Skocz do zawarto艣ci

Jaki wozek ? | Forum o ci膮偶y

klk1509

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Kochane Kwietnioweczki :-) co bierzecie pod uwage przy wyborze pojazdu dla swojej pociechy ? I jakie wozki wybralyscie bo mozliwe,ze juz czegos szukacie :-) ja osobiscie szukam juz,poniewaz jestem ciekawa czego mozna sie spodziewac ceny sa rozne aczkolwiek do 1500 zl sa dosc ciezkie mi zalezy na lekkim wozku poniewaz Moj maz prowadzi swoja firme i nie ma go w domu do 18 wiec jakos musze sobie poradzic :-) bardzo spodobal sie nam graco symbio w kolorze czarnym ale chyba troche przesadzili z cena za kolor czarny poniewaz wynosi ona ok 3000 zl zas za inne kolory jest to cena do 2500 zl i nie moge znalezc nawet uzywanego w przystepnej cenie bo koniecznie chce 5 w1 :-) a wy co myslicie ?
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusia
Ja prawdopodobnie zdecyduj臋 si臋 na Ballerin臋 z Babyactive. W sklepie pierwsza rzuci艂a mi si臋 w oczy i ca艂kowicie mi pasuje- mo偶e troszeczk臋 wa偶y, ale mieszkam w domku wi臋c to nie a偶 tak wielki k艂opot. Widzia艂am, 偶e narzekaj膮 na ich spacer贸wk臋, ale zobaczymy 馃檪

Czy u Was te偶 jest "zasada", 偶e to dziadkowie maluszka kupuj膮 w贸zek? 馃榿
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Przy Bartusiu mia艂am Chicco Trio Enjoy
teraz bym si臋 na niego nie zdecydowa艂a z powodu takiego, 偶e w贸zeczek jest typowo dla miastowych, nie nadaje si臋 na zim臋. A tak jest super por臋czny i og贸lnie extra.

Teraz natomiast my艣limy o Espiro Atlantic

w贸zek extra poprostu jak dla mnie cudo.

Madera co do kupowania przez dziadk贸w to zale偶y u mnie np mojej mamy nie sta膰 a te艣ciowie i tak du偶o kupowali rzeczy wi臋c w贸zek sami kupili艣my u偶ywany i nad takim te偶 teraz my艣limy bo wiem 偶e n贸wka nie jest nam potrzebna ale je艣li kogo艣 sta膰 to ok.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Agata dla mnie kupowanie w贸zka za tak膮 cen臋 jest troszk臋 nienormalne, prawda jest taka 偶e maluszek w gondoli poje藕dzi do ok 5-6 miesi膮ca potem przeskoczysz na spacer贸wk臋 i tu mo偶esz uzna膰 偶e jest niewygodna nie podoba Ci si臋 lub co艣 innego i potem jest k艂opot z sprzedaniem. Jak maluszek sko艅czy roczek i tak b臋dziesz szuka艂a czego艣 w stylu spacer贸wka parasolka dla w艂asnej wygody wiec jak dla mnie nie op艂aca艂oby si臋 kupowa膰 takiego w贸zka i takie jest moje zdanie.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Przecie偶 to, 偶e u mnie panuje zasada, 偶e w贸zek kupuj膮 dziadkowie nie oznacza,偶e maj膮 kupi膰 nowy powy偶ej 3tys. z艂. Tyle w贸zk贸w mo偶na znale藕膰 w dobry i idealnym stanie w艂a艣nie u偶ywanych.

klk Mo偶e porozgl膮daj si臋 za czym艣 podobnym tj. ko艂a, waga, stela偶 itd. co przyci膮gnie Twoj膮 uwag臋 i nie zrujnuje kieszeni. Ja sama przesz艂a si臋 do \"w贸zkowego\" sklepu 偶eby je zwyczajnie poprowadzi膰, podnie艣膰, zobaczy膰 skr臋tno艣膰 k贸艂, a p贸藕niej szuka艂am tego na internecie 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
ja mam atlantic espiro i w sumie to jestem z niego zadowolona 馃檪 gondola posluzyla wiadomo do czasu az Maja nie zaczela siedziec a spacerowka moze sluzyc naprawde dlugo.Jedyny minus to jego waga ale przynajmniej mam pewnosc ze nie rozpadnie sie szybko 馃槣
I koniecznie sprawdzcie przed zakupem czy stelaz miesci wam sie w bagazniku auta jesli macie zamiar zabierac go na wycieczki 馃榿
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Wczoraj zaczepilam na miescie jedna kobietke,ktora ma greco symbio i jest bardzo zadowolona mowi,ze jest lekki miesci sie do bagaznika wszystko latwo sie instaluje prosty w obsludze jakby Kobieta go stworzyla :-) a poza tym ja twierdze,ze autopsja jest lepsza niz opinie na internecie badz kobiet napotkanych przypadkowo :-) mowisz,ze bylas w sklepie ale co :-) ci to dalo ? Wozek kazdy nowy jest super dopuero pozniej zauwazamy jego wady no chyba,ze rzeczywiscie ich nie posiada ... Moj maz stwierdzil,ze wozek jest pierwsnza klasa nasi znajomi juz na niego czekaja :-) i chyba jest rowniez zdecydowany i nikt go nie przegada . Dla Mnie jak i dla Was cena jest dosc duza ale warta wszystkiego co powinien miec wozek naszej pociechy . Najbardziej podoba mi sie stelarz do samochodu nie jest jak przy innych wozkach ze tylko na pasy jest lekki solidny, praktyczny wygodny :-) wiec czego moge chciec wiecej jezeli wszystko zapewni mojej fasolce :-) atlantic maja nasi znajomi i po 2 miech. Skrzypial, kolezanka mowi,ze jakby nie mieszkala w domku to by go nie wniosla na 2 pietro . Wiec sama nie wiem :-) zobaczymy jeszcze troche nam zostalo :-)
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Dziewczyny, szczerze m贸wi膮c nie kojarz臋 偶adnego w贸zka z podanych przez Was 馃槣
ja przy Judycie mia艂am u偶ywany w贸zek, kt贸ry kupili艣my od kuzynki i niestety okaza艂o si臋 偶e by艂 ju偶 mocno wys艂u偶ony (bo jak wiadomo z rodzin膮 najlepiej wychodzi si臋 na zdj臋ciach...) firma WIEJAR czy jako艣 tak, modelu nie pami臋tam, w ka偶dym razie z gondoli by艂am bardzo zadowolona i jak dla mnie byla bardzo 艂adna, niestety spacer贸wka nie by艂a ju偶 tak fajna no i stela偶 nam szybko poszed艂 ale to raczej ze wzgl臋du na to 偶e faktycznie by艂 wys艂u偶ony.
Teraz mamy ju偶 kupiony JANE SLALOM PRO, poniewa偶 potrzebowali艣my porz膮dnej spacer贸wki na zim臋 dla Judytki wi臋c kupili艣my od razu 3 w 1 i b臋dzie dla nast臋pnej pociechy... ze spacer贸wki jestem meeega zadowolona, zobaczymy jak b臋dzie z gondol膮, ale og贸lnie w贸zek si臋 super prowadzi i jest wygodny 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Hancia napisa艂(a):
Agata ja np wiem jak owy w贸zek wygl膮da i je藕dzi u mnie na wsi babeczka ma go i m贸wi 偶e przeklina dzie艅 w kt贸rym go kupi艂a. Nie podoba jej si臋 teraz wogle, m贸wi 偶e gdyby mog艂a by kupi艂a jakikolwiek ale nie ten.

Zale偶y jaki kto ma gust i jak szanuje 馃檪 Ja by艂am dzisiaj w sklepie i owy wozek mial najwicej widzow pozniej xlaander ale jak ludzie uslyszeli ze nas jest tak lekki przyszli zobaczyc . My sie zdecydowalismy 馃檪 wypr贸bujemy i damy zna膰 na pewno czy bylo warto 馃檪 a co do atlantica to powim wam tylko,ze byl akurat na promocji - Pani powiedziala,ze jest duzzo zwrotow po paru miesiacach wiec poczytajcie wady popytajcie ludzi i sie zastanowciee 馃檪 POZDRAWIAM
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Hej dziewczyny, ja te偶 ju偶 si臋 powoli rozgl膮dam za w贸zeczkiem, bo najprawdopodobniej do lutego musz臋 si臋 zdecydowa膰.. Moja chrzestna przylatuje wtedy do Polski i zaproponowa艂a sprawi膰 nam prezent w postaci w贸zka.

Podoba mi si臋 Mikado Aston 3w1, dost臋pny jest na internecie w sklepie sklep-smile. Kolorystyka ca艂kiem ciekawa do wyboru, a cena te偶 nie jest wyg贸rowana, bo nieca艂e 1100 z艂.. Ale sama nie wiem, mo偶e wy co艣 wiecie o tym w贸zeczku? To b臋dzie moje pierwsze dziecko, wi臋c nie bardzo wiem jaki w贸zek b臋dzie najlepszy.. Podoba mi si臋 jeszcze Graco Evo, ale uwa偶am, 偶e cena jest troch臋 za wysoka.. My艣l臋, 偶e nie ma co wydawa膰 na w贸zek wielkich sum.. Albo w贸zeczek mam si臋 spodoba i b臋dzie dobry, ale r贸wnie dobrze mo偶emy te偶 go przeklina膰, kolorystyka w Graco Evo te偶 jako艣 艣rednio mi odpowiada..
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
adriana886 napisa艂(a):
Moj atlantic nie klekocze 馃榿 i to prawda, jest ciezki.Na szczescie mieszkamy na parterze, na 4 piertro nie wciagnela bym go juz.

Mi tam ci臋偶ar nie przeszkadza mieszkam na wsi wi臋c gdy w贸zek swoje wa偶y lepiej si臋 po wertepach le艣nych i polnych prowadzi 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Zajrza艂am tu zorientowa膰 si臋, na co patrz膮 inni przyszli u偶ytkownicy w贸zk贸w 馃檪 Ja, mimo tego, 偶e mieszkam w domku, patrz臋 jednak na wag臋. Poza tym na wymiary po z艂o偶eniu, bo cz臋sto b臋d臋 wyje偶d偶a膰 samochodem do rodzic贸w, wi臋c ma艂e rozmiary s膮 jak najbardziej wskazane.
Wybrali艣my z m臋偶em w贸zek Maxi Cosi Elea. Przekona艂 nas pan w sklepie z w贸zkami. Niestety tam ten w贸zek kosztowa艂 ponad 3 tys., ale w sklepach internetowych da si臋 znale藕膰 du偶o taniej.
Te偶 my艣la艂am nad opcj膮 jakiego艣 ta艅szego w贸zka, bo przecie偶 to nie na d艂ugo, ale doszli艣my z m臋偶em do wniosku, 偶e fur膮 to c贸rcia b臋dzie je藕dzi艂a porz膮dn膮 馃檪 Du偶o rzeczy dosta艂am w spadku po kole偶ankach, przez co wydatki nam si臋 troszk臋 zmniejszy艂y, wi臋c z w贸zkiem szalejemy 馃檪
Co o nim s膮dzicie?
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...