Skocz do zawartości

Mamy Styczniowe witajcie:) | Forum o ciąży

Abby

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
http://www.wprost.pl/ar/379508/13-miesieczny-Bolek-nie-zyje-bo-nie-chciano-go-przyjac-do-szpitala/

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/szesciu-lekarzy-nie-postawilo-trafnej-diagnozy-13-miesieczny-bolek-nie-zyje,293168.html

Dziś cały dzień w TV o tym głośno....Serdeczne wyrazy współczucia dla Rodziców!!!
Nie ma kary dla takich lekarzy...!!!!!! 😠 😠 😠 🤢 🤢

• Odpowiedzi 6,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Margaritaee napisał(a):
http://www.wprost.pl/ar/379508/13-miesieczny-Bolek-nie-zyje-bo-nie-chciano-go-przyjac-do-szpitala/

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/szesciu-lekarzy-nie-postawilo-trafnej-diagnozy-13-miesieczny-bolek-nie-zyje,293168.html

Dziś cały dzień w TV o tym głośno....Serdeczne wyrazy współczucia dla Rodziców!!!
wlasnie w wiadomosciach o tym slyszalam powinni lekarzy zwolnic albo i zamknac szpital co to za opieka jak malego dziecka nie chca przyjac i to ze skierowaniem!!!!

• Mamusia
michasia24 napisał(a):
Margaritaee napisał(a):

wlasnie w wiadomosciach o tym slyszalam powinni lekarzy zwolnic albo i zamknac szpital co to za opieka jak malego dziecka nie chca przyjac i to ze skierowaniem!!!!

Tylko pozamykać tych lekarzy co tak odsyłali!!!! 😠 Aż normalnie mi słów brakuje... 😞

• Mamusia
Margaritaee napisał(a):
michasia24 napisał(a):
Margaritaee napisał(a):
A ja dziś szłam szłam wpadlam w poślizg i policjant mnie złapał... 😮 To było coś... 😁
ooo to mialas szczescie 🙂

W poślizg wpadłam ale bym się wyratowała... 😁 A tu szok 🙂
dobrze ze ci sie nic nie stalo 🙂

• Mamusia
Hejka z wieczora 🙂
Ja byłam dziś u lekarza i chyba powinnam zacząć się bać... mamy przełom 35/36 tygodnia a Mikołajek już 3kg przekroczył... Jak tak dalej pójdzie to do czwórki dobije...
Może któraś chce za mnie urodzić? :P
Poza tym wszystko ok. KTG w normie, szyjka długa, zamknięta... także jeszcze synek może spokojnie rosnąć :/ :P
Mąż pojechał na kosza, a ja czekam aż wróci bo obiecał mi przywieźć coś dobrego 🙂
Dobranocka

• Mamusia
witam sie w soboni bardzo wczesny poranek 🙂 kurde ale mialam pobudke... kto ma centralne w piecu ten wie ze nie raz przez czyjas glupote moze sie zagptpwac woda... 😠 i moj napalil w piecu i pojechal do pracy 🙂 a mnie obudzil taki huk ze myslalam ze sufit na mnie leci 😠 woda sie w piecu zagotowala 😁 😠 trzese sie jak galareta bo ja nie wiem co w takich przypadkach robic 😠 i dzwonie do mojego a on co ?? NIE ODBIERA 😠 cos tam nawcciskalalm nawciskalam i przestala sie gotowac 😁 oddzwonil moj i zrobilam wszytsko tak jak trzeba 🤪 🤪

a teraz dopiero poczulam jak boli mnie gardlo i glowa 😞 wiec z lozka nie wychodze dzis 😞 mam nadzieje ze ktos tu dzis zajrzy 😁 😁

• Mamusia
hejo z ranka 😉

jakos ciagle sie dzis budzilam,ale nie spalo sie najgorzej 😜
malutka wariowala poznym wieczorkiem i kolo 4.A teraz sie przywitala i grzeczna 😉
Tez sie wczoraj zaziebilam...tez bede dzis lerzala.Odpuscilam sobie ostatni week na uczelni,a od pn egzaminy 😉 byle by tylko nie urodzic na tej matmie;p bo ciagle to za mna chodzi;/
zrobie cos na szybko na obiad pozniej i lerze;p mooj wroci kolo 2 to razem polezymy;d

Arnulka- kto za Ciebie urodzi? a kto za mnie?;p mamy taka sama sytuacje 😉

Michasiu-oj to stres z ranaa mialas.Kuruj sie tez kochana;*

bede tu czesto dzis 😉)) 😁

• Mamusia
daga hehe ja tez chce polezec z moim ale juz zapowiedzial ze jak wroci z pracy to bedzie samochod robic i ze nigdzie nie jedzie bo chce to skonczyc co wychodzi na to ze do wieczora bede sama...
ja teraz zrobilam sobie kawke i siedze przed tv bo lezenie jednak nie wchodzi w gre bo moge zasnac a musze zrobic fasolke bo mojemu obiecalam ze jak wroci to juz bedzie 😁

no arnulka kazda jest w stresie 😁 nie tylko ty 😆 damy rade 😘

• Mamusia
Cześć.
Kurujcie się dziewczyny 🙂
Ja miałam ciężką noc, brzuś twardy i bolący, ból krzyża, pachwiny tak mnie bolały że brak słów.. ruszyć się nie mogłam normalnie 😞 no to w skrócie wszystko mnie nawalało
Jeszcze do tego córa w nocy mnie denerwowała bo mi spokoju nie dawała, ale to już norma.
Dziś mój jest w domku to go zagonie do mycia okien, a później jakiś relaks by się przydał.. może króciutki spacer dobrze mi dziś zrobi.
Życzę miłego dnia, pewnie jeszcze do was dziś tu zajrzę 🙂

• Mamusia
Witam z rana 🙂
śniegu napadało co niemiara 🤪 😁 normalnie do połowy uda 😁 🤪
Mój jak 1,5 godziny temu poszedł rozpalić w piecu to zaginął 😁
patrze przez okno a On z łopatą heja śmiga 😁 😁 gimnastyka poranna 😁 😁
u mnie zapowiada się intensywny dzionek 🙂
córcia idzie na urodziny do koleżanki a mój ma dziś auto służbowe 😉
więc i szykują się większe zakupy , żeby już nosić nie trzeba było 😁
a tu jeszcze kurtkę i buty zimowe mężowi chcemy kupić
więc ch do odwiedzenia jest 🙂 a potem przed ratuszem jest dla dzieci zabawa Mikołajkowa 🙂
każde dziecko które będzie miało czapkę Mikołaja dostanie upominek 🙂
więc moja córcia chce iść , coś czuje , że na wieczór zlądujemy w domu 🙃

• Mamusia
ania hehe to uwazaj zebys ty sie nie przeziebila 😁 bo zamiast przec w styczniu to smarkac bedziemy 😜 😁

daga leniuchujemy hehe 😁 😁 😁

tinka no to wesola nocke mialas 😞 ja spalam w miare dobrze, tylko gardlo pobolewalo i co rusz pic wstawalam ale to na pol spiocha 😁 😁

u mnie fasolina sie gotuje zaraz lozko zloze i lece na chwilke do babci bo pranie dla niej mam (nie brudne 😁) czyste bo ja od babci biore i piore jej szusze prasuje i odnosze 🙂 zeby chociaz jakos jej pomoc 🙂

pozniej do was zajrze 🙂

UWAZAJCIE BO SLISKO!!!!!

• Mamusia
a ja tez ide brac sie za obiadek.
Zle sie czuje to leniuchuje.Jakos mnie mdli i brzuszek boli .mala dodatkowo naciska na krocze.No wiec wole sie oszczedzac.
Dzis daruje sobie spacerki,bo wczoraj juz wymarzlam;p

Uwazajcie dziewczynki! i powolutku ,bo slisko! no i oczywiscie nie przemeczajcie sie;***

• Mamusia
michasia24 napisał(a):
ania hehe to uwazaj zebys ty sie nie przeziebila 😁 bo zamiast przec w styczniu to smarkac bedziemy 😜 😁

daga leniuchujemy hehe 😁 😁 😁

tinka no to wesola nocke mialas 😞 ja spalam w miare dobrze, tylko gardlo pobolewalo i co rusz pic wstawalam ale to na pol spiocha 😁 😁

u mnie fasolina sie gotuje zaraz lozko zloze i lece na chwilke do babci bo pranie dla niej mam (nie brudne 😁) czyste bo ja od babci biore i piore jej szusze prasuje i odnosze 🙂 zeby chociaz jakos jej pomoc 🙂

pozniej do was zajrze 🙂

UWAZAJCIE BO SLISKO!!!!!

dopiero wychodzę z przeziębienia więc mam nadzieję , że już się mnie te zarazki nie będą trzymały 😁
to leniuchujcie dziewczyny , jak wrócę będę nadrabiać czytanie tutaj 🙂
mężuś wrócił z odśnieżania , a tu znów za oknem zaczęło sypać 😁
chyba łopatę do odśnieżania weźmiemy ze sobą 😁 😁

• Mamusia
DAGA TO ILE TY TYCH PSIAKOW MASZ?? JA MAM SUCZKE ALE MOJA MAMA NA TYM SAMYM PODWORKU MA PSA I TEZ SIE CZESTO BAWIA TYLE ZE TAMTEN JEST STARSZY I NIE W GLOWIE MU WYGLUPY 😁 TO MOJA GRYZIE A TA UCIEKA I PISZCZY 😁 ZA TO JAK KOTA ZOBACZY TO NORMALNIE SZAL 🤪 😁

U BABCI BYLAM TERAZ MIALAM ZAMIAR KONCZYC OBIAD A TU MOJ DZWONI ZE WRACA Z PRACY I ZEBYM SIE UBRALA BO POJEDZIEMY DO JEDNEGO SKLEPU MEBLOWEGO ZNACZY ON TAM MA I MEBLE I ROWERY WSZYSTKO CO MOZE SIE W DOMU PRZYDAC I UZYWANE W DOBRYM STANIE TANIE WIEC JADE MOZE LAMPE KUPIE DO POKOJU W KONCU BO JESZCZE NIE KUPILAM 😠 😜 A PO CO MOJ CHCE JECHAC TO NIE WIEM

A U NAS SNIEG NARAZIE NIE PADA ALE JEST MROZNO.. KURDE A JA JUZ SIE W KURTKE ZIMOWA NIE DOPINAM 😠 😮
A OGLADALAM POGODE TO U NAS DOPIERO SIE MROZY ZACZELY A DZIS Z RANA -14 BYLO... MASAKRA NAPRAWDE JUZ NIE BEDE MIALA W CO SIE UBRAC ZA 2 TYG... 😠

• Mamusia
Ja kupilam kurtke zimowa jakos miesiac temu .Specjalnie taka luzniejsza na ciaze.Bo w moje sie juz nie dopinalam.a przyda sie na kolejn ciaze mysle haha;D

A ja mam 2 psiaki.Mam duzy dom,ogromny ogrodek wiec nie musze przynajmniej z nimi wychodzic ,Tylko puszcze i wroca zaraz.Bo teraz to juz tak zimno,ze siku ...chwile polataja i jajca zamarzaja haha 😁

No widzisz... 😁 ja zaczelam sprzatac i tak mi jakos powoli idzie.Obiadek gotowy.Wiec czekam na meza i bedziemy sobie lezec troszke.Mam nadzieje;D

a tak to znalazlam jeszcze pelno fajnych ciuszkkow po siostrzencu.Takich kompletow,zoltych zielonych i blekitnyh.To zaraz bede prala dla mojej malizny 🙂

No to wpadne potem;*

• Mamusia
Witam.. 🙂
A ja kurtki w tym roku nie kupuje 🙂 Mam jeden ogromny płaszczyk więc do porodu będzie jeszcze akurat 🙂 A kurtke z tamtego roku bo mam taka ładna.. 😁
A co do psów to mam psinkę yorka i wabi się GIZMO hihi.. 🙂 Dostałam go 2 lata temu na dzień kobiet od mojego lubego.. 😁
Noc była straszna....ciągle się budziłam i zgaga mnie okropna męczyła.... 😠 😠 Ale pospałam sobie do 11 😁 Dziś gotuję kapuste.. 🙂 ...uwielbiam 🙂
A mój smyk chyba śpi, bo znów od rana się nic nie wygina, ale o 6 dał znać o sobie.. 😁
On ostatnio jest strasznie aktywny wieczorami i nocą..... 😁