Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzięki 🙂 może jak będę aktualizować następne dane w tabelce i ją zamieszczać to wpadnę na jakiś łatwiejszy dostęp do niej.

Kkasia, jeżeli po otwarciu nie możesz odczytać, to spróbuj zapisać na kompie, rozpakuj i wtedy powinno się otworzyć.

A swoją drogą Waja i Laaf z tabelki wynika, że gdybyśmy rodziły w tym samym szpitalu to mogłybysmy się w nim spotkać, bo termin porodu mamy przybliżony... 🙂
Tylko, że Wy z tego co pamietam wybrałyście Kliniczny a ja raczej na Kamieńskiego się zdecyduję. Więc macie okazję się spotkać

• Mamusia
hej dziewczynki mnie też sie nie otwarła tabelka chyba macie nowszy program word 🤢 no trudno :P może Anulka wyślij mi to na meila 🙂

a wogóle to mam newsa 🙂 24 marca bede mieć USG 3D 😁 dzisiaj się zarejestrowałam masakra ale się ciesze 😉 napewno bede wiedzieć czy dziewczynka czy chłopczyk 😉 do tego załącze zdjątka bo podobno dostane płyte ze zdjęciami 🙂 ale super już się nie mogę doczekać 🤪 🤪 🤪 wkońcu nie usłysze od lekarza że nie ma czasu itp.

idę sie uczyć bo jutro mnie czeka ciężki dzień 3 sprawdziany mata, hista i angol 😉

miłego wieczorku ;*

• Mamusia
hejka dziewczynki 🙂

Anulka zapisalas w zipie i nie kazdy mkoze otworzyc , wrzuc w docu 🙂
Powiem Ci super robota 🙂 i ode mnie oklaska tez dostaniesz 🙂
Dziewczynki a ja pochwaly za pomysl nie dostane? ☺️ No oczywiście zartuje 🙂
Zuziek calym serduchem CI zycze zebys sie dowiedziala ale wiesz jak maluch sie schowa to lipa...
Koniecznka zastanów się może i Ty sie zdecydujesz na klinika, podowiaduj sie na roznych porodowkach. Waja bedzie rodzila (z tego co pamietam) w szpitalu w którym pracuje.
a no i witaj Katinka 🙂

Laaf Kliniki to może i dory pomysł ale na samą myśl, że może się akurat trafi grupa studentów to aż mi słabo.
Dlatego jak nie Kamieńskiego to może Brochów, a jeśli nie będzie nigdzie miejsca to Trzebnica

• Mamusia
Przy pomocy męża zmieniłam w paint'cie i zapisałam jako jpg, mam nadzieję, że będzie czytelne.

No i do d..., w jpg nie mogę, bo całyczas pokazuje mi że ma za dużo pikseli, a jak coraz bardziej będę zmniejszać, to znowu nie bedzie czytelne.

Dziewczyny, jeżeli chodzi o program to plik można otworzyć w WinRar, WinZip, ale prościej chyba będzie jak spróbuje wysłać na maila, tym Czerwcóweczkom, którym nie udało się pliku otworzyć.