Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wow!!! Tort cudowny - jak z telewizji albo wystawy! Larosa takiego tortu nie jestem mu w stanie zrobić 😞 Nie te zdolności. Poza tym ja musiałabym chyba laptopa jakimiś nieznanymi mi metodami stworzyć 😁 Poprzestanę chyba na zwykłym śmietanowym 🙂 To już za 2 tygodnie.

• Mamusia
Dziękuję dziewczyny 🙂 Cieszę się ,że Wam się podoba 🙂 Ale wbrew pozorom był bardzo łatwy w zrobieniu upiekłam dwa biszkopty w kwadratowych blaszkach. Krem zrobiłam z bitej śmietany 30 % i dodałam zielony barwnik spożywczy. Przełożyłam warstwy w środku bitą śmietaną a jedną warstwę dżemem porzeczkowym. Na wierzchu zrobiłam malutkie różyczki jedna przy drugiej dekoratorem do tortów. Linie zrobiłam z bitej śmietany też dekoratorem. Poustawiałam gotowe figurki i gotowe 🙂
Wanilka mój też jest fanem Legii 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂
Larosa super tort 🙂
Wanilka to chyba nasi panowie nie przypadli by sobie do gustu bo moj jest wielkim fanem Lecha Poznan, a wiadomo, ze oni z Legia sie nie lubia delikatnie mowiac 😉 🙂

Tak dzis mamy kolejne wrzesniowki 🙂 jedna malutka urodzila sie z wada serca, ale na szczescie byla ona dawno wykryta i lekarze od razu zaczna dzialac 🙂 co mnie dziwi, ze nie wykryli u malej rozszczepu wargi, a z tego co wiem to Natalia miala 4d robione... 🤔 no nic, najwazniejsze, ze maluszkowi nic nie zagraża...

ja bylam na zakupach i taki mnie skurcz bolesny zlapal jak wracalam z siatkami, ze az sie w pół zgielam i zawylam 🤔
A herbatke z tych lisci wczoraj wypilam i nawet w smaku nie jest zla 🙂

• Mamusia
Karolka to teraz czekamy na efekty picia przez Ciebie tego naparu 🙂 Będziesz nam zdawała relacje na bieżąco. Jak zadziała u Ciebie to Ja też sobie kupię 😉
A tak swoją drogą to nie rozumiem tej nienawiści między klubami 😞 Aż się przez to nie chce na mecze chodzić 😞

• Mamusia
larosanegra84 napisał(a):
Karolka u Nas po jakimś meczu Legii pół starówki rozwalili. Powybijali ludziom szyby w restauracjach, stoliki i krzesła tylko fruwały w powietrzu 😞 Masakra 😞 Dla tego chodzę tylko na mecze naszej reprezentacji 🙂

No wlasnie, glupota jakas z tymi demolkami... ja nie chodze na mecze, moj M chodzi i starczy...ja fanka nie jestem i kazdy mecz mnie nudzi 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
danusia1985 napisał(a):

Larosa- te liscie malin nie przyspieszaja porodu tylko uelastyczniaja macice...

dokladnie, no i po porodzie przyspieszaja regeneracje i kurczenie sie macicy do zwyklych rozmiarow 🙂 tylko nie wiem, czy mozna ja pic po porodzie jak sie karmi piersia 😮

trzeba bedzie zapytac poloznej albo tej poloznej srodowiskowej jak przyjdzie.

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Karolka u Nas po jakimś meczu Legii pół starówki rozwalili. Powybijali ludziom szyby w restauracjach, stoliki i krzesła tylko fruwały w powietrzu 😞 Masakra 😞 Dla tego chodzę tylko na mecze naszej reprezentacji 🙂

No wlasnie, glupota jakas z tymi demolkami... ja nie chodze na mecze, moj M chodzi i starczy...ja fanka nie jestem i kazdy mecz mnie nudzi 😁

A takich bandytow tgo powinni spałowac jak za komuny i kazac im zaplacic za szkody to by sie im odechcialo 😠

• Mamusia
No dziewczyny mój chłop jak jest mecz Legii to rzuca wszytko i ogląda, na szczęscie Warszawa jest dość daleko od Sc wiec nie chodzi na mecze tylko ogląda w tv ! 🙂 Noo a te bujki to dajcie spokój nie rozumiem tego...ile w ludziach nienawiści jest ;/
Karolka a ja myślałam że ten napar na przyspieszenie porodu jest 😮 bo podobno soku z malin nie wolno pić w ciąży bo wywołują skurcze i też tak sobie pomyślalam...
Larosangera pomyśle nad tym tortem bo jest świetny ! 🙂

Może ten rozczep wargi jest mały i dlatego nie było widać na usg?? bo podobno podniebienie w porzadku jest a to najważniejsze 🙂

• Mamusia
danusia1985 napisał(a):
karolka84 napisał(a):

A takich bandytow tgo powinni spałowac jak za komuny i kazac im zaplacic za szkody to by sie im odechcialo 😠

Dokładnie Danusia popieram!!!