam ten placek. Zyczenia mi sms przysłały, dzwonilam zapraszałam ale w dupie mnie mają...a jak im cos trzeba to staje na glowie i zawsze mam czas. Chyba życie powoli mnie uczy, ze nie wolno być dobrym!

• Mamusia
Cześć dziewczynki,

leniłam się dzisiaj cały dzień u mamy. Pogoda znowu do d... jak nie leje, to z kolei tak duszno, że nie ma czym oddychać.

Madziu słońce, nie zwróciłam uwagi na twój suwaczek, bo tak by było o czasie, ale wtym wypadku robię to dzisiaj, więc:

Wszystkiego najlepszego 😘
bezchmurnego nieba,
ciepła domowego jak promyki słoneczne,
wiary w lepsze jutro,
miłości bez końca,
i upragnionej istotki 🙂

100 lat kochana.
Główka do góry
😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Cześć słoneczka 🙂

ata taka pogoda melancholijna nastraja do smutku.
Każdy ma takie dni, tzreba przeczekać. Czasem dobrze jest się ponieść refleksji.

Cholera miałam taką ochotę na maliny, więc kupiłam, a one wszystkie od spodu spleśniałe 😞

Dzisiaj z rana znowu zrobiłam betkę ale wynik dopiero we wtorek.

Madziula jak tam @ da się znieść? Poprawiło się?

Miłego dnia dziewczynki.
Buziaki

• Mamusia
i tak za pozno juz bo połknelam 🙃

haha hrrrr hahaha 🙂

Mojemu Pawciowi znowu dali na przyszly tydz nocki. Juz 7 tydz by walił na nocki. Kazałam mu isc do kierownika i powiedziec ze zmieni albo odchodzi..trudno..poszukamy innej pracy bo jak to tak wykorzystywac...dzidzi trza robic a nie nocki 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 Co to takie to szefostwo puste powinni wiedziec ze facet w nocy babie potrzebny 🙂 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃