Skocz do zawartości

Poronienia | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
buziaczkaa napisał:
mam olejek!!!! a nie wiem czy juz lykac jak mam @ 🤔

Madzia ja brałam Oeparol 2 kapsułki rano i 2 wieczorem od 1 dc do 14 dc. Czyli od pierwszego dnia @. Jak przeczytałaś ulotkę, to dowiedziałaś się też, że łągodzi Pms no i ogólnie objawy miesiączkowe.
Bierz 2x rano i wieczorem do 14 dc. Później już nie.

Buziole

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
🤔 No masz racje Ata...coś tu ostatnio lichoooo!!! Lena zaszła w ciąże to teraz nas olewa...tak tak Lena !! Lena jest fujjj 😉 hihihi

A u mnie dziewczyny z dnia na dzien coś się dzieje 🙂 okres mi sie juz skonczył prawie :o tak krótko miałam 🤪 Noi dobrze 🙃 🙃 dzidzi..dzidzi dzidzi chceeee 🙂
A mianowicie moje kochane otwieramy z Pawłem sklep 🤪
odzieżowy 🙂 w bardzo dobrym punkcie i nas w miescie 🙂 ye ye ye!! Lokal Pawła ojciec nam wynajmie 🙂 2,5 tyś miesiecznie. Dzis albo jutro umowe podpisze na minimum 3 lata 🙂 Lokal jest wielki, bedzie mlodziezowe, meskie i dziecięce 🙂

• Mamusia
Madzia nie olewam was.... jak mogłaś tak napisać 😠 , tylko codziennie rano jeżdżę do mamy, jakieś 50 km od wawy. Nie siedzę w domu bo samej nudno, a tak to z mamą pogadam o głupotach, pójdziemy na grzybki, na spacerek z psem, zawsze raźniej i szybciej czas leci.
Od 6 miesięcy siedzę w domu i uwierz mi można zgłupieć.

Co do własnego interesu, gratuluję - nie ma nic lepszego jak praca na samego siebie.

Pozdrawiam

• Mamusia
czesc kochane i dobranoc pewnie juz spicie???dzis mija miesiac od tego dnia kiedy Bóg zabrał nam nazego synka Nataniela......jest cezko i dól nas złapała ale zycie toczy sie dalej...byłam na cmentarzu z naszym malenstwem.....we wtorek praca dam rade 🙂 kocham was dziewczynki dobrej nocy małalenkom trzymkaj sie cieplutko brzusio do góry.....to mój tekst jeszcze za czasów ciazy i tak zostało hi hi 🙂 🙂

• Mamusia
witam Was...jestem bardzo smutna z powodu straty malenstwa naszego Słoneczka 😞 😞 😞nie mam znia kontaktu tele nieodbiera ....wiem ze troche to potrwa zanim do nas wróci...o ile bedzie na siłach ....składam kondelencje Sabinko...i jestesmy z Toba w bulu i zalu....Nasze Malenstwa sa juz razem...i beda troszczyc sie o nas z góry......KOCHAM CIE.....