Skocz do zawartości

Tabelka Sierpniówek 2012 | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agadko jest tak jak piszesz 🙂 termin porodu jest wpisany a trochę dlaej -to jest pierwsze zielone pole jest "poród" wpisałam może troszke źłe ale chciałam tak w krótkich słowach napisać ale mam nadzieję z eteraz to będzie juz wiadomo no chyba że chcecie żebym zmieniła słowo "poród " na inne np "data porodu" moge pozmieniac co chcecie jestem otwarta na propozycje 🙂

Bisia niestety w tabelce nic nie zmienia się automatycznie, ja będę zmieniała ręcznie dane w tabelce i dopisywała chyba ż ektoś jeszcze chce to robić to mogę na maila przesłać tabelke w Wordzie bo tam to jest najszybciej i najprościej a potem to modyfikuje żeby na stronkę miniature zrzucić więc jak któraś chce to mogę przesłac plik mailem 🙂

• Mamusia
Dzięki dziewczyny, bardzo się ciesze że Wam podoba sie ta tabelka mam nadzieję że jeszcze kilka miejsc dopisze 🙂 a za niedługo bedziemy uzupełniać kolejne rubryki 🙂

z tymi ruchami to tak jest ja tez jak czuje jakiś ruch jelit to wydaje mi się że to juz kopniaki 🙂 ale wiem że to za wczesnie-muszę zaczekać kilka tygodni na te prawdziwe kopniaki 🙂 ale jak tak czasem zabulgocze to mam namiastkę jak to za niedługo bedzie:P

• 2 tygodnie później...