Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niunieczka napisał(a):
Witajcie. Niunia dobrze, ze już lepiej. Dbaj o siebie. Zeberko piękne zakupy. Malinko nie miej stresa , wiesz jak ja panikowałam kilka dni temu...Glukoza jest pycha.
Ja tez się pochwalę;p wczoraj kupiliśmy komode z przewijakiem, łóżeczko, lampke, materac taki ekstra i kilka drobiazgów...[

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Niunieczka wózek nowy. Widzę, że Ty też zaszalałaś z zakupami 🙂
Goshe to są jeansy i botki których zdjęcie Ci obiecałam 🙂

kupiłam jeszcze sukienkę tą z kotkami http://www.hm.com/pl/product/13317?article=13317-B
i te butki http://www.hm.com/pl/product/13601?article=13601-A
Goshe jaki kolor wózka zamawiasz? 🙂

• Mamusia
aaaaaaaaa dziewczyny zapomniałam Wam napisać, że w h&m jest teraz -20% na kolekcję dziecięcą jakby, któraś chciała skorzystać. Tylko trzeba mieć kupon ze strony. Ja pokazałam w telefonie bo przy kasie zauważyłam, że jest taka akcje i nie było problemu 🙂

• Mamusia
Niunieczka tez ladnie dzisiaj poszalalas z zakupami dla malutkiej 😁
Zeberka swietne te ciuszki a spodnie to jak rurki wygladaja heheh i botki heh czego to dla dziewczynek nie wymysla...szkoda ze dla chlopcow nie ma tylu fajnych rzeczy 🤨 🙂 🙂choc przyznam ze jest o wiele wiecej mozliwosci niz jak Oli byl maly 🙂
a kolor wozka to marine-granatowa gondola i szary stelaz

• Mamusia
Goshe śliczny ten wózek i kolor super 🙂 🙂
Noo są cuda muszę przyznać...a te spodenki to są rurki 😁 śmiałam się w sklepie bo mam jeansy identyczne jak Julka te swoje 😁
Nawet się nie spodziewałam, że tyle rzeczy będzie trzeba kupić...zwłaszcza przy pierwszym dziecku jak nic się jeszcze nie ma...powiem Wam, że zrobiliśmy listę sobie i co coś skreślamy bo kupimy to dopisujemy kolejne bo zawsze jeszcze coś wyjdzie 🙂 Kupiłam też te wkładki laktacyjne i takie duperelki, żeby już mieć z głowy...

• Mamusia
Ja sobie wczoraj wymyśliłam, że muszę kupić kołyskę. Dzięki niej maluszek będzie w nocy przy naszym łóżku i nie będę musiała biegać do pokoiku chłopaków. Może macie jakieś sprawdzone, które możecie polecić? Musi mieć opcję hamowania kół i bujania.

• Mamusia
Niunia ja się zastanawiałam nad kołyską (w sypialni łóżeczko a w salonie chciałam kołyskę) ale rozmyśliłam się dlatego, że one są płytkie i jak maluch zacznie kombinować i wstawać to kołyska już się nie sprawdzi.... a miałam upatrzoną taką drewnianą na allegro. Coś w tym stylu: http://allegro.pl/kolyska-drewniana-kolka-super-kolory-lolek-i3482535289.html

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
Ja sobie wczoraj wymyśliłam, że muszę kupić kołyskę. Dzięki niej maluszek będzie w nocy przy naszym łóżku i nie będę musiała biegać do pokoiku chłopaków. Może macie jakieś sprawdzone, które możecie polecić? Musi mieć opcję hamowania kół i bujania.

Ja tez kupilam kolyske tylko ze w uk...to nie wiem jakie maja w polsce...moze popatrz na allegro... 🙂 🙂 🙂tez mam wlasnie malo miejsca...a kolyska super sprawa bo nie jest duza... 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
Niunia ja się zastanawiałam nad kołyską (w sypialni łóżeczko a w salonie chciałam kołyskę) ale rozmyśliłam się dlatego, że one są płytkie i jak maluch zacznie kombinować i wstawać to kołyska już się nie sprawdzi.... a miałam upatrzoną taką drewnianą na allegro. Coś w tym stylu: http://allegro.pl/kolyska-drewniana-kolka-super-kolory-lolek-i3482535289.html

Ja mam prawie identyczna... 🙂a co do wstawania malucha to tak szybko nie nastapi...ja chce kolyske na pierwsze miesiace zycia a potem rozloze lozeczko.... 🙂

• Mamusia
No to jak jesteś zdecydowana to kup bo to bardzo fajna sprawa 🙂 no i przy łóżku jak postawisz to dostaniesz ręką żeby pobujać 🙂 🙂 jak twardnieje to trzeba odpocząć...ja siadam na sofie wtedy oparta plecami o oparcie, nogi na równo z tyłkiem i tak chwilę poleżę i mija wtedy... ale mam dni, że częściej mnie łapie i cały dzień wtedy tak oszczędnie spędzam czas...

• Mamusia
Zeberka ja mam miejsce bo tak jak Ty w sypialni wstawie łóżeczko a do salonu bym ta kołyske wstawiła ale musiałabym kupowac do niej posciel bo ona niby jest z calym wyposazeniem ale mi sie nie podoba, taka niebieska w misie 🤢 i ogolnie jakos kolyska mnie nie przekonuje 😜 😜
Agata witamy 😁 ja mam termin na 30 listopada ale ok 15-18 bede miec cesarke 🙂 🙂 a bedziesz miec synka czy corcie??

• Mamusia
No właśnie ja musiałabym i kołyskę i całe wnętrze do niej kupić...więc odpuściłam 🙂 widzę, że masz rto samo "zboczenie" co ja - mi też się większość tych wzorów na pościelach nie podoba, mojej mamie już ręce opadają 😁
Agata dużo informacji znajdziesz w naszej tabelce 🙂 🙂 uśmiechnij się do Natalii, żeby Cię dopisała 😁