Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej,

ja nie mam jak i kiedy pisać do Was,podaję mój nr tel: 506 11 22 71,jakbym nie mogła odebrać,to oddzwonię później,albo piszcie smsy.

Co do wyjazdu,to nam weekend 10-12 czerwca nie pasuje, bo mam komunię chrześniaczki. I dla nas ważne są ceny,więc w zależności od wysokości opłaty ja będę na bieżąco decydować,czy chcemy być sami w domku czy z kimś,ale jakby co to mogę się dostosować. 🙂

• Mamusia
Hej 🙂
Może coś takiego? pokoje 2os 110-220 zloty (tylko nie wiem za bardzo jak mam rozumieć cenę 🤢 110 czy 220 🤢 ) no i od czego to zależy 🤢 czy to jest cena za pokój czy za osobę 🤨 i chyba to jest cena ze śniadaniem 🤨 nie wiem 🥴 to jest nad tym zalewem sulejowskim

• Mamusia
Wiecie co,ja chyba jakaś nienormalna jestem,albo po prostu zatrzymalam się gdzieś w średniowieczu....chodzi o ceny...Izulka,fajne ośrodki podajesz,ale co tylko patrzę,to 120zł....i tak wszędzie...kurdę,nic pięknego tam nie ma,miejscowość,której nazwe pierwszy raz słyszę....a cenią się,że szok... 😠 Wiem,że nie ma się co spodziewać jakiejś taniochy,ale kurdę felek....zejdźmy na ziemię....chyba,że ja faktycznie zatrzymałam się gdzieś w tym pędzie cywilizacji....

Stara Wieś też się ceniła,ale widac było klasę tego ośrodka....no chyba,że tylko na zdjęciach.......... 😮

• Mamusia
No właśnie myślałam że będzie drogo i też znalazłam tę stronę tyle że mam netbooka i nie mogłam wejść w menu bo rozdzielczość monitora mam małą 😞 no ale przynajmniej wiemy już że nie 🙂 szukam dalej 😉

• Mamusia
Właściciel tego zajazdu z tych Skoków Dużych pod Włocławkiem to chyba brat tego Slawka Swiezryńskiego z Bayer Fulla,bo widnieje: "Mirosław Swierzyński"....a Sławek mieszka za Włocławkiem... 🤪

Majteczki w kropeczki o ho ho ho.... 🤪 🤪 🙃

• Mamusia
ja chce do Starej Wsiiiii 😞
nosz kurde..
eh trudno
Dziewczyny szukajcie, bo ja siedziałam i nic takiego fajnego jak Wy nie znalazłam ;p
Szymon zaraz podjedzie nowym autkiem jupi 🙂 z tej okazji mcdonalds - już drugi w tym tygodniu 🤢 a to dopiero wtorek... bede gruba ☺️