Skocz do zawartości

Mamuśki z Opola | Forum o ciąży

razorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 552
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mnie poradziła bratowa żebym zaczęła się pakować już od maja czyli w 7 mc bo nigdy nic nie wiadomo...
W ogóle to strasznie się wystraszyłam i prawie całą noc nie spałam bo zaszaleliśmy wczoraj w łóżku z mężulem i chyba sobie ścięgno w nodze naderwałam (...) z przerażenia nie wiedziałam czy to noga czy podbrzusze a może skurcze... o rany... 😮 koniec przytulanek 🥴 to nie na moje nerwy 😉
i jak tu w takiej sytuacji nie myśleć że torbę należy spakować...
no ale z sympatyczniejszych rzeczy - kupiliśmy z moim mężem komplet mebli do pokoiku dzidziusia 🙂 od razu mi lepiej że nareszcie coś mam 🙂

• Mamusia
Samopoczucie - raz lepiej, raz gorzej. Często boli mnie krzyż no i mdli mnie nie tylko rano i wieczorem. Mąż stwierdził, że zrobiłam się apatyczna 🙂 Wczoraj lekarz mu wytłumaczył, że to normalne więc już nie zwraca uwagi 🙂 Tak poza tym to jestem bardzo szczęśliwa 😁

• Mamusia
A gdzie Ty chodzisz, bo chciałabym zmienić lekarza. W tej przychodni byłam dwa razy ale źle się czuję u tej pani doktor, no i nie spieszy jej się żeby mnie wysłać na usg mimo, że w styczniu poroniłam (a u siebie w gabinecie usg nie ma) :/

• Mamusia
Witaj Jamaica na forum, r ja jestem z pod Opola i raczej rzadko tu zaglądam, ale zaglądam 😉
dziś zaczęłam 26 tydzień, mój brzusio jest just duży 🙂 Wojtus kopie mamuśkę. Ale doskonale pamiętam początki, kiedy byłam w tych pierwszych tygodniach tak jak ty teraz 🙂 wiecznie śpiąca, marudząca, ale to taki czas w naszym zyciu, kiedy mamy do tego prawo 🙂, dlatego , jesli tylko masz ochotę i mozliwość to wypoczywaj, bo tego potrzebujesz ty i twój dzidziuś 🙂