Skocz do zawarto艣ci

witam | Forum o ci膮偶y

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Witam Agnese Ja mam wstepnie na 9 sierpnia ale jeszczenie mialam usg czekam powinnam miec teraz pod koniec stycznia Ja tez mam muz coreczke ma 2 latka a jak sie czujesz??? Masz juz jakies dolegliwosci???
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Henimedes gratulacje znam twoje obawy bo tez przez to przeszlam ja teraz spodziewam sie 2 dziecka ale powiem ci ze nie masz sie co martwic bo wszystko przychodzi z czasem jak jest dziecko to czlowiek az sie dziwi ze tak wszystko potrafi
Odno艣nik do komentarza

Ja sie martwie tylko oto zebym nie stracila W zeszlym roku stracilam w 8 tygodniu i przeszlam to strasznie a teraz jestem jeszcze przeziebiona i biegam co 5 min do ubikacji sprawdzac czy czasem nie krwawie
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Agnieszka, spokojnie, co by艂o rok temu to nie wa偶ne, spokojnie, ju偶 jeste艣 w 9 tyg, za chwileczk臋 b臋dzie 12 a wtedy podobno ryzyko poronienia bardzo spada. Stresem nie pomo偶esz sobie. Lepiej pomy艣l o czym艣 przyjemnym 馃檪 Ja np zaczynam my艣le膰 o wyprawce ju偶 馃榿 nie mam nic a zosta艂o 7 miesi臋cy...

Mam nadziej臋, 偶e ten instynkt rzeczywi艣cie istnieje i b臋d臋 wiedzia艂a co robi膰. Do tej pory nie mia艂am zbytnio du偶ego kontaktu z niemowl臋tami, wola艂am na nie patrze膰 ni偶 na przyk艂ad wzi膮膰 je na r臋ce. To taka ma艂a, kruchutka istotka... W og贸le to ja si臋 ba艂am dotyka膰 do brzucha kobiet w ci膮偶y, wydawa艂o mi si臋 偶e zrobi臋 krzywd臋 dziecku.

Przybra艂y艣cie ju偶 na wadze??? Brzuszek ur贸s艂??? Bo wczoraj zda艂am sobie spraw臋, 偶e m贸j ju偶 tak. Nie dopi臋艂am si臋 w d偶insowej koszulce 馃榿 m膮偶 stwierdzi艂 偶e wygl膮dam jak w przykr贸tkiej sukieneczce 馃榿
Odno艣nik do komentarza

ja w ramach odwr贸cenia uwagi od z艂ych my艣li siedz臋 i ogl膮dam w贸zki Ja na wadze co prawda spad艂am 1kg ale 偶e spodniami mam ju偶 problem jak za d艂ugo siedz臋 to mnie cisna i musze rozpisa膰 guzik
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Czyli ro艣niemy 馃槈 Heh, te偶 ogl膮dam w贸zki 馃榿 I spodenki ci膮偶owe :P

Denerwuj臋 si臋 tylko moimi plamami. Mia艂o to by膰 uczulenie na cytrusy albo czekolad臋 a wysypka od ponad tygodnia si臋 poszerza... Wapno to za ma艂o... W poniedzia艂ek musz臋 koniecznie odwiedzi膰 dermatologa, bo rodzinny nie daje rady ;/
Odno艣nik do komentarza

Agnese mam nadzieje ze tym razem bedziesz miala mniej dolegliwosci Ja pierwsza ciaze przechodzilamduzo lepiej niz teraz wiec u ciebie tez moze byc inaczej

Henimedes wiem jak to jest z tymi uczuleniami w ciazy ja z corka dostalam uczulenia na ryby i jak zjadalm rybe to od razu strasznie puchlam i pamietam jak w 7 tyg wyladowalam w szpitalu i lezalam pod kroplowka ale mam nadzieje ze u ciebie dojda szybka co jest przyczyna u ciebie

Zastanawialam sie jak jest u was ze spaniem bo ja zauwazylam ze jak spie na brzuchu to jak rano wstane to mnie cale podbrzusze boli a tak ciezko mi sie przestawic (spie z poduszka miedzy nogami i troche pomaga)
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Mi kalendarzyki wylicza艂y na 25-go lipca a gin wyliczy艂a na 1-go sierpnia (7 dni r贸偶nicy) po przeliczeniu wysz艂o mi 偶e r贸wno 40 tyg jest jednak w obliczeniach gin. B臋dziesz mia艂a fajn膮 zagadk臋 馃槈sierpie艅 czy wrzesie艅... 馃槈 Ju偶 czy jeszcze nie ju偶 馃槈
Moje mog艂oby poczeka膰 i urodzi膰 si臋 3 dni po terminie, by艂by prezent na rocznic臋 艣lubu 馃槈

Jutro id臋 do dermatologa, zobaczymy co powie... Nie jem tego co hipotetycznie uczula, nie stosuj臋 偶adnych krem贸w, 偶eli itp. Pij臋 wapno a moje ciapki 偶yj膮 sobie w艂asnym rytmem... Ju偶 mam kilka na nogach... Jeszcze tylko twarz mi nie zaatakowa艂o ;/
Odno艣nik do komentarza

Ja corke urodzilam 8 dnipo terminie ale mialam wywolywany porod
Ja narazie mam termin wyliczony wzgledem miesiaczki bo w angli usg robia dopiero po 12 tyg i musze jeszcze czekac do konca miesiaca ale za tydzien mam spotkanie z polozna to moze sie cos dowiem
a tak bardzo bym chciala zobaczyc juz moje malenstwo
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Wsp贸艂czuj臋 ci, ja jak tylko dowiedzia艂am si臋 偶e jestem w ci膮偶y, to nie mog艂am si臋 doczeka膰 nast臋pnej wizyty by zobaczy膰 swoje male艅stwo 馃檪 I mimo, 偶e by艂 tylko ma艂膮 jasn膮 plamk膮 to bardzo si臋 wzruszy艂am. A te bij膮ce serduszko... 艁aaaa 馃檪
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...