Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a jeszcze co do włosów to ja mam długie i ciągle słyszę od wszystkich "ooo jak urodzisz to będziesz musiała obciąć na krótko" nie wiem czy to jakaś nowa zależność? 😁 😁
bo niby wypadają - a to g.... prawda bo w ciąży nie wypadają przez hormony a po ciąży wypadnie to co miało wypaść normalnie przez 9 miesięcy
bo niby nie będzie czasu na pielęgnacje (mycie, czesanie) - mój ulubiony argument 😁
bo niby dziecko wyrywa - no jak się mu da to wyrwie, czemu nie 😁
DRAMAT

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niunieczka ja tak jak coś wypatrzyłam to przez całą ciążę kupowałam 😁 upolowałam pikowaną spódniczkę czarną, drugą w pepitkę, trzecią czarną rozkloszowaną z kieszeniami 😁 sukienkę jedną szarą rozkloszowaną 😁 ja też uwielbiam ciuchy 😁 mój mały nałóg i uzależnienie 😁

• Mamusia
ja mam naturalne bardzo ciemny brąz ale farbuje teraz na taki sredni wczesniej przez kilka lat nosilam blond i najlepiej sie w nich czulam ale tak mi sie zniszczyly wlosy od ciaglego rozjasniania ze szok 🤨
kurcze ja tez ciuszki uwielbiam 😁 chyba kazda kobieta kocha kupowac ubrania 😁 tez juz sie nie moge doczekac az zniknie brzuszek i pojsc na porzadne zakupki ciuszkowe 🙂 🙂
no zeberka pochwal sie co kupilas:P

• Mamusia
ale co prawda to prawda wlosy naprawde wypadaja po ciazy 😞 i to sporo, ja tez mam dosc dlugie i nie zamierzam scinac bez sensu a te argumenty tez slyszalam hehe a co dbania o siebie po porodzie to jak kobieta chce to i bedzie pomalowana, bedzie miala wlosy ulozone, bedzie poprostu zadbana, to wszystko zalezy od chęci 🙂

• Mamusia
a dziekuje iskierka ☺️ 🙂 🙂
ja to na obcasie napewno nie kupuje kozakow..o nie... 🙂 jakies ladne, dlugie, plaskie, czarne 🙂 teraz mam botki na obcasie, glupia kupilam i nie moge w nich chodzic, bo mi strasznie niewygodnie 🙂. Jeszcze plaszcz albo kurtke jakas musze kupic tyle juz fajnych widzialam ze ciezko bedzie sie zdecydowac 🙂

• Mamusia
Aj dziewczyny nic nie mowcie...ja zagladam do szafy i patrzę na te moje ciuszki rozmiar 8 eska i plakac mi sie chcę. ..już chce założyć jakies fajne obcisłe rurki i kurteczke skórzana. ..eh kiedy to bedzie...
Co do wlosow...to ja tez mam odrost...ale na szczescie mocno go nie widac...chodzi za mną jakis nowy fryz...podcielabym wloski i zrobila sobie taki miodowy brąz. ..do tego jakies jasne delikatne pasemka gdzie nie gdzie 🙂

• Mamusia
dziewczyny ale żeście poleciały z tymi str.czytałam i czytałam 😜 ale co jak co wydaje mi się że każda kobietkę cieszą fajne zakupy i ogólnie fajna fryzurka 😜 coś mi się wydaje że później zamiast naszych pociech będziemy wstawiać foteczki naszych nowych fryzurek 😁 😁
a dzisiaj słuchajcie gdzieś tak od 4 rano miałam taka ochotkę na sałatkę owocową i pierwsze co zrobiłam jak wstałam prosto do kuchni i owoce zaczęłam kroić 😜