Skocz do zawarto艣ci

Lutoweczki 2013 | Forum o ci膮偶y

innicone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusia
Myslalam ze zalozycielka watku luty 2013 bedzie przyszla lutowa Mamusia 馃檪
I tak tez sie zdziwilam ze juz luty, bo sama urodzilam swoje dziecko w lutym tyle ze 2010 i o ciazy dowiedziec sie mozna na poczatku czerwca raczej 馃檪 ewentualnie koniec maja 馃檪
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusia
My naszego "zrobilismy" 29 maja 馃檪 A termin mia艂am na 20 lutego 馃檪
wiec juz si臋 zrobi艂y, robia si臋 i dopiero beda si臋 robi膰 馃榿

Ja potwierdzi艂am ci膮偶e dopiero 22 czerwca wiec poczekamy jeszcze ok miesiaca na nasze nast臋pczynie 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • Mamusia
W koncu! czekalam z niecierpliwoscia az pojawi sie jakas lutoweczka!
Gratuluje serdecznie, zycze cudownych chwil z Malenstwem w brzuszku i zadnych ciazowych prblemow! zazdroszcze naprawde, Synus ma dopiero niecale 4 miesiace a ja juz marze o kolejnej ciazy 馃お oczywiscie nie teraz 馃槈
Lutoweczka 2012
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witajcie Lutoweczki 馃檪 i inne mamusie 馃槣
Jestem w 4 tygodniu ci膮偶y i termin mam na Luty dok艂adnie to b臋dzie 9 luty, ale to s膮 moje obliczenia.
Zapisuj臋 si臋 do Was mam nadzij臋, 偶e razem b臋dziemy prowdzi艂y nasze forum i nasze ci膮偶e i b臋dziemy dzieli艂y si臋 do艣wiadczeniami i nie tylko... 馃槈 ca艂uj臋 Maja 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
A ja popieram Monie i Ole 馃檪
Forum osobiscie mi bardzo pomoglo 馃檪 taka mala rodzinka bym rzek艂a 馃檪

偶ycze bezproblemowych ci膮z i lekkiego porodu 馃檪. Ja mialam termin na 8.02, a Ada urodzi艂a si臋 12 馃檪

lutowka 2012
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Cze艣膰 mamusie.kilka dni temu dowiedzia艂am si臋,偶e jestem w ci膮偶y.Nie by艂am jeszcze u lekarza,ale z moich oblicze艅 wynika,偶e termin porodu przypada na pocz膮tek lutego(sugeruj膮c si臋 r贸偶nego rodzaju kalkulatorami gdzie wpisuje si臋 dat臋 ostatniej miesi膮czki to b臋dzie to 9 lutego 2013r.)
To moja druga ci膮偶a na brzuszku.Mam ju偶 c贸rk臋 z wrze艣nia 2009r.
Pozdrawiam wszystkie mamusie a w szczeg贸lno艣ci lut贸weczki 2013 i sierpni贸weczki 2009 z kt贸rymi kiedy艣 te偶 pisa艂am podczas pierwszej ci膮偶y z Julk膮 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Nareszcie 馃檪 nie jestem sama 馃槣
inka1986 masz dat臋 na 9-tego a ja mam z oblicze艅 na 3-ciego 馃檪
Jestem taka podekscytowana ci膮偶膮, bo to pierwsza 馃槈 ale dzi艣 w metrze my艣la艂am, 偶e zwymiotuje 馃あ chyba zaczyna si臋 najgorsze przechodzenie... por贸d i tak najokrutniejszy, bo gdy o nim pomysl臋 to 馃お
Mam nadziej臋, 偶e razem b臋dziemy si臋 trzyma膰 przez ca艂y ten okres 馃槝
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Damy rad臋 lut贸weczki,wszystko b臋dzie dobrze.Ja mam ju偶 prawie 3 letni膮 c贸reczk臋,a wydaje mi si臋,偶e tak nie dawno by艂am z ni膮 w ci膮偶y 馃檪jak ten czas leci.Teraz Julka od lutego chodzi ju偶 do przedszkola,a ja kilka dni temu zacz臋艂am now膮 prac臋,a偶 tu taka niespodzianka...
Szefowa to jak si臋 dowie to chyba mnie rozszarpie,ale mam to w nosie.Narazie mam pr贸bn膮 umow臋 o prac臋 i jeszcze do ko艅ca sierpnia nikt z pracy si臋 nie mo偶e dowiedzie膰 o mojej ci膮偶y ale nie wiem czy uda mi si臋 tak d艂ugo to ukrywa膰.
Ale i tak bardzo si臋 ciesz臋,偶e jestem w ci膮偶y,a偶 nie mog臋 w to jeszcze uwierzy膰,chocia偶 przecie偶 planowali艣my to z m臋偶em,tylko nie my艣la艂am,偶e tak szybko nam p贸jdzie 馃檪.
Buziaki mamusie dla Was i fasolek 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Dziewczyny macie ju偶 jakie艣 objawy czy dolegliwo艣ci ci膮偶owe opr贸cz braku miesi膮czki?
By艂y艣cie ju偶 u lekarza potwierdzi膰 ci膮偶e?
Ja id臋 w poniedzia艂ek pierwszy raz zobaczy膰 moj膮 fasolink臋 馃檪
Mam nadziej臋,偶e b臋dzie ju偶 co艣 wida膰 na usg
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
inka1986 napisa艂(a):
Dziewczyny macie ju偶 jakie艣 objawy czy dolegliwo艣ci ci膮偶owe opr贸cz braku miesi膮czki?
By艂y艣cie ju偶 u lekarza potwierdzi膰 ci膮偶e?
Ja id臋 w poniedzia艂ek pierwszy raz zobaczy膰 moj膮 fasolink臋 馃檪
Mam nadziej臋,偶e b臋dzie ju偶 co艣 wida膰 na usg

hej Kochana 馃檪
gratuluj臋 ci膮偶y, Julcia b臋dzie mia艂a rodze艅stwo, super 馃檪 zajrzyj czasem na mamusie.net do nas na sierpie艅 馃檪 buziaki
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...