Skocz do zawartości

Tabelka Kwietnóweczek 2013 | Forum o ciąży

Hancia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Adriana - taka moja natura (jak prztyc to tylko w ciazy...) a to mi dopisuje. Wiesz bmi mialam dobre bo wzrostu tez nie za duzo... 158cm.Najlepsze ze ja nie widze gdzie jest te pare kilo... boje sie co to bd w 9m ale mysle ze dzidzia ze mnie wyciagnie 🙂)))Pozdrawiamy :*

• Mamusia
Mi sie wydaje,ze kazda ciaza bynajmniej dla Kobiety jest planowana na pewno niektore chca jej pozniej inne tu i dzisiaj :-) ale zawsze jest w planie ... kobieta spelniona to kobieta,ktora daje swojemu dziecku zycie . Moja Larisa byla jak najbardziej przez kazde z Nas chciana w sumie nawet rodzice bardzo chcieli po mimo tego iz juz maja dosc duza paczke wnukow :-) stwierdzilismy od pewnego momentu,ze co ma byc to bedzie :-) a jak bedzie to bedziemy szczesliwi i dzisiaj jestesmy szczesliwi 21 tydzien i 6 dzien :-)

• Mamusia
Agata U nas bylo podobnie... tylko ze ja odstawilam tabletki rok temu 🙂 I tak co bedzie... a ze sie kochamy i jestesmy juz razem 6 lat... w listopadzie rok temu poszlam do gin a ona do mnie czy chce miec dzieci ja ze tak a ona ze mam mala macice...U nas w rodzine tylko my nie mamy bobaska 😞 A jak moj byl na delegacji w kwietniu i duzo pisalismy rozmawialismy o dzidziusiu ze juz bysmy chcieli ale po przyjezdzie odlozylismy temat na bok bo warunki a praca itd... ale dalej nie bralam tabletek a od tamtej pory moj nazyczony jak by przestal "uwazac" 🙂 i tak w lipcu stalo sie... Jak zrobilam test bylam w szoku... to juz 😁 z jednej strony radosc a z drugiej strach. Za to moj od samego poczatku chodzil "z bananem" bede tata itd a teraz jest juz 22 tyd i jestesmy przeszczesliwi (wczoraj bobas poczestowal tate kilka kopniakami) idzidzia urodzi sie w kwietniu 🙂))

• Mamusia
Wydaje mi się, że tak na siłę, spinając się ciężko jest zajść w ciążę.
U mnie było na zasadzie "będzie co będzie". Odstawiłam tabletki z powodu złego samopoczucia, gin. nie mógł mi dobrać odpowiednich tabletek 🥴
I tak cztery miesiące 🙂
Chociaż przyznam szczerze, że przez ten czas, kiedy dostawałam miesiączkę było mi przykro, choć niby wcale się nie staraliśmy 🙂

• Mamusia
U mnie to można powiedzieć wpadka.. Ja początkowo byłam strasznie na to nastawiona, ale z biegiem czasu przywykłam do myśli, że będę mamą i trzeba poprostu najlepiej jak się potrafi wychować to maleństwo. Mój chłopak natomiast odkąd się dowiedział raczej się cieszył z tego, nie było z tego jakiegoś problemu u niego. 🙂

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Chyba nikt nie widział jak na głónym wątku dodałam więc prosze.
Wersja pierwsza więc mało czytelna jeszcze i nie dopracowana.
Jeśli ktoś chce dodać nr to pisać na priv to nam ułatwi jakby któraś zaczęła rodzić i chciała resztę powiadomić 🙂

• Mamusia
Taki mały terminarz 🙂
1# Adriana886 (Adriana) - 25.03 / 08.04 Tymoteusz/Łukasz
2# Gunia (Agnieszka)- 05.04 Antoś/ Anielka
3# Mada2409 (Magda)- 12.04/11.04 Łucja/Xawier
4# Pidi (Kasia)-15.04 Rafał
5# Hancia (Ania)-15.04/20.04 Liliana/Antek
6# Klk1509 (Agata) -24.04 Larisa
7# Madera29 (Karolina)-25.04 Hanna