Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...ZDJĘCIA NASZYCH BRZUSZKÓW:) | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
A jak sie teraz czujesz?masz mdlosci?mialas wogole?bo ja juz sie gubie kto mial kto nie 😉
http://i50.tinypic.com/1z6czdh.jpg

To pytanie chyba nie bylo do mnie 😁 ale odpowiem naleze do tych szczesciar ktore nie maja mdlosci i wymiotow 😉

• Mamusia
Elmirka napisał(a):
anula4ever napisał(a):
A jak sie teraz czujesz?masz mdlosci?mialas wogole?bo ja juz sie gubie kto mial kto nie 😉
http://i50.tinypic.com/1z6czdh.jpg

To pytanie chyba nie bylo do mnie 😁 ale odpowiem naleze do tych szczesciar ktore nie maja mdlosci i wymiotow 😉

No to faktycznie szczesciara z ciebie bo ja to chyba mialam dolegliwosci wszystkie za 100 kobiet razem wzietych 😉

• Mamusia
baiser88 napisał(a):
To My się dziś pokazujemy 🙂 18w2d 🙂 2 ostatnie tygodnie troszkę brzuszek sie uwypuklił 😉
[IMG]http://img823.imageshack.us/img823/4659/brzuszek18w2d.jpg[/IMG]

Chudzinka nasza-ale faktycznie cos tam sie uwypuklilo-zaczynam miec kompleksy bo ja to przy tobie jak stodola a ja mam 2 tygodnie do tylu.

• Mamusia
Anula brzuszkiem to tylko chwalić się trzeba 🙂 hihi mój to takie nie widoczny jeszcze ale moje oko cieszy , mojego narzeczonego też, nie możemy się doczekać już maleństwa 🙂 a widze po sobie z dnia na dzień , że teraz się rozrastam 😁 pewnie koło 20 tygodnia będe miała już sie czym pochwalić 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Mi juz kregoslup zaczyna szwankowac, a jeszcze tyle przede mna... 😮

Tobie juz prawie z górki ale co mnie cieszy ostatnimi czasy cycuchy takie mi sie zrobily ze az mnie duma rozwalamaz masowal myslal ze to moze pomoze i nic a dzidzia zamieszkala w brzuszku i cyce sa to jest sila czasami smieje sie do mezulka widzisz ty taki chlop i nie umiales zdzialas a dzidzia taka malutka i cycusie mamie zrobila 😉)))

• Mamusia
najgorzej jest podczas snu, chcac nie chcac przezucam sie na wznak i dzidzia uciska mi na kregi, budze sie w nocy cala polamana. za duzo lazic to tez juz sie nie da, bo podbrzusze ciagnie i teraz doszly jeszcze bole kaczuchy od wewnetrznej strony 😮 w pt musze sie zapytac gin, czy te bole sa normalne, czy moze cos sie dzieje...

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
najgorzej jest podczas snu, chcac nie chcac przezucam sie na wznak i dzidzia uciska mi na kregi, budze sie w nocy cala polamana. za duzo lazic to tez juz sie nie da, bo podbrzusze ciagnie i teraz doszly jeszcze bole kaczuchy od wewnetrznej strony 😮 w pt musze sie zapytac gin, czy te bole sa normalne, czy moze cos sie dzieje...

Lepiej pytac o pierdoly tak jak to moj lekarz mowi niz pozniej samej sie domyslac i panikowac mi nawet kazal zapisywac na kartce kazde pytanie jakie mi do glowy przyjdzie i pozniej z praca domowa ide na wizyte 😉