Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzieki kochane:*
spalam troche, misiulek dalej spi, slodki taki ze szok 🤪 ma buzke podrapana bo takie ma dlugie paznokietki jakby normalnie zapuszczal heh fotke wstawie jak juz bede w domu 🙂
jejku ale sie ciesze ze mam juz porod za soba 😁
no to kochane teraz musi sie zaczac masowa porodowka u nas!!! 🙂 🙂 kamisia tez juz pewnie urodzila bo sie nie odzywa nic 🙂

• Mamusia
goshe napisał(a):
dzieki kochane:*
spalam troche, misiulek dalej spi, slodki taki ze szok 🤪 ma buzke podrapana bo takie ma dlugie paznokietki jakby normalnie zapuszczal heh fotke wstawie jak juz bede w domu 🙂
jejku ale sie ciesze ze mam juz porod za soba 😁
no to kochane teraz musi sie zaczac masowa porodowka u nas!!! 🙂 🙂 kamisia tez juz pewnie urodzila bo sie nie odzywa nic 🙂

Goshe ale Ci dobrze , ja mam trochę stracha 😮
a jak Ty się czujesz po cesarce ?

• Mamusia
AGATKA91 napisał(a):
malinka powiem CI ze mi to jeszcze został trochę brzusio ogólnie to 3 kg mi zostało jeszcze po porodzie no i minus ten ze nie mam czucia w podbrzuszu jeszcze

To i tak super z waga stoisz 🙂 🙂 🙂 🙂 a to pewnie kwestia dni i brzusio ci zniknie 🙂 🙂 🙂
Niby pisza ze po drugiej ciazy kilogramy gorzej schodza az jestem ciekawa...pewnie to kwestia genow.... 😉

• Mamusia
malinka24 napisał(a):
Zeberka napisał(a):
Malinka ja myślę, że nie ma reguły 🙂 tak jak mówisz geny a jak nie to odrobina samozaparcia 🙂

marzę o tym zeby w koncu ubrac sie w normalne dzinsy...normalna bluzke... 🤪 🤪
mam dosyc leginsow i tunik... 😉

Hehe ja mam to samo!!!!!! już nawet posprzątałam we wtorek swoją szafę, wyrzuciłam z niej rzeczy ciążowe i odłożyłam do pudełka 😁 póki nie wrócę do swojego rozmiaru mniej więcej to jeszcze z nich skorzystam ale potem ...... 😁

• Mamusia
malwa1333 napisał(a):
ja też marzę żeby znowu się móc schylać i potem nie mieć zgagi , i już nie wspomnę o normalnych ubraniach 😉
leginsy to i mnie wychodzą już bokiem , a w ogóle to 3 pary wyrzuciłam i zostały mi tylko 2 pary i to czarne i tak na zmianę w nich latam ☺️

Malwa masz rację jak zniknie zgaga to już będzie połowa szczęścia 😁 będzie można tez znów się schylać, kucać, ubierać samemu buty, skarpetki, itd..

• Mamusia
malwa1333 napisał(a):
ja też marzę żeby znowu się móc schylać i potem nie mieć zgagi , i już nie wspomnę o normalnych ubraniach 😉
leginsy to i mnie wychodzą już bokiem , a w ogóle to 3 pary wyrzuciłam i zostały mi tylko 2 pary i to czarne i tak na zmianę w nich latam ☺️

Ja tez mam dwie pary leginsow he 🤪 🤪i juz pomalu przeswituja hi bo tylko w nich smigam...bo mi wygodnie a szkoda na ostatnia chwiel cos kupowac 🤨

• Mamusia
Ja jak urodziłam Bartusia to pomimo że miałam cc szybko doszłam do siebie i naprawdę czułam się bardzo dobrze zero zgagi , tylko kręgosłup mnie trochę bolał 🤨, a co chodzi o wagę to już inna sprawa ☺️ jak zaszłam w ciążę to ważyłam 51 kg ale niestety strasznie szalałam z jedzonkiem moje główne pożywienie to była pizza , sernik i płatki czokapik w rezultacie po takiej diecie na koniec miałam 26 kg na plusie ☺️