Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem dziewczyny 🙂
Zbadał mnie i stwierdził, że dziś powinno się zacząć po tym jego grzebaniu....najprawdopodobniej po południu rozpoczną się skurcze i jeszcze pewnie wieczorem powinniśmy być na porodówce 🙂...w razie, gdyby jednak nic się nie działo mamy do niego zadzwonić po 20 i powie co dalej.
Cieszę się, a z drugiej strony jestem posrana 🤢

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam 🙂
Agamu , trzymam kciuki, żeby się zaczęło, żeby nie bolało i poszło expressowo 🙂 Przynajmniej coś się dzieje 🙂, niebawem Gabi będziesz trzymała w ramionach. Mój uparciuch tylko się na mnie wypina 😞 i próby przekupstwa typu: skarbie wyłaź, a kupię ci zabawkę 🙂 na niego absolutnie nie działają. Miłego dnia dziewczynki, Agamu donoś na bieżąco co się dzieje...powodzenia.

• Mamusia
Laseczki u mnie sytuacja wygląda tak: brzuch boli coraz mocniej, skurcze są co jakieś 15-20 minut pojedyncze długie, albo takimi seriami po 3 krótkie, więc jeszcze bez szału 🙂 Boli mnie to wszystko, ale powiedziałabym, że nie jest źle póki co...mam nadzieję że to się rozkręci a nie zniknie 🙂
Więc spokojnie czekamy na rozwój akcji 🙂
A w razie czego dzwonię po 20 do gina i ciekawe co zaradzi 🙂

• Mamusia
Hejka!!! Ja jestem tu zupełnie nowa. No jeśli chodzi o moją ciążę to też:-)) Bo to dopiero 6 tydzień.
Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy i wiedzy przez to przejdę 😆 Jak narazie to do mnie tak w 100% nie dociera. Ale pewnie z rosnacym brzuszkiem dotrze 😁 Pozdrawiam Was gorąco!!

hhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale super ... GRATULACJE juz sie dpczekac nie mogłam a teraz czekam na fotke malenstwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witamy nowa mamusie .... nasze gratulacje ... w kupie raźniej..... mnie forum i dziewczyny na nim bardzo pomogły łatwiej sie przechodzi przez coś wiedząc ze sa inne osoby ktore w tym samym czasie przechodzą to samo.......
bedzie si... wiesz na kiedy przypuszczalny termin?

kasiuszka26 napisał(a):
aaa nowina u nas na październiku urodził się 1 maluszek dzis o 24 54 cm 3kg wszystkie siedza jak na ogniu bo dziewczyna miała termin na 2 czyli w 38 tc

u nas na sierpnioweczkach 2010 kilka dziewczyn ur wczesniej np 10 lipca bodajże w 36 tc ,19 lipca chyba też w 38 tc , 25 lipca (ja) w 38 tc itd ...
tak naprawde nie wiadomo jaki jest ostateczny termin porodu.... ma na kazdym usg wychodzilo ze maly waga i wzrostem jest o 2 tyg starszy wiec rodzac w 38 ty tak na prawde ur w 40 ty wiec idealnie w termin ....

kochane ale pamietajcie jak minie termin to wymuszajcie od lekarzy wywolanie porodu......

pozwolilam sobie skopiowac
AGAMU mam nadzieje ze sie nie obrazisz .... sliczna Gabi
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/703/s1052535.jpg/][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/3765/s1052535.jpg[/IMG][/URL]