Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2013 | Forum o ciąży

Gosia734

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
możecie zrobić tą grupę choć ja nie bardzo wiem jak to działa ☺️
u nas jeszcze daty chrztu nie ma bo nawet chrzestnych nie ustaliliśmy 😜 nie spieszy mi się bo nigdy nie byłam jakoś szczególnie pobożna
ostatnio byłam na zakupach i widziałam ceny tych mleczek - ceny masakryczne 🤢 współczuje wam

dziewczyny kiedy znika ta krecha z brzucha? bo strasznie mnie to wkurza, mój pępek wygląda jak brudny albo obity 😠

• Mamusia
Hej 🙂
Ja poszłam na mamusie net i tutaj się zapuściłam, alez miałam czytaniaaaaaa 🙂

Czytam, że dużo z Was już nie karmi piersią i jakoś mnie taka złość ogarnia sama nie wiem czemu, bo przecież to w sumie nie moja sprawa 🙂
Ale bardzooooo bym Was chciała namawiać bo wiem, że się da tylko trzeba chcieć.
Z Natalką też mówiłam, że się nie da, że nie mam pokarmu, że boli, guzik prawda - szukałam usprawiedliwienia i tyle .
Wystarczy odrobinę samozaparcia i chęci.
No ale dobra, już nie truję 🙂 🙂 🙂

U mnie też ta krecha od samych piersi do końca brzucha 😁
Co do diety, któraś dziewczyna pisała, że by zemdlała ? Jak to?
Jem na co mam ochotę zgodnie z zaleceniami położnej i lekarza. Wykluczyć mi kazali tylko ocet.
No i działa 🙂 🙂 🙂
Małemu nie dolega nic, ja nie chodzę głodna, wręcz przeciwnie - mocno staram się schudnąć - chodzę na zumbę 🙂
Ogólnie jest pięknie tylko odrobinę snu brakuje 😁

Szcześliwa mama to szczęśliwe dziecko 🙂

Chrzest 24 listopada - Asia, super, że masz już za sobą, zazdroszczę. U nas na 17 stą msza, więc później do knajpy na 3 h i do domu. Mam nadzieje, ze szybko to ogarniemy 🙂

a jak w ta grupe mozna wejsc?? ja to troche techniki i sie gubie 😜 napisz mi na fb co mam zrobic 🙂
A my jestesmy po pierwszej szczepionce 😁 wziełam 5w1 cenowo lepiej wychodzi mały wczoraj dostał 2 zastrzyki nie płakał 🙂 wieczorkiem miał 37.1 dałam mu czopek i spał jak zwykle nawet lepiej 😁 a dzis juz w lezaczku normalnie sobie siedzi i dyskutuje 🙂
Mój Synuś waży 4700g

• Mamusia
Asia nic trudnego będziemy sobie pisać tak jak teraz z tym,że nikt z poza naszej grupy nie bedzie widział naszych wpisów,ale żebym mogła stworzyć tą grupe musze was do niej dodać,a żeby dodac muszę mieć was w znajomych no chyba,że Kami ma was więcej to może Kami stwórz ta tajna grupę??Bo ja nie mam dziewczyn w znajomych (może ty masz??)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusia
cześć dziewczyny! aleee mnie tu dawno nie bylo 🙂 nie nadrobie juz wszystkich postow ale co wam powiem to wam powiem zze urodzilam chyba jako ostatnia 😁 4 pazdziernika :O chetnie dołacze do grupy na fejsie 🙂 moje dane to michalina bobińska 🙂 pozdrawiam was wszystkie i przesylam buziaczki od Lenki 🙂 :*

• 1 miesiąc później...
  • 9 miesiące później...