Skocz do zawartości

Brzuszki w obiektywie | Forum o ciąży

magdaluke

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
bisia88 napisał(a):
[IMG]http://i42.tinypic.com/2cr4t50.jpg[/IMG]
brzucho w 13 tyg

o i kolejny twoj chyba troche mniejszy jakby?! 🙂

aaa teraz zauwayzylam ze to byl 13tydzien a teraz widze 14 lol duza roznica 🙂 🙂

ja musze koneicznie sobie dzis jeszcze zrobic zdjecie bo to co mi sie dzis stalo z brzusziem to az mi sie smiac chce hahaha

• Odpowiedzi 479
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no mi też najpierw się pokazał fotel 🙂
a dałam swoje dwa zdjęcia aby pokazać różnice między 13 tyg a 14. Pisałam Wam o tym jak bardzo bolało mnie spojenie łonowe, ciąża mi strasznie napierała na dól na kości bioder i kośc łonową , a teraz w 14 tyg wszystko poszło do góry to co było na dole ( i przez to nie mogłam zapiąć spodni)
agusia Twój brzusio jest taki zgrabny ku przodowi idący a nie się rozlewający 🙂

• Mamusia
super brzuszki 🙂

D-brycz
masz super zaokrąglony brzuszek-już super widac ż \\e skrywa się tam maleństwo 🙂

Agadko a tobie zazdroszcze figury a brzuszek super -powiem ci ze jak takiego brzuszka jak ty nawet przed ciaza nie miałam-bo po pierwszej ciazy mi zostaal oponka z aktora nie zdążyłam sie zabrac:P
ale to ze nie am sie duzego brzucha to nawet dobrze bo potem latwiej do formy po porodize wrócic 🙂

• Mamusia
maiha napisał(a):
super brzuszki 🙂

D-brycz
masz super zaokrąglony brzuszek-już super widac ż \\e skrywa się tam maleństwo 🙂

Agadko a tobie zazdroszcze figury a brzuszek super -powiem ci ze jak takiego brzuszka jak ty nawet przed ciaza nie miałam-bo po pierwszej ciazy mi zostaal oponka z aktora nie zdążyłam sie zabrac:P
ale to ze nie am sie duzego brzucha to nawet dobrze bo potem latwiej do formy po porodize wrócic 🙂

chyba masz na mysli dodi ja tez taiego nawet przed ciaza nie mialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Dodi, Gaja - piękne malutkie brzuszki 🙂 To ja mam podobny, tylko że mi puchnie też żołądek i tak dziwnie to wygląda..i mięśnie z boku też tak dziwnie się układają...

d-brycz - ale masz boski bębenek 🙂))

Widzę, że się rozhulałyście z fotkami 🙂 ja nową wrzucę ok soboty :P)

• Mamusia
[IMG]http://i39.tinypic.com/vsdx6r.jpg[/IMG]

ok i jeszcze jedno dziewczyny bo musze sie normalnie z wami podzielic tym zdjeciem...moze to i nie najlepszy kat ( bo sie musze wyginac jak sama robie zdjecie na wyciagniecie reki 😜) ale wymieklam.....Ella podeszla tak sama z siebie i mnie po brzusiu raczka , mowie wam, wyciskacz lez taki moment... 🙂