Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Natka ale dwa na raz????????? czy ja komus krzywde jakas zrobilam???
Dobra kochane hulajnoga dla dwoch ciezarowek to raczej za malo ale zaraz zalatwie rowerek (taki z bagaznikiem) a Ty NAtka kamasze przyowdziewaj, zaraz wyruszam 😜
Komsi nawet spod domu nie ruszylam...a nawet nie wiem co tam jezdzi z komunikacji miejskiej no i ile teraz bilet kosztuje 😉 No zobaczymy wieczorem m. zobaczy w czym rzecz, tyle ze niego zaden mechanik...

• Mamusia
AngelaKobieto!!!Własnie zobaczyłam fote na nk, ale masz brzuszek, jestem w szoku 🙂Bardzo fajnie wygladasz, moj brzuch przy Twoim sie chowa 🙂

A co do do oklaskow to mam wrazenie, ze admin przeklina dzien w ktorym je wymyslil 🙂

• Mamusia
a tak swoją drogą ,to powiem Wam ze podziwiam tego Chłopa ( naszego Admnina znaczy ) , tak sie porwać na stworzenie babskiego portalu , to dla faceta nie lada wyzwanie !!!
Tak jak napisałaś - stado ciężarówek , rozchwianych hormonalnie , kłócących się o głupoty , płaczących ... cóż - czapki z głów i szacuneczek dla tego Pana 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
To u mojej mamy w salonie, ja mam podobny kolor u siebie w salonie ale cieplejszy 😉 No cycki to mam jak głowa mojego męża, tak mi mówi he he 😉

Ja mam mleczko do prania Lovela 😉 ale dopiero zaczne pranie jak ładna pogoda bedzie po niedzieli i jak wróce do domku, tylko nie wiem czy w niedziele pojade czy w pon, zależy od mężulka 😉