Skocz do zawartości

Tabelka Sierpniówek 2012 | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ooo nowa tabelka ~ 🙂 trzeba ja na pierwsza strone dac zeby bylo latwo znalesc

juz prawie wszystkie maja imiona :O nie wierze!!!! ja dalej nie mam pojecia lol

tylko jeden chlopaczek poki co?? chyba ktos mowil ze bedzie dziewczynka jak sie nie myle?

• Mamusia
Agadko mi się wydaje że któraś mówiła jeszcze o chłopcu ale nie pamiętam która ale to nie było jeszcze na 100% z tego co pamiętam

a co do imion to Agadko ja też nie ejstem pewna , bo chłopiec będzie Adaś albo Kamil ale dla dziewczynki nie wiem może Ania?? hmm zastanawiamy się ciągle za miesiąc się wyjasni płeć to bedę mogła juz konkretnie zdecydować 🙂

• Mamusia
U mnie prawdopodobnie będzie dziewczynka ale na 100% jeszcze nie wiadomo. A z imionami to się jeszcze zastanawiamy, może dla dziewczynki Aleksandra a dla chłopca Wojtuś albo Filip ale to się jeszcze może zmienić.

• Mamusia
Ok na bieżąco wszystko poprawiam żeby nie zapomnieć o poprawkach

Nirmala Ciebie w tabelce przeniosłam niżej tylko zapomniałąm zmienić z 5 na 11 ale już to poprawiłąm ajk wkleje nastepnym razem tableke to będzie poprawione 🙂

• Mamusia
maiha napisał(a):
Ok na bieżąco wszystko poprawiam żeby nie zapomnieć o poprawkach

Nirmala Ciebie w tabelce przeniosłam niżej tylko zapomniałąm zmienić z 5 na 11 ale już to poprawiłąm ajk wkleje nastepnym razem tableke to będzie poprawione 🙂

maiha jak uzupelnisz tabelke to mozesz dac ja na pierwsza strone edytujac swoj wczesniejszy wpis bo jak bedzie wiecej stron bedzie ja ciezej znalesc

chlopcy dominuja poki co 🙂

• Mamusia
Dużo dziewczyn będzie miało w marcu połówkowe USG to pewnie się wyjaśni choć jak dzziewczyny chodza prywatnie to mają cześciej USG moze nawet na kazdej wizycie u gin

ja mam wizyte za tydzien we wtorek (szybko zleciało od ostatniej wizyty :cheer 🙂 ale bez USg więc sobie jeszcze z miesiąc poczekam aż poznam płeć