Skocz do zawartości

Brzuszki, brzuchatki, brzusiunie czyli w środku nasze Niunie ;) | Forum o ciąży

henimedes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asiu jaaaaa 🤪 Świetne fotki 🙂 A brzuś... Ale najbardziej zazdroszczę ci szczupłych ramion 😜 Super pamiątka 🙂 Chyba przy następnej ciąży jednak się zdecyduję na taką sesję.

A propo sesji... Ale mi się niespodzianka trafiła 😁 Ostatnio spotkał moją mamę nasz fotograf z wesela i kazał jej przekazać, że mamy u niego darmową sesję jak się nasze maleństwo urodzi. Mamy do wyboru albo z chrzcin albo taką noworodkową 🤪 Tak sam z siebie.. Niespodzianka że hej 🙂

• Mamusia
Asia super wyglądasz i brzuszek też nie duży. Martyna ja bym wybrała taką noworodkową, moi znajomi taką mieli w koszyczkach takich swietnych dziecinka sobie lezała albo ze skrzydełkami aniołka no takie fajne te zdjęcia wyszły, kolorowe. Niespodzianka super.

• Mamusia
Kuzynka miała noworodkową sesję w szpitalu robioną to fotki bomba 🙂 Ale u nich w Niemczech to standard, że przychodzi fotograf w określone dni i za zgodą rodziców pstryka fotki. Też myślę czy nie zrobić taką sesję noworodkową. Z chrztu i tak będą fotki napstrykane. A taka sesja to już wyższy poziom umiejętności. Najlepsze jest to, że to nie jest nasz znajomy 😁 Przed naszym weselem się nie znaliśmy 😁 Ale bardzo dobrze nam się współpracowało na weselu i podczas pleneru 🙂 Baaa, mamy nawet filmik nakręcony śmieszny z pleneru który wykorzystany jest na koniec wesela. Inni mają teledyski a my taki bajer 😁 filmik

• Mamusia
Takie coś innego 🙂 na wesoło 🙂 Pomysł wpadł z tymi zmiennikami jak nam kolega zrobił bramę z tym maluchem i męczył naszego fotografa dobry miesiąc po weselu zanim znaleźliśmy czas na sesję 😉

A suknia... Zawsze chciałam mieć "inną" niż wszystkie. Lubię bardzo koronkę, ale koronka jest prawie zawsze w sukniach, a perełki to właśnie to "coś" innego 🙂 Dzięki dziewczyny za komplementy 🙂