Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A to Zosia ze swoim kuzynem Szymkiem
[URL=http://img638.imageshack.us/i/dsc03531uo.jpg/][IMG]http://img638.imageshack.us/img638/1565/dsc03531uo.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Dobranoc

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Blabla cudna i Zosia też słodziak :o) I ja tez mam wrażenie że Blabla sie bardzo zmienia na buzi...
Wczoraj mati tez krzyczał "eee" do dzieci... no i powiedziałam mu, że będzie tyle dziewczyn i tylko on i Oli i starszy trochę Filipek i tłumaczyłam, że ma się zachowywac, że nie może flirtowac z wszystkimi dziewczynami bo Maja jest jego dziewczyną, żeby nie narobił wiochy mój Lovelas... a tak szczerze to mysle, że mój Lovelas to będzie płakał jak go dziewczyny będa zaczepiac bo to taka beksa jest że masakra... ale do wyjazdu jeszcze 2 m-ce a dzieci potrafia sie szybko zmieniac wiec zobaczymy... 😜
Netinetko wiem ze smiesznie to brzmi hehe, ale to jest firma handlowa i wszyscy tu sie znaja na handlu a nie na księgowości więc własciwie ja tu jestem "góra" a nie szef 😁

• Mamusia
Hej 🙂
wstaliśmy, po ciężkiej nocy 🤢 Oli zjadł mleko i robi tany tany, właśnie oznajmiam że już zjada mleko "normalnie" 😉 jak się przyssie to w dwie minuty butlę opróżnia 🙃
Mariusz dziś 24godzinny dyżur a do mnie przyjeżdża psiapsiółka przeprowadziła się z narzeczonym i ma do mnie teraz 20 km a nie 70 jak wcześniej 🙂 Pogoda ładna więc pewnie będziemy z hałabałkiem spacerować i pójdziemy buja. Wczoraj Oli nie chciał zejść z huśtawki ja go podnoszę a on rączkami złapał sie z przodu i trzyma z całych sił 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
ostatnio czytam Was tak pobieżnie że aż wstyd 😞 wczoraj pod koniec pracy przeczytałam mniej więcej co i jak z tym naszym wyjazdem, planami kto z kim i co kiedy. Wpadłam do domu i jak nakręcona opowiadałam Grześkowi co i jak i normalnie aż skakałam z radości 😁 obiecalam sobie że wieczorem siądę i poczytam dokładnie i znowu nic z tego nie wyszło 😞
W pracy to nawet nie doczytam już, bo muszę mieć oczy i uszy dookoła głowy.. a w domu Grzesiek chory (wczoraj dostał antybiotyki), Ala jeszcze kaszle i tak jak przychodzę, to zanim się ze wszystkim poogarniam to jest 22 a ja padam na ryłko.... i tak codziennie sobie obiecuje i nic z tego nie wychodzi... ech 😞
Dobra ale do rzeczy: my oczywiście jedziemy i jak najbardziej zgadzamy się na nasz przydział z Wysockimi 😉 Można się podpytać tam w tym ośrodku jakie są te dodatkowe opłaty za zużycia wody/prądu, itd. No i może z racji dużej grupy uda się coś wynegocjować? 🙂
No i ogólnie też się nie mogę doczekać!!! Normalnie wczoraj z radości skakałam 🙂

• Mamusia
Czesc laseczki 🙂
Ja tez sie podjarałam tym wyjazdem ciesz sie jak murzyn bateryjką 😁
A Madzia to ma kompa w naprawie Wyska wczesniej cos pisała. Trzebaby do niej napisac o zlocie bo Madzia tez była chetna, ale ja niestety nie mam numeru do niej 🤢
Radziu twoj Mati jest Śliczny on ma buzie jak dziecko z jakiejs reklamy, albo plakatu 🙂 Cos czuje ze Oliwia nie da tak łatwo za wygrana Mai 😉
Kurcze u nas na blacach zabaw nie ma takich hustawek dla maluchow z oparciami 😠 Jest taka zwykła jedna deska pod tyłek i dwa łancuch do trzymania, ale to dla wiekszych dzieci. I dlatego kupilismy ta w tesco do połowy Tomek wczoraj przywiercił, ale dalej nie chce isc bo to żelbeton ciezko bedzie, ale ma załatwic dzisiaj lepsze wiertło i moze sie uda.
Mi tez sie marzy powrot do pracy tzn. znalezienie nowej pracy bo wczeniej pracowałam na zlecenie i jak sie dowiedzieli ze jestem w ciazy to mi podziekowali. A od wrzesnia chciałbym dac niunie do złobka (złobek mam pod blokiem) tylko ze jak ja nie pracuje to kto mi wezmie dziecko do złobka. Najpierw musiałbym znalezc prace, a pozniej starac sie o złobek. A co zrobic z dzieckiem w tym czasie jakby juz była praca, a złobek jeszcze nie. W Szczecinie jest ciezko o prace najlepiej to po znajomosci, a tym bardziej ze ja po technikum hotelarskim jestem, a w swoim zawodzie nie chce pracowac. Marzy mi sie praca za biurkiem, albo gdzies w urzedzie tylko wykształcenie mam nie w tym kierunku. Jak Oliwia podrosnie to na studia pojde to jest moj plan na za jakis czas 🙂
Blabla i Zosia małe slicznotki Zosia ma duze i bystre oczka 🙂
Tak patrze ze wasze dzieci juz tyle zebow maja. Oliwii wyszły dwa na dole i to juz z 3 albo 4 miesiace temu i od tego czasu nic wiecej. Ślini sie okropnie i pcha wszystko do buzi, dziasła spuchniete, ale nic nie wychodzi.

• Mamusia
dziewczyny dzwoniłam do Madzi bo tak mi się smutno zrobiło że jej nie ma i nie wie co u nas za bardzo 😞 jeszcze Radzia pisała że brakuje Madzi, więc dryndnęłam 🙂
powiedziała że są za spotkaniem!! mówiła ze jakby to miałobyć teraz to niestety nie byłoby ich, ale jak ma czas to jest na TAK 🤪 🤪 ma kawałek ale zależy jej żeby nas poznać 😁 napalona jak wszystkie 😁 jest nas coraz więcej 🤪 jeszcze Madziocha... Pszczółka będzie do niej pisała i jej naświetli 🙂 Szkoda że Agga, Moretta Ola się nie odzywają...

• Mamusia
hej,
to super, ze Magda tez chetna 🤪proponuje do niedzieli zebrac wszystkie potwierdzenia i w poniedzialek rezerwacja, bo nam przepadnie taki osordek 😞
Karolina ja tez mam podobna akcje ze zlobkiem, bo jest jeden w okolicy, panstwowy, ale nam nie przysluguje, bo...Blabka zameldowana u moich rodzicow 30 km stad 😞 a wiem, ze w pierwszej kolejnosci sa matki samotne, a potem dzieci zameldowane w legionowie a i tak jest juz kolejka okolo 200 dzieci 😠ale do pazdziernika to moze jakis prywatny gdzies otworza 🙂
Kamila gratulacje dla Halabaly za mleczko, teoretycznie juz nie powinnscie miec wiekszych problemow z cycem.
Pszczola wspolczuje choroby meza, mam nadzieje, ze sie nie zarazicie!
u nas nocka jak zwykle, ale zmniejszam jej porcje mleka codziennie o pol miarki, zeby wiecej w dzien jadla i dzis moj maz mowil ze kaszke rano to wrecz wciagnela taka glodna byla 😜 a tak to po calej nocy najedzona sniadanie ledwo tknela, wiec pierwszy sukces jest!
u nas pogoda okropna, wieje jak cholera, i jakies chmury kraza, wiec ze spaceru nici....
a juz przyszedl nowy wozek i chcialam wyprobowac 😞

• Mamusia
Hej 🙂
U nas wszystko w porządku. Tylko dla Kacpra brzuszek w nocy bolał i często płakał, ale spał od 18 do 7 rano więc nie narzekam 🙂 i teraz też kima więc mam czasu trochę.
Jaka nasza Blaneczka śliczna 🙂
Fajnie że wypali Wam to spotkanie 🙂 no i widze Madzia jedzie 🙂 super 🙂 mi mówiła że nie jak dzwoniła do mnie ale fajnie że zmieniła zdanie. Będzie Was więcej i weselej 🙂 żałuję ze my nie możemy być... 😞 no ale nie będę się rozczulać. Mam nadzieję że będzie też następne spotkanie ☺️
U nas też pogoda do d... i weekend ma być u nas też taki, dopiero w poniedziałek poprawa. Wczoraj jak byliśmy na spacerze tojak widział jakieś ptaszki to tak się cieszył że myślałam że się posikam 😁 😁 no a potem zasnął usiedliśmy w parku, on spał a ja czytałam gazetę 🙂

• Mamusia
Hej, dziewczyny u mnie ciężka sytuacja w rodzinie, teść w śpiączce pod respiratorem walczy o życie, nie wiem co będzie, więc mimo szczerych chęci nici z naszego wyjazdu, bo co zdecydujemy się, a odpukać, coś się stanie... może następnym razem 😉

• Mamusia
Hej 🙂
psiapsiółka już pojechała, porozmawiałyśmy, pośmiałyśmy się.Bawiłyśmy się z Olinkiem chciałaby mieć już swoje i odstawiła pigułki 😉
Monia kurcze przykro mi 😞 faktycznie w tej sytuacji nie wypada jechać , oczywiście nadal wierzę że teściu z tego wyjdzie 🙂
a co do spotkania to Pan mówił żeby do końca tyg. dac znać 🥴, ale jak czekamy jeszcze na kogoś to myślę że nikt nam miejscówki nie zajmie przez weekend 🥴
ostatnio Oli się dławił a dziś ja się zachłysnęłam sokiem 😮 jakoś tak mi wpadło i psiapsióła mnie klepała 🤢

• Mamusia
Hej 🙂

Jakie cudne fotki 🤪 BlaBla śliczności.. a ciuszki ma rewelacyjne 😜
Jak się cieszę że Magda jedzie 🤪
Dziewczyny może zamówmy już to jutro - przecież już wszystko wiemy, a w razie czego można domówić.. łatwiej domówić niż zaklepać tyle miejscówek

U nas gorączki ciąg dalszy... temperatura osiągnęła dzisiaj 39,9... wiec szybko do lekarza... najprawdopodobniej to od zębów lub (co może byc zwiazane zebami) trzydniówka. W każdym bądż razie dostaliśmy szereg leków, a jak jutro nie przejdzie, czyli w czwartą dobe to koniecznie trzeba podać antybiotyk, bo dziecko nie moze miec non stop gorączki po wyżej 39 st 🥴 jestem przeciewna antybiotykowi, bo ledwo co 3 tyg temu zakończyliśmy antybiotyk i znowu ??? no ale Myszka mi sie wykończy 😞 podejrzewam, że nie dałabym rady wytrzymać s dni z taką wysoką gorączką, a co dopiero dziecko.

Eh Monia fatalna sytuacja 😞

Kurcze muszę kupić fotelik do samochodu, bo wnieśliśmy Emilke do lekarza w foteliku tym starym (spała) i nawet lekarz zauważył że już chyba za mały ☺️

Idę zapalić... za dużo dzisiaj wszystkiego 🥴

Dziewczyny rezerwujmy jutro pliss, ja już wole mieć wszystko wcześniej załatwione

• Mamusia
haj
przyszedl nowy wozek a tu zima ma jeszcze byc 😠 😠 😠 Blabla narazie zachwycona;p

no wlasnie Gabis sie do konca nie wypowiedziala 😉 ja nie mam nr 😞
a reszta listy chyba oki, mam nadzieje, ze nie pominelysmy nikogo!Iza tylko nie pwiedziala czy na 100% jedzie Ula 🙂
jezuuu nie moge sie doczekac!!!!!moze lepiej sie tak nie jarac, zeby nic sie nie wydarzylo....

Kochane znów chciałam Was o głosy na Mateusza prosić 🙂
jeszcze 7 dni:P)
mamy szansę! 🙂

http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

dziękujemy!!! 😘