Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Poprasowane... dziewczyny ja nie kupiłam ceratki tylko ochraniacz na materac, dałam za to chyba 27 zł ale to jest takie inne... pod spodem jakby ceratka a na wierzchu frotka i to jest dosyć grube i mozna prać w pralce... i zastanawiam się czy wy też cos takiego macie... czy to tez będzie odparzac?

• Mamusia
😆AAAa tam
bo wy tylko zamartwiacie sie na zapas, przeciez bedziecie na bierzaco swoje dzieciaczki obserwowac i jakby cos sie dzialo to zmienicie i juz.a puki co to cieszcie sie swoboda bycia solo....i czasami male przyjemnosci...(np.placki) 😎 😆

• Mamusia
Hm... no nie wiem... ale wydaje mi się że taki malec będzie leciutki a jego ciałko malutkie i będzie na pewno inaczej ubrany niż my do snu wiec może sie nie będzie tak pocił... a chyba lepsze to niż zasikany materac... zreszta po jednej nocy lub dniu będziemy widziały czy ma spocone plecki czy nie... Musimy obadać 🙂

• Mamusia
No to już się nie zamartwiamy 😜 Jakby co to się wyrzuci i już 😜 A mi się na tym strasznie śpi, bo tak jak piszę tyłek mi się na tym poci 😎

O spaghetti... a już zamówiłam sobie warzywka na parze.I oczywiście pojawiło się niezdecydowanie u Rybki 🤔 🤔

• Mamusia
No nie wiem ja tego nie daje bo miałam aż takie krostki, szwagierka mówiła że podkładała tylko pieluszkę flanelową, między materacykiem a prześcieradełkiem w sumie to nie zdarzyło się że przeciekło aż do materacyku, bo to zawsze body śpioszki i z reguły one był mokre 🥴 🥴...no ale zobaczymy jak to będzie 🙂 a mój mąż zrobił penne ze szpinakiem 😜 ostatnio jakieś zielone obiady jemy 😉

• Mamusia
Kasia to niezdecydowanie to mamy wrodzone... bo ja w tej chwili jestem pewna że chcę spagetti a za pól godziny zacznę się zastanaiwac czy aby na pewno... a w sklepach zanim cokolwiek wybiore to mój mąż szału dostaje... sama na siebie się często wkurzam, ale nic nie potrafię z tym zrobić...

• Mamusia
Radzia hahah dokładnie 😁 😁 Wczoraj byliśmy na spacerze i zastanawiałam się którą ścieżką mamy iść, żeby było mniej błota. No i jak w końcu wybrałam i ruszyliśmy to powiedziałam: kurde mogliśmy iść tą drugą. A mój Szymon wnerw i mówi: a jakbyśmy poszli tamtą to byś to samo powiedziała 😁 😁 😁

• Mamusia
Ja kiedyś dosłownie 45 min wybierałam w sklepie między dwoma kurtkami... w końcu se zdecydowałam, kupiłam jedna, urwałam metkę, poszłam w niej do pracy i jak wróciłam to z płaczem prosiłam męża żeby jakos przymocował ta metke i poszedł mi wymienić tą kurtkę na ta drugą... Jakos tam to zrobił i babki w sklepie sie nie zorientowały i mi wymieniły... a i tak nie byłam do końca zadowolona...
Dlatego kupiłam ten wózek bo i ja i mąz wiedzieliśmy że jak długo mały będzie wózka uzywał tak długa ja będe powtarzała - a mogliśmy jednak kupic nowy... 😁

• Mamusia
Ja 'rozmów..." dzisiaj nie oglądam bo mój Mężuś przejął "władzę" (pilota 😜) a mówi że to głupi program 😉 ale chyba podświadomie mnie napędziłyście na to spaghetti bo ja miałam dziś na obiadek coś podobnego 🙂 makaron a'la leczo 😜 właśnie skończyliśmy jeść 🙂 idę się położyć koło Grzesia - nie ma to jak pół godzinki dla słoninki 😜 😜