Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ooo weselicho. a ja ostatnio probowalam suknie swoja sprzedac tez bralismy slub w czerwcu dokladnie 12.06.2010 u nas oki .maly na swieta dorobil sie plesniawek. ale juz jest oki. i zielonego pojecia nie mam od czego to... niby od brudu ale ja co chwila go wycieram myje raczki..itd.. wiec nie wiem. buziaki

• Mamusia
Justyna dokładnie wszystko załatwiamy i teraz jeszcze chodzimy na nauki przedmałżeńskie do nas do kościoła mój M powiedział że jak będę się jutro angażować w odpowiadanie pytań to więcej ze mną nie pójdzie już 😁
WIECIE CO SIEDZE TERAZ NA MAMUSIACH ALE TAK TĘSKNIE ZA BRZUSZKIEM ŻE SZOK TYLE CZASU TU SPĘDZIŁAM Z MOIMI GRUDNIÓWKAMI A TERAZ JUŻ SIĘ POJAWIŁY TAM NOWE PRZYSZŁE MAMY...

• Mamusia
Hej Pyreczki!!
PAMCIA jesteś z powrotem, super!!! No teraz to już pełną parą się szykujecie:-)
Co do brzuszka, to ja wczoraj weszłam właśnie na "nasz wątek"...aż łezka się kręci, tyle wspomnień!!!
Teraz przeniosłyśmy się na "prywatne " forum....ale czasy spędzone na brzuszku są jednak jedyne w swoim rodzaju!!

miłego dnia dziewczyny, mimo pogody dennej 😘

• Mamusia
noooooooooooooooo w końcu słoneczko!!!!!!!

MOJA GABRYSIA KOŃCZY DZIŚ 7 MIESIĘCY!!!!! jak tan czas leci...

7 miesięcy temu już od 10 godzin męczyłam się na porodówce ( ze skurczami co 2-3 minuty i zerowym rozwarciem 🤢 ), a przede mną było jeszcze 13 godzin i 37 minut!!! do dziś śni mi się ten poród po nocach....
a teraz Nasza Słodzizna jest z nami i sprawia, że życie jest piękne :-)

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej Kochane 🙂
Piszę juz zza biuka w pracy 😞 Jest miło tzn w pracy, ale strasznie tęsknię za Małym i nie mogę się pozbierać....jest bardzo ciężko, czasem nawet puszczam beksę (w domu oczywiście). Najbardziej brakuje mi spacerów 😞
Pammat - nareszcie się odezwałaś :*
Agamu - wszystkiego naj dla Gabi z okazji 7 miesięcznicy, my świętujemy to samo jutro 🙂
Tyssiiaa - to już 37 tc, jeszcze trochę i świętujemy 🙂
A pogoda straszna. okropna, paskudna, już nie wiem jak to nazwać.
Buziaki Pyreczki :*

• Mamusia
Dzień dobry a my wczoraj skończyłyśmy już 4 miesiące 🤪 widzę jak się starzeje teraz ja sama 🤢 ale Konstancyjka moja jest taka kochana że jak patrze na nią i mówie że ją kocham to aż mi się chce płakać ☺️
Agamu najlepszego dla malutkiej 😘
lemurek1 najlepszego dla malutkiego 😘

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 Agamu i Pammat, świętujemy zawsze po sobie 🙂 Właśnie jeszcze nie mogę się do tego przyzwyczaić, że dzwoni budzik i potem już nie odeśpię ciężkiej nocki, a lekko nie jet, bo ząbkujemy. Szkoda, że macierzyński nie trwa do roku, chociaż i wtedy byłoby trudno rozstać się z Bąbelkiem.
Pammat - Konstancja juz pewnie duża, a tak niedawno rodziłaś, zaczynasz rozszerzać jej dietkę?
Miłego dnia Pyrki, buziaki 🙂

• Mamusia
ja dzisiaj miałam chyba najgorszą noc ... spałam aż 3 godziny nie mgołam zasnąć miałam ból brzucha jak na okres w plecach mnie łupało a jak zasnęłam to się obudziłam z ogromnym bólem głowy aż mi słabo... 🤨
brzuch mi opadł strasznie i coś czuje ze godzina zero zbliża się małymi kroczkami 😁

• Mamusia
Lemurek, dzielna jesteś, ze dajesz radę z pracą....mnie to czeka od września...a od poniedziałku jestem na wychowawczny-bezpłatnym 🤢 mam nadzieję, ze damy radę finansowo...!
DLA MIKOŁAJKA I KONSTI najpiękniejsze życzenia 😘 😘 😘
TYSIA...nooooo może coś się szykuje....Adaś już donoszony, więc po mału będzie się szykował do opuszczenia brzusia 🙂

MIŁEGO DNIA KOCHANE!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Cześć dziewczyny!
lemurek1 tak dawałam już jej marchewkę ale jak dałam jabłuszko to płakała 😮 wczoraj dzisiaj jej nie dałam bo byliśmy na zakupach szukałam sukni ślubnej ale nie znalazłam.. podziwiam cie ze już wrocilas do pracy ja w tym roku sie nie wybieram chybaby mi serce pękło 🤨
Agamu dziękujemy 😘
Tysia coś czuję że Adać zaatakuje przed terminem chłopcy to małe łobuziaki czasem i wyskakują jak z procy a dziewczynki to się nie spieszą 😆
Dobrej nocy! 😘