Skocz do zawartości

BB;) | Forum o ciąży

lucky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusia
¨¨¨¨¨¨¨¨¨★
¨¨¨¨¨¨¨¨¨**
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
¨¨¨¨¨¨¨***o***
¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
¨¨¨¨¨**♥**o**o**
¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
¨¨¨*****♥*o**o****
¨¨**♥**o*****o**♥**
¨******o*****♥**o***
****o***♥**o***o***♥ *
¨¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨¨\_________/¨¨¨

Przemiłej chwili podczas Wigilii,
Marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia,
Wrażeń moc w sylwestrową noc,
Dużo uroku w Nowym Roku.

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
Co do porodu w BB to ja mam dwa mieksca na uwadze... albo Esculap albo wojewódzki... O esculapie słyszałam same dobre opinie, opieka jest bardzo dobra chociaż w razie jakichkolwiek komplikacji transportują rodzącą do szpitala. I tu właśnie jest moje "ale" czy warto ryzykować?

A wy zastanawiałyście się już nad miejscem porodu albo gdzie już rodziłyście??

• 1 miesiąc później...
  • 5 miesiące później...
  • 5 miesiące później...
  • 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
jestem z Cieszyna z porodem to nigdy nic nie wiadomo ja dwie ciaze przenosilam a ostatnia sie dwa tyg wczesniej skonczyla 🙂wiem ze zadam glupie pytanie jak sie czujesz??Uwazaj na siebie i dzidziola 😘

• Mamusia
cieszyn-rzut beretem 🙂
a pyytanie calkiem na mijescu bo akurat mi to sie zmienia co chwile na domiar zlego przez te 9 miesiecy ciagle cos nieprzyjemnego mi sie przytrafia 😞 akurat chlop mnie zarazil i juz dwa razy mi sie auto rozkraczylo na srodku glownych drog 😞 ciagle cos 😞 oby ten moj dzidzius nie byl tak znerwicowany jak ja 😞 a powiedz prosze gdzie rodzilas???

Moge cie jedynie pocieszyc ja tez tak mialam 🙂zawsze cos,Rodzilam w szpitalu slaskim w cieszynie moj M namawial mnie na wapienice ale ja nie chcialam bo dojechac trzeba bylo wiec sobie trzy razy rodzilam w cieszynie dalo sie przezyc za kazdym razem inaczej.Tak zerkam sobie do was na czerwiec bom ciekawa kiedy zaczniecie sie sypac normalnie wspomnienia wracaja przezywam z wami 🙂Jeszcze troszke i bedziesz tulila swe malenstwo wiem 9 miesiac najgorszy i sie strasznie dluzy Pozdrawiam 😘

• Mamusia
mowie Ci Perelka jak ja sie boje tego porodu... a jeszcze taka pechowa jestem juz niech boli zeby tylko z maluszkiem bylo wszystko ok... ja tez sie zastanawialam nad wapienica ale ponoc jak sa jakies komplikacje to odsylaja do wojewodzkiego a tam robia wielka łachę...
podziwiam Cie-trojka dzieciaczkow ja kiedys tez tyle chcialam ale w przez te 9 miesiecy stwierdzam ze chyba na tym jednym pozostane hihi
a jak po porodzie? strach jest duzy? podczas np kapieli czy przewijania albo jak placze i nie wiemy czemu...

Jeny nie poznalam cie na tym zdjeciu hehe,no jak cos nie tak posylaja do wojewodzkiego.
  • Ja jak bylam z pierwszym dzieckiem w ciazy to sie nie balam niczego jedynie co to przy porodzie mnie bylo slychac NIE BEDE 😜
  • a kapiel i ta cala reszta spoko jedynie co to balam sie przemywac kikut pepowinowy 🥴i to tez przy drugim dzieciaku a teraz oo prosze dojrzalam do tego 😎
  • Nie martw sie zaraz jak urodzisz i zobaczysz bobaska to zapomina sie o bolu jaki byl do roku nawet nie calego zapragniesz miec drugiego 🙂
  • Ja co tesknie to za brzuszkiem i kapnieciami 🙂Teraz mam cisze i spokoj moja swieta trojca spi 🙂Pozdrawiam

• Mamusia
    jak ogladalam zdjecia sprzed ciazy to az sie za glowe zlapalam wygladalam jak anorektyk a teraz taki beben mi sterczy hihi

a z tym kikutem to prawda ze teraz juz sie niczym nie smaruje tylko wietrzy? zadnych fioletow i spirytusow? ja dopiero wczoraj wieczorem spakowalam torbe i to jeszcze po wojnie z moim mezem tak nie chce isc do szpitala-domyslam sie co mnie czeka...

bedzie dobrze 🙂 kikucik trzeba przemywac spirytusem salicynowym rozrobionymm z woda patyczkiem do uszu.Moj wlochacz mial problemy i nie chcialo mu to odpasc i cuda sie dzialy to musielismy leki kupic i psikac to dopiero bylo oki po 3 tyg.Ja juz mialam torbe spakowana w 7 miesiacu bo mialam rozwarcie na 1,5 cm i skurcze no ale sie lezalo leki bralo i dotrwalismy do 38 tyg 🙂

bedzie dobrze 🙂 kikucik trzeba przemywac spirytusem salicynowym rozrobionymm z woda patyczkiem do uszu.Moj wlochacz mial problemy i nie chcialo mu to odpasc i cuda sie dzialy to musielismy leki kupic i psikac to dopiero bylo oki po 3 tyg.Ja juz mialam torbe spakowana w 7 miesiacu bo mialam rozwarcie na 1,5 cm i skurcze no ale sie lezalo leki bralo i dotrwalismy do 38 tyg 🙂