Skocz do zawartości

Wyprawka dla nas i naszych bąbelków:) | Forum o ciąży

Emilia1991r

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Chętnię podrzucę Ci Jasia jak urodzę 😁 🙂 🙂 (o ile to się kiedykolwiek stanie!)

Dziewczyny uważajcie, bo jeszcze wrześniówką zostanę 😁

Tosia,bardzo chętnie 🙂.Jedno,czy dwoje,co za różnica 🙂.Tylko będziesz musiała pojawiac się na karmienie z cycem 😁
Myślę że wrześniówką to jednak nie zostaniesz.Twój lekarz stanie na głowie co byś urodziła Jasia 20 🙂

wanilka: upatrzony mam wózek,zamówiony.Czekam na odbiór.Zanim zdecydowałam że chce właśnie konkretny wózek minęlo kilka tygodni.Czytałam mnóstwo opini,oglądałam...wybrałam 2 i wkońcu wyłoniłam zwycięzcę 🙂
Musisz się określic co jest dla Ciebie ważne jeśli chodzi o wózek.Samym wyglądem nie ma co się sugerowac.......Powodzonka 🙂

• Odpowiedzi 181
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja zamówiłam Teutonia Be you 🙂,z gondolką Made For you,(tą większą)+ fotelik.To jest 3 w 1.
Ma skrętne koła,amortyzację,sporo akcesoriów,świetnie się prowadzi.Na wadze aż tak mi nie zależało- ja nie będę wnosic wózka na górę...
Poniżej Teutonia Be You,(mój będzie w innych kolorach).
[IMG]http://i46.tinypic.com/f52ky8.jpg[/IMG]

• Mamusia
Moja koleżanka zakupiła ten lucky kolor czarny i jak narazie sobie chwali bo je zdzi nim po domu ;D ale ponoc fajny bo ma dużą gondolkę ino że ja nie chce mieć takiego samego bo będziemy razem chodziły na spacerki 🙂

Myślalam nawet nad używanym np. navington cadet eventualnie x- trall nowy też nie jest drogi i gondolka nawet wporzo 🙂

już sama nie wiem ehh 🙂

• Mamusia
mamusiak też swego czasu zastanawiałam się nad tą teutonią. Niesamowicie się składa jak na tak duży wózek.
wanilka86 ten navington cadet to odpowiednik mojego oyster, jak kiedyś pisałam. I mogę powiedzieć, że gondola ma naprawdę niezły rozmiar. Składa się super, i jest lekki.

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
mamusiak też swego czasu zastanawiałam się nad tą teutonią. Niesamowicie się składa jak na tak duży wózek.
wanilka86 ten navington cadet to odpowiednik mojego oyster, jak kiedyś pisałam. I mogę powiedzieć, że gondola ma naprawdę niezły rozmiar. Składa się super, i jest lekki.

To fakt i cudownie lekko się prowadzi.Jest skrętny....Owszem,jest większy,ale jako że cała zima przed nami-zależało mi na dobrych kołach i amortyzacji-a Teutonia te warunki spełnia 🙂

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Dziś zdążyłam już postrzelać trochę zdjęć, więc podzielę się z Wami - pokoik Natalci 😁 Pokoik na zdjęciach wygląda na dużo mniejszy niż jest, ale to 10m kw. więc dla małego dziecka wystarczy w zupełności 🙂 Jeszcze parę rzeczy trzeba porobić, zwłaszcza po drugiej stronie pokoju, gdzie stoją nasze graty i komp, ale i tak dużo już zrobione. Najgorsze było cyklinowanie parkietu 🤢
A ta fioletowa torba na podłodze, to mój bagaż szpitalny 😜