Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A powiem Ci kasia że ja ostatnio nie cierpie nocy... wlasnie dlatego że w jedynej wygodnej pozycji mam zgagę i w zasadzie nie mam jak spac... na bokach drętwieję, na plecach zgaga, na brzuchu sie nie da... 🙃 Zasypiam na pół siedząco a potem jak mi się uda zasnąć to już mi obojętne dopóki sie nie obudze na siku i nie potrafię niczym ruszyć 😁

• Mamusia
Mi jeszcze ostatnio w nocy pipka się poci ☺️ i ja durna zrywam się i myślę ze to wody 🤔 a to od tego że wpycham tego rogala między nogi bo się wygodniej śpi ale wtedy podduszam moją mała "Mariankę" 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
W końcu muszę spróbować pozycji półsiedzącej do spania

Mariankę ha ha hahaha 😁 😁 Takiego określenia jeszcze nie słyszałam

Nasz pies wabi się Pusia i dopiero po fakcie dowiedziałam się, że Mariankę również nazywa się Pusią 😁 😁

• Mamusia
Kasiu marzyłoby mi sie żeby odeszły mi wody tak znienacka żebym wiedziała że to na pewno już czas, a jak nie to żeby na tej wizycie okazało się że sa skurcze, ale mało bolesne i rodzimy... bez bólu 🙃
Od poczatku mówiłam że moje dziecko jesli choc troche wdało się we mnie będzie punktualne i urodzi sie w terminie lub najwyżej 1-2 dni koło terminu... i nadal trzymam sie tej wersji 🙂

• Mamusia
właśnie mój brzuchol się ostatnio taki zrobił po tym opuszczeniu, taka piłka jak w futbolu amerykańskim 😁
Aa mam się zjawić w dniu terminu 🤢 ale że to wypada w piątek a mój lekarz w piątek nie przyjmuje to pójdę w środę 12 oczywiście jeśli się nic nie wydarzy do tego czasu 😜 mam nadzieję że jednak mój syn zechce już wyjść i pozwoli mamie zaoszczędzić pieniążki z tej wizyty 😁 obiecałam mu nowe śliniaczki jeszcze dokupić 🙂 myślę że da się przekupić 😁 😁 😁