Skocz do zawartości

Grudnioweczki 2012 :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

skwara no masz racje 😉 ja w sumie sama z mezem tu , narazie mam blisko sisotre mlodsza dwa lata, ale planuje przeprowadzke ale mam nadzieje ze wlasnie taki instykt i milosc swoje zrobia 😉 ze dam rady ;D

rany ale upaly sa ... zaraz padne niemam sil normalnie ...
4 h dzis na zakupach spedzilam sis szukala sobie stroju kapielowego ,masakra ;D ale wkoncu znalazla ufff ;D
Ifyouliftmeup baw sie dobrze !!! :P powodzonka

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie tez upały, ale się cieszę bo w końcu nad jeziorko można 😁 Upały kocham was <3<3<3
ma co do tych terminów to ja z miesiączki ma na 2 grudnia a z usg na 12 więc se tak wymyśliłam że na 7 będzie w sam raz xD i tego się trzymam, a i tak będzie co ma być 🙂

• Mamusia
dobry wieczór kobitki 🙂

łojejka upały straszne moze nie saqmo słońce ale ta duchota to jest masakra przyszła dzis burza popadało 10minut i spowrotem skwar :/ pyszna kolacyjke zjadłam kiełbaske z grila i fryteczki do tego 😁 odprawiłam mojego do pracy bo na nocke szedł i zaraz ide wziasc jakas chłodnawa kapiel relaksacyjna 🙂

napisze pozniej 😘

• Mamusia
ooo chyba wszystkie brzucholki poszły juz spac tylko ja taki nocny marek heheh 😁

po kapieli wspanialeee sie czuje chociaz za duszno dalej a otwarte okno niewiele daje :/

poszperam jescze w necie i ide spac 🙂

dobrej nocki brzuszki i do jutra 😘 😘 😘

• Mamusia
i ja jeszcze nie śpię, musze się uczyć na obronę bo w poniedziałek mam...
a juz we środę kolejna wizyta u gina i będziemy oglądać Franka, już nie moge się doczekac xD
U nas juz trochę chłodniej się zrobiło i pewnie spać będzie miło. mam nadzieję że będę w końcu mogła zmienić moje puchate zimowe piżamki na cos cienszego, bo mi straaaasznie zimno w nocy! Mój piecyk leży obok i nic mi to nie daje ^^

• Mamusia
skwara ja tez mam wizyte w środe , jejku jak bym, chciala sie dowiedziec czy to ON czy ONA bo jeszcze nie wiem a ostatnio powiedział mi ze za 2 miesiace czyli jeszcze miesiac :/ ale moze kto wie jak ładnie sie ulozy to lekarz wyczyta co tam ma miedzy nozkami 😁

matko kochano skwara pizamka ? ja juz od dawna spie w samej koszuleczce cieniutkiej, okno wiecznie otwarte i i tak mi goraco budze sie spocona odkrywam sie itd hehe ogolnie no bardzo zle mi sie spi w taka duchote i zawsze mojego wyzywam jak za goraco zeby sie nie przytulał bo mi sie duszno robi i slabo hehe 🙂

no nic ja juz sie zwijam ide spacku dobrej nocki i do jutra brzuszki :* 😘

• Mamusia
Dobry wieczor grudniowiczki 😉
Nazywam sie Magda jestem w dokladnie co do dnia 17 tygodniu 😉
Tak sobie przegladalam wszystkie fora i trafilam na ten ktory mnie zaciekawil stwierdzilam ze sie zarejestruje i bede mogla sie z Wami dzielic moim szczesciem 🙂
Mam nadzieje zeomozecie mi sie przy

• Mamusia
Witaj Madzia 🙂 ciągle nam sie powiększa grono grudnióweczek 😁 a na kiedy masz termin?
Basia będzies zmiała robotę z uzupełnianiem tabelki 🙂
ano ja jestem straaaaaszny zmarźlak! ale już dzisiaj się rzeczywiście przerzuciłam 😁 a podają u mnie 33 stopnie, hura 😁
Basia to weź przed wizyta poproś ładnie dzidzie żeby była grzeczna i ładnie leżała to może się pokaże 😁 a jak dobry pan doktor to odczyta 🙂 my to jak jeszcze nie wiedzielismy czy będzie chłopiec czy dziewczynka to żeśmy Franek mówili na dzidzię i rzeczywiście wyszedł Franek, chociaż kto wie.... 😁 chociaz nawet jak będzie dziewczynka to chyba cięzko się już będzie odzwyczaić żeby nie mówić Franek, kurna! 🙃 🙃 🙃
mój szedł rano biegac i mnie obudził wcześniej -.- 😮
miłego dzionka i tak pięknego jak u mnie! 🙂

• Mamusia
hej kochane;D
wlasnie co wstalam obudzily mnie siostry biegajace po domu 😉
Madzia witam w gronie mamusiek 😉 pokazuj brzuchol, rosnij zdrowo;**
skwara 3mam kciuki, ucz sie ucz!!

Pogoda dzisiaj tak jak wczoraj u mnie;( masakryczna duchota, a to doopiero jest rano, jak sie rozkreci to ja nie wiem! Wczoraj tak samo- palce popuchniete mialam u dloni, i stopy oczywiscie nie inaczej..Te upaly i duchota nie jest dobra dla nas kobiet w ciazy obojetnie w jakim miesiacu jest, bo kazda i tak odbiera to inaczej, alee ja to jestem cala mokra 😞 leje sie ze mnie jak glupie;( wczoraj to bralam 3 prysznice zimne w tym jedno lezenie w wannie lepiej sie czulam.. 😉))
Czekam na rosolek, pyszny mamusiaaa zrobila 😉
A mialam wam powiedziec cos o tym mieszkaniu 😉
To dopiero cyrk 😜 poszlam tam a patrze moja kolezanka mi potwieraaaa, myslalam,ze to ona mi wynajmowac bedzie to mowie elegancko;D a nagle wchodzi wlasciciel. Rozejrzalam sie po mieszkaniu, uklad pokoi fajny, duze przestronne 😉 nawet spizarnia byla osobna 🙂
Ale po rozmowie z nia stwierdzilam,ze nie biore, w kontaktach wieje podobno, sciany cienkie, sasiedzi nie mili i jesli mialabym zaplacic tyle ile on krzyknol to stwierdzam,ze szukam dalej;D powiem jedno: cena nie warta mieszkania 😉 sa lepsze mniejsze i bardziej zadbane 😉 trzeba szukac i miec cierpliwosc, ale niestety czas leci.. Bedzie dobrze!!
Milej niedzieli brzucholee:* ja spadam na rosolek;D buzka;*

• Mamusia
witaj Madzia 🙂 cieszymy sie ze jestes z nami 😁 baaa oczywiscie ze nasz forum najlepsze hehe grono sie powieksza i piszemy duzo postow wiec na pewno dotrwamy wszystkie razem szczesliwie do konca 🙂

Madziaaaa jesli moglabys mi podac ile masz lat ktora to ciaza i czy poznałaś juz plec dziecka czy imie wybrane i czy czulas juz pierwsze ruchy to bylabym bardzo wdzieczna bo zobacz sobie w watku grudnioweczek ze mamytaka fajna tabelke i sobie ja uzupełniamy a no i na kiedy masz termin 🙂 wtedy dodam nowa uaktualniona 🙂

dzien dobry jeszcze raz wszystkim i milej niedzieli 🙂 u mnie dzis festyn wiec bedzie ciekawie 🙂 buziaczki dla was dziewczynki 😘 😘 😘

Madzia milo nam slyszec takie slowa :P
witaj wsrod nas 😉 o prosze 9grudnia masz terminek 😉
gdzie mieszkasz ? jestes mezatka ?
uzupelnij dane do tableki o ktore prosila Basia 😉
extra sprawa ;D czekamy na twoj brzuszek i usg maluszka ;D foteczki :P:P wspaniale grono coraz wieksze 😉

dzis wieczor final Euro bede sobie ogladac .
wkoncu u mnie leje deszcz i chocby wiatru wiecej hura .. zemnie sie poci jak niewiem . spie w letnich pizamkach bawelnianych bluzeczka i spodeni okno otwarte ;D i wentylator non stop prz y lozku ;D
hmmm zaraz powcinam sobie winogornka ;D mniam :P

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 czy to mozliwe ze w 14 tyg i 5 dniu poczuje ruchy? polozylam sie na lozku i polozylam reke na brzuchu i poczulam jakby cos mi sie przekrecilo w brzuchu 🤪 myslalam ze moze sobie wkrecam ale zawolalam mojego chlopaka i kazalam reke polozyc na moim brzuchu i tez poczul 😁 czy to mozliwe?

• Mamusia
w 14 tygodniu to bąbelki poczułam, ale teraz już się Franek wypycha parę razy dziennie i mami jest szczęśliwa 🙂 a dzisiaj zachciał kawkę frappe z lodami, bananami i bitą śmietanką hihi mniami! ^^

• Mamusia
Hej Brzuszki!
Jak minęła Wam niedziela? U mnie ok, tylko starsznie gorąco i duszno było...A co do ruchów, to Ja od wczoraj czuję już delikatne kopnięcia, wczoraj aż mi brzuch zafalował, a na przełomie 13/14 tygodnia czułam bąbelki, więc ANIA 92 te motylki które czujesz to na pewno dzidzia 🙂

Pozdrowionka i miłego wieczorku dziewczyny

• Mamusia
hej 🙂
wrocilam niedawno z piaskow w ostrowie;d nie kapalam sie cala ale do ud sie zamoczylam 😉
upal byl straszny;/ zjadlam lody dwa i odrazu lepiej mi bylo 😉 polezalam na sloneczku i lapalam promienie;D takze lekko opalony dekold mam i nozki ale nie ma to jak kiedys;D cala czarna jak murzyn;D hehehehe 😉
Wlasnie skonczyl sie mecz 😜 bardzo sie ciesze,ze wygrali Hiszpanie;D kibicowalam razem z maluchem, bo oczywiscie krecil sie jak wariot;D moze bedzie to chlopok;D hehehe 😉 pilkarz;D hehehe 🙂
spadam sie polozyc dalej do lozka;D i spaciu ;D dobranoc brzuchatki 😁 ;*

• Mamusia
hej 🙂
jak plany na dzisiejszy dzien?? ja w tej chwili pije kawke a 0 8 szwagier ma po mnie przyjechac i mam pomoc siostrze wydac 500zl 🙂 bo sobie zaoszczedzila i chce sobie buty i spodnie kupic, a wiadomo ze z siostra najlepiej bo ma podobny gust i nie marudzi 😉 dzis rano jak sie obudzilam znow poczulam krecenie po brzuchu 🙂 czyli wczoraj to naprawde musialy byc pierwsze poczute ruchy 🙂ma dzis byc upalnie wiec bede prac wózek i potem pod folie i niech czega na dziedzie 😁 dzis moze cos kupie jeszcze albo sobie albo dzidzi za tydzien mam zamiar na allegro zamowic 2 koszule nocne, nigdy na allegro nie zamawialam ale znalazlam fajne i jedyne ktore mi sie podobaly koszule na ramiaczkach, innych nie chcem bo sie bede czula jak babcia pozdrawiam i milego dnia zycze
buziaki 😘

• Mamusia
Cześć dziewcznyki!

Zazdroszczę Wam bąbelków i ruchów, bo u mnie nadal nic. Cieszę się, ze w koncu mamy coś na kształt lata. 😉 Planuję wypad nad morze z mężem. Połapię trochę słońca, odsapnę i może w końcu nacieszę się ciążą. Dzisiaj jeszcze odbębnię ostatnie zebranie w pracy (muszę tam być) i robię sobie urlop! 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
Miałam prawie 10 stron do nadrobienia 😜 ale wszystko już przeczytane 🙂 j.Ruchów dzidzi dalej nie czuję, ehh te łożysko z przodu 😞. Dziś mam wizytę i się dowiem czy wszystko u niej w porządku 🙂 za 9 dni wyniki amnio, też się już nie mogę doczekać, chcę mieć to za sobą. Widziałam temat ubranek i second handów 🙃 ja też tam śmigam, choć dawno mnie nie było, dla dzidzi też mam dużo ubranek stamtąd, moja mama też tam lata i ona głównie kupuje, bo się nie mogła oprzeć 😁 nawet jak jeszcze nie było wiadomo, że dziewczynka się urodzi, a już sukienki kupowała 😁 . Moja siostra też ma w 90% same używane, ale nikt by nie powiedział bo są prześliczne 🙂 i ja też pewnie będę to są okazje i takie maluchy przecież nie niszczą. A rzeczy takie jak wanienka, wózek, przewijak i te różne inne to mam po siostrze swojej no i szwagierce, w sumie to po ich dzieciaczkach 🙂 także tylko 'kosmetyki' dla malutkiej będę musiała kupować 🙂
No i dziękuję dziewczyny za życzenia 🙂 już zleciało szybko i po ślubie 🙂 straszny upał był, cała buźka mi się świeciła. Dobrze, że w urzędzie i na sali już była klima 🙂 . Teraz sobie będę musiała pobiegać po urzędach i bankach i zmieniać wszędzie nazwisko 😁 ale to pod koniec tygodnia 🙂 No to kobitki miłego dnia i odezwę się na pewno po wizycie dziś wieczorem 🙂

• Mamusia
Hej! Ale spokój na forum, pewnie wszystkie korzystacie z ciepłego dnia, my wieczorkiem idziemy do mojej przyjaciólki, bo jej córeczka skończyła roczek więc pojedziemy na kawke urodzinową, mój synek bynajmniej się tam wyszaleje...Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek, ciekawe czy dzidzia sie ładnie ułoży i pokaże co ma między nóżkami 🙂 Mam przeczucie że bedzie drugi synek, ale jak będzie córeczka to będzie cudnie 🙂 Zmykam, trzymajcie się

michasia a pokazesz link do tych koszuli na allegro?? :P

wczoraj emocje pilkarskie Hiszpania zagrala swietny mecz .
i no coz koniec euro bedzie mi brakowac tych emocji i meczow -uwielbiam pilke ;DDD

widze temacik ruchow sie kreci , jak wam fajnie ! :P
ja dalej nic nie czuje albo sama nie wiem co mam szukac.
byc moze dlatego nie czuje ze jestem troche grubsza nie szczuplutka nie wiem jak sobie to tlumaczyc.

u mnie juz po pogodzie zas deszcze nastaly , z jednej stronki dobrze bo juz nie bylo czym oddychac ;D
o niebo lepiej ale z drugiej to ja chce sie troche opalic ;D jakas obsesja mam haha 😜
chociaz twarzyczke ramiona i dekoldzik i nozki-lecz nozki zawsze dluuugo sie niechca opalac ;D

ifyouliftmeup oj latania bedziesz miala z nazwiskiem ;D ja tez w grudniu wszystko wymieniala prawko dowod bank OFE urzad skarbowy masakra ;D