Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Może Kasiu masz rację 🙂 chociaż lepiej niech jeszcze poczeka 🙂
Ja sobie wymyśliłam, że tak najfajniej to by było, jakby Mała urodziła się 6go 🙂 5go mam jeszcze ktg i odbieram wyniki z paciorkowca, a poza tym w czwartek mój lekarz ma dyżur to by było wręcz idealnie 😁
Więc póki co zaciskam nogi i gadam do niej żeby jeszcze poczekała 😜
A co do tego jak piszecie z tym Waszymi początkami znajomości z Waszymi połówkami, to u mnie było tak, że się poznaliśmy na II roku studiów 🙂 byliśmy razem w grupie, potem w jednej paczce, wspólne imprezy, egzaminy, wykłady 😜 wiele miesięcy przyjaźni, aż w końcu na V roku coś zaiskrzyło i ostatni rok studiów już byliśmy parą 🙂 fajne to były czasy 😜

• Mamusia
takie bóle krzyża, kości łonowej ogonowej i wszystkiego na dole to ja mam praktycznie codziennie 😞..tylko dziś ani jutro to nie chce rodzić, bo Mariusza nie ma 😞 we wtorek to już droga wolna 😉 Takie trochę denerwujące jest to czekanie na tą godzinę ZERO, nie wiadomo co i kiedy..

• Mamusia
To ja mam wszystkie bóle prócz tych krzyżowych. A te podobno są na poród - tak jak napisała Moretta 😉
Ja mogę nawet dzisiaj rodzić 🤪 Tylko tej mojej córuni nie spieszno - chociaż dzisiaj sporo skurczy było. W ogóle mam wrażenie, że ta moja Mała wcale nie taka mała 🙃

• Mamusia
ja masażu nie robię - stwierdziłam że i tak już późno i pewnie mnie będą ciąć, a jakoś to takie było nieprzyjemne i bolesne i nawet nie wiem czy dobrze to robiłam... a poza tym nie chciałam kusić Ali do wychodzenia 😜
u mnie brzuszek trochę się zmienił. wcześniej pępek mi bardziej sterczał a teraz się płaski zrobił.. i to chyba dlatego że brzusio już niżej jest... ale dalej może służyć jako stolik pod talerz albo podpórka pod kubek 🤪

• Mamusia
To ja z porodem jestem jeszcze w Puszczy Białowieskiej 😠 😠

Pszczółka też mam problem z nogami, a to boli - Możesz marudzić dalej. Przytulimy Pszczółkę 😘

Masaż rozpoczęłam i zakończyłam wtedy, kiedy o tym pisałyśmy. Jakoś to boli. A po co teraz mam się katować. Pocierpię na porodówce. Chociaż będzie ciężko bo pipencja się zapiekła, pewnie już jakiś pająk się tam zadomowił i rozciągnął swoje pajęczyny 🤔