Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witaj Natka w naszym gronie 🙂

Zuziek i tak trzymać 🙂 dowiedz się i załatw to indywidualne nauczanie, przygotowuj się do matury, spokojnie skończ szkołę, podejdź w maju do matury, ale na wszelki wypadek załatw sobie te zaświadczenie, bo na ile skumałam te nowe matury, to terminy pisemnych i ustnych są bardzo porozrzucane(moja siostra w zeszłym roku zdawała maturę). Mi w tym roku stuknie 10 lat od ukończenia szkoły i zdawania matury, więc pamiętam tylko starą, a w nowej kiepsko się łapię 🙂
Fajnie, że chcesz też kontynuować naukę na studiach 🙂
Będę trzymać kciuki i dopingować 🙂

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczynki dziekuje za wsparcie ;*

Anulka81 pewnie że chce kontynuować nauke... w dzisiejszych czasach to wcale nie takie trudne nawet moja siostra (2 lata starsza) studiuje a nie należy do osób z wysoką inteligencją :P (nie obrażając jej sama tak o sobie mówi) czemu miałabym stanąć na szkole średniej na pewno nie dlatego że urodziłam dziecko :P

ale szczerze powiem jak się dowiedziałam o ciąży to mialam plan zdać maturę ale zrobić sobie potem rok przerwy od studiów ale mama powiedziała że lepiej odrazu iść bo potem ciężko się wdrążyć w nauke... po takiej przerwie

• Mamusia
Dziewczyny, pochwalę się moim pierwszym zakupem 🙂 To prezent imieninowy dla mojego męża 🙂 Obiecałam, że jak poznamy płeć to na imieniny dostanie buciki, ale że płci nie znamy i jestem osobą, która dotrzymuje słowa to otrzyma takie, jak poniżej buciki niemowlęce (mogą być dla dziewczynki i chłopczyka) 🙂
A od męża zależy czy schowa na pamiątkę czy maleństwo je będzie nosić. [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/P1050742.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Anulka81 śliczne buciki ;* i kolor uniwersalny i dla dziewczynki i dla chłopczyka... a ja dzisiaj wkońcu wyszłam z domu mróz okropny :/ a ślisko maskara byłam na przymiarkę u krawcowej suknia ślubna powoli wygląda jak sukienka 😁 hehe no i byłam jeszcze na targu kupić sobie sweter jakiś bo nie mam w czym chodzić :P hehe (ale jak już kupiłam to pomyślałam i tak siedzę cały czas w domu) 😜

• Mamusia
NO Anulka pomysl super i na pewno do odgapienia 🙂
No i Natka nam dolaczyla 🙂
Cos baby sie obijalyscie dzisiaj:P
Zuziek nic nie przerywaj wiem z doswiadczenia ze to nie popłaca i rozleniwia 🙂 Co do osób które kończą studia...pracowałam w akademiku tak wiec wiem jakie osoby potrafia studiowac. Co nie zmienia faktu ze bez studiow teraz za wiele sie nie osiagnie, chyba ze kogos satysfakcjonuje praca w np.sklepie, nie ujmujac absolutnie sprzedawczyniom.
Zuziek to kiedy ten wielki dzień?

• Mamusia
laaf mój wielki dzień będzie 13 lutego o godz. 13 :P hehe super data 🙂

Angela1987 moje maleństwo też szaleje ostatnio coraz częściej 😉 super uczucie...

a w ogóle pokazuje mi się kreska na brzuchu na razie lekka ale widoczna i pępek już na pewno mi wyskoczy w tym tygodniu 🙂 jak się śmieje leżąc to już jest na wierzchu 🙂

• Mamusia
Kicia powiem Ci że jeszcze się nie zastanawiałam. Ale dobre pytanie...popytam koleżanki i rekonesansik zrobie 🙂 Póki co dostałam w wyprawce u lekarza mały kremik na odparzenia Nivea:laugh:
Zuziek my cały czas będziemy z Tobą 🙂
Kruszynka ja rewelacja po za kręgosłupem w nocy. Dzisiaj w sumie byłam potwornie zmęczona w pracy padałam na pysior 😞 Zaraz kłądę się do wyreczka i mam nadzieję szybko zasnąć.
Dobrej nocki kochane mamusie 🙂

• Mamusia
laaf kochana jesteś ;**

co do samopoczucia to ostatnio cierpię na bezsenność w nocy (nie umiem miejsca znaleść) ale za to w dzień po południu śpię z 3h

kicia też się nie zastanawiałam nad kosmetykami 😉 na razie nie kupuje nic to nie interesuje się tym tak bardzo 😉

• Mamusia
Witam z samego rana 🙂

Ja zakup kosmetyków zostawię też na ostatnią chwilę,może tak na początek/połowa maja. Bez sensu byłby teraz zakup 🙂

Tak myślę, żeby kupić dla maleństwa kosmetyki Nivea, chociaż oliwka i krem Bambino też są dobre. Moja mama przy mojej siostrze używała niektórych kosmetyków Penaten-widziałam, że są dostępne sklepach i aptekach.

Kosmetyki Johnson&Johnson odpadają nawet jeżli są b.dobre, bo jako niemowlę miałam na nie alergię, która pozostała aż do teraz i zastanawiam jeżeli mam uczulenie na niektóre kosmetyki Nivea (tych dla dzieci nie wypróbowywałam)-to czy dziecko może odziedziczyć po mnie?

Na pewno na odparzenia zaopatrzę się w Sudokrem-dużo osób mi poleca.

Moja bezsenność na razie mi przeszła, ba nawet od 2 dni nie obudziłam się na siusiu 🙂 Zobaczymy jak długo taki stan się utrzyma 😉

Jej, nie było mnie 1 dzień i 10 stron do przeczytania.

Ja wczoraj poczułam cos innego niż zawsze w brzuszku, więc się położyłam i obserwuję a on skacze 🙂 🙂 🙂
Wkońcu wiem, że mój maluch się rusza, bo badania mam dopiero na 8 lutego.

A jeśli chodzi o spanie to fakt nie wygląda to najlepiej. W nocy spacer do łazienki, wczesna pobódka więc później w ciągu dnia się nadrabia...

Pozdrawiam nowe mamusie które do nas dołączyły...

• Mamusia
Dzień dobry mamusie 🙂

No ja dzisiaj przespałam spokojnie całą noc, aczkolwiek obudziłam się przed 6 i już nie zasnęłam, może po obiedzie uda mi się zmrużyć oczka choć na chwilę 🙂

Co do kosmetyków to na razie też się nie zastanawiałam.

• Mamusia
Witam Mamuski 😉
Ja codziennie ide do toalety przed 24, potem przed 2 a potem o 4. I jestem do tego wyspana, a Maluszek codziennie juz serwuje mi kopniaczki, wczoraj to jak byłam na spacerze i dostałam 2 kopniaki, pewnie zimno mu się zrobiło; No już 5 dni mineło jak nie ma mojego Męzusia Kochanego i niedługo jeden tydzień zleci 😉 oby jak najszybciej 😉

• Mamusia
Ja całyczas czekam na te kopniaczki, na razie małe zrobiło się bardziej ruchliwe, bo czuje że wierci się brzuchu-nie wiem robi fikołki, przekręca z boku na bok 🙂 no i łaskocze, chyba ustaliło sobie pory dnia-czuje je rano, potem trochę w ciągu dnia i wieczorem 🙂