Skocz do zawartości

Mamy Styczniowe witajcie:) | Forum o ciąży

Abby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
michasia, moja na szczęście w sklepie jest grzeczna i nie krzyczy ani nie piszczy nie woła ja chce to! jak powiem jej nie to mówi "ok" 😁
a jak na prawdę coś chce to bierze w domku swoją skarbonkę i wyciąga pieniążki mówiąc "mamo, tato kupię jajo" 🤪

• Mamusia
ttinka napisał(a):
michasia, moja na szczęście w sklepie jest grzeczna i nie krzyczy ani nie piszczy nie woła ja chce to! jak powiem jej nie to mówi "ok" 😁
a jak na prawdę coś chce to bierze w domku swoją skarbonkę i wyciąga pieniążki mówiąc "mamo, tato kupię jajo" 🤪

haha to i tak wesolo z nia macie 😉
Fajnie fajnie.

• Mamusia
Jak nam sie Grudnioweczki rozsypuja.Zostalo juz tylko z 3-4 😁
kurcze.. 😉 nam tez jakby nie patrzec zostalo tylko troszke dni... 🙂

Michasiu-tak tak 😁 zamawiam termin na Koniec Swiata 😁
Lekarz powiedzial,ze jak nie urodze wczesniej to sie jakos tym zajmie hahaha 😁

• Mamusia
tinka ale chociaz ci sie nie nudzi 😁 😁 zawsze masz wesolo 😁
mojej siostry syn to starszny byl jak mniejszy jak sie go bralo do sklepu.. .a teraz jest wiekszy i zamiast do sklepu to woli na komputer i grac i dziecka nie ma. a ten drugi to go komputer nie interesuje popatrzy i zaraz pojdzie puszki gniesc do szopy 😁 😁 albo tak jak ostatnio uciekl nam za dom i przyniosł polamana pompke do roweru i mowi DZIADEK TA POPEK BYL PSUTY 😁 😁 😁 JA GO NIE POPSUL 😁 😁 😁 myslalam ze padne 😁 😁 albo jak potlukl szklanke 😁 przyszedl i powiedzial PROSZE TYLKO NA MNIE NIE KRZYCZEC SAMA SPADLA I SIE STLUKLA 😁 😁 😁
rece przy nim opadaja 😁 😁 😁n
ale takie dzieci sa najlepsze 😁 moj mowi ze takiego syna by chcial 😁

• Mamusia
ale mi sie ziewa przy tym zelazku...
Tyle mam tych ciuszkow,e az mi sil brak na prasowanie.Wiec chwilowy odpoczynek,bo ile moza stac;p

A dodatkowo mam ciagle te bole jak a miesiaczke i nie umiem nawet stac tak mnie to wkurza...
ale teraz beda juz oraz gorsze.I tak z dnia na dzien mam ich coraz wiecej.

• Mamusia
oj daga jak ja ci wspolczuje... 😞 mnie dzis jedynie boli kregoslup maly co jakis czas sie wypina i napina mi sie brzuch ale tak bezbolesnie jedynie lekki dyskomfort przy tym czuje..
tinka hehe to fajna masz ta lobuziare 😁 😁
arnulka zazdrosze ci dodatkowego pokoju 🙂 cyknij zdjecie jak juz poukladasz wsio 😁

ja dom ogarnelam i lece do babci 🙂 posprzatam jej zrobie zakupki i wracam bo kuzynka ma do mnie wpasc 🙂 na kawke 🙂

pozniej do was zajrze 😘

• Mamusia
Witam was dziewczynki.. 😁 Ja dziś również robie rosołek a mój mi bałagani a bo coś meble przestawia a ja bede musiała jeszcze później po nim poprawić... 🤨 Zabieramy siędo świątecznych porządków... 🤪
Jak dobrze że ja wcześniej, dużo wcześniej sobie wszystko poprałam, poprasowałam i poukładałam bo przeczuwałam że końcówka może być ciężka... 🙂 Już pare mies leży wszystko poukładane.. 😁 Teraz tylko szawkę otwiaram i wietrze 😁
Ogólnie póki co to z czuje się dobrze, ale znów się dziś nie wyspałam...trzeba się do tego przyzwyczajać.... 🤢

• Mamusia
daguza1234 napisał(a):
Juz ciuszki na szczescie poprasowane.Wkoncu.Myslalam ,ze jajo zniose przy tym zelazku 😁
hehe 😁
zupka tez sie gotuje.Tylko potem jeszcze drobne sprzatanie.Bo juz zmeczona jestem jakbym z 5km biegla ...;p straszne;D
ale mdlosci minely,tylko krzyz mi dokucza 😁

Jeszcze trochę i wszystko minie.. 😁