Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niunia gdzieś czytałam, że tak może być, że nie chwyci farba równo w ciąży.
Aaa bo te kolory z opakowania a to co wyjdzie to zupełnie inna bajka...
ja farbowałam swój naturalny brąz na lekko ciemniejszy aż w końcu kupiłam farbę innej firmy bo mojej nie było a kolor na pudełku miała łądniejszy i wyszedł mi czarny..... i tak miałam czarne włosy przez kilka lat

• Mamusia
AGATKA91 wiem wiem, moja przyjaciółka ma rodzinę w Gorzkowicach (Marta Krawczyk...?)

Ja też mam ochotę na zmianę koloru na włosach. Teraz mam ciemny brąz a marzy mi się albo jakieś ciemny blond albo jaśniejszy brąz. Chyba jak urodzę, to zacznę od delikatnego rozjaśnienia włosów i zobaczę jak będę wyglądać ;-)

Pospałam sobie dzisiaj, córcia u dziadków więc zero obowiązków ;-)
Dzisiaj chcę zamówić rzeczy do torby do szpitala i ostatnie braki wyprawki. Podjadę jeszcze do rossmanna i popatrzę na ceny...
W ogóle bardzo mi się podoba torba BabyOno ta bordowa, ale chyba zamówię ją dopiero w przyszłym miesiącu (choć mogłabym się w nią częściowo spakować do szpitala...). Mam torbę do wózka po Hani, ale jest zdecydowanie za mała.

Miłego dnia dla Was :*

• Mamusia
Ja też zawsze sama sobie farbuję ;-) Nie lubię, jak ktoś mi to robi (zosia samosia ;-))
lubię farby z garniera, ale ta OLIA mi właśnie nie podpasowała, bo jakoś szybko mi zszedł ten kolor. Może to faktycznie przez ciążę się tak nie trzymał? hmm... nie wiem

a wczoraj wieczorem postanowiłam sobie hennę na rzęsach zrobić, ale ciężko samej sobie i dzisiaj chyba poprawię... :P

• Mamusia
Ładny kolorek 🙂 taki jasny, ciepły brązik 🙂 🙂 Ja Wam się przyznam, ze mam lekkiego świra na punkcie pielęgnacji włosów i uwielbiam naturalne kosmetyki takie jak różne olejki, maski itd 😁 W ciąży odpuściłam trochę ale po znów zacznę moje eksperymenty. Indyjskie kosmetyki mają specyficzny zapach zwłaszcza te olejki i trochę w ciąży mnie drażniły więc odstawiłam z samego początku 🙂

• Mamusia
Dziewczyny ja to wam powiem że nie wiem jak to zrobie bo od góry mam odrosty czyli taki jasny brazik a od dołu mam czarne włoski ale nie mam jakis kosmicznie długich i nie chce ścinać bo w maju mam wesele i chce jakoś ładnie upiąć a myślałam ściągnąć ten ciemny kolor i może najpierw jakieś pasemeczka zrobię jasne zobaczę jak będę się czuła a może później bardziej zaszaleje 😜

• Mamusia
Hej 🙂 Dzisiaj u mnie było małe przemeblowanie 🙂 i po woli wszystko sobie układam. Rano byłam jeszcze na KTG- brak skurczy 🤔 Później odwiedziłam aptekę i na wszystkie niezbędne rzeczy wydałam 140zł. Później jeszcze Rossmann 2 paczki pampersów i następne 40zł. w tesco oczywiście tez kilka rzeczy dla maluszka i 50zł. Az boje sie chodzic na zakupy 😮 jutro jeszcze tylko odbiore materac i moge rodzic 😁

• Mamusia
Jeszcze byłam sie zapisać na nastepną wizytę do gina, a facetka w recepcji proponuje mi za 3 tygodnie 🙃 to mówie jej ze juz bede po terminie i na szczescie umówiła mnie na poniedziałek. Przynajmniej okaze sie czy mały sie obrócił w co wątpie 🤨 i może wyznaczy mi termin cc 🙂