Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej 🙂
pojechalismy z M. do kliniki ale niestety dzisiaj lekarze mają mnóstwo pracy i polozna zapisala mnie na środe na 9 rano, wtedy dokladnie mnie zbadają i wyznacza termin...kurcze juz bym chciala wiedziec ale 2 dni mnie nie zbawią w koncu 🙂 ale powiem Wam ze ten szpital jest piękny naprawde jak w filnach dosłownie 😁 i polozne takie miłe ze szok 🙂
Ja dzisiaj mialam noc koszmar!!! jak przez ostatni czas super spalam to dzisiaj poprostu naprawde moze z 1 godzine na calutka noc przespałam... 🤨 chyba myslalam o dzisiajeszym dniu heh a w dodatku moj Oli obudzil sie o 3 w nocy i tak do 7 juz nie spal 😮 😮 wzielam go do łóżka naszego a on tylko lezal sobie i o 5 rano poszedl bajki oglądac bo juz nawet lezec nie chcial 🥴 🙂padnie mi dzisiaj o 18-19 jak nic 🙂
Malinka ja tez uwielbiam jak Oli tak slodko mowi ze kocha nas i wogole 😁 😁 to takie miłe i wzruszające 😁

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Dziewczyny 🙂)
Ja też już chcę rodzić.... już nie myślę o niczym innym - mam nadzieję ze to już niedługo bo wykończę się psychicznie :/
Jutro mam wizytę wieczorem - to może coś więcej się dowiem, czy już blisko czy nie....
Chciałabym być już po wszystkim, te co rodzą wcześniej to jednak mają się super 🙂)

• Mamusia
goshe napisał(a):
hej 🙂
pojechalismy z M. do kliniki ale niestety dzisiaj lekarze mają mnóstwo pracy i polozna zapisala mnie na środe na 9 rano, wtedy dokladnie mnie zbadają i wyznacza termin...kurcze juz bym chciala wiedziec ale 2 dni mnie nie zbawią w koncu 🙂 ale powiem Wam ze ten szpital jest piękny naprawde jak w filnach dosłownie 😁 i polozne takie miłe ze szok 🙂
Ja dzisiaj mialam noc koszmar!!! jak przez ostatni czas super spalam to dzisiaj poprostu naprawde moze z 1 godzine na calutka noc przespałam... 🤨 chyba myslalam o dzisiajeszym dniu heh a w dodatku moj Oli obudzil sie o 3 w nocy i tak do 7 juz nie spal 😮 😮 wzielam go do łóżka naszego a on tylko lezal sobie i o 5 rano poszedl bajki oglądac bo juz nawet lezec nie chcial 🥴 🙂padnie mi dzisiaj o 18-19 jak nic 🙂
Malinka ja tez uwielbiam jak Oli tak slodko mowi ze kocha nas i wogole 😁 😁 to takie miłe i wzruszające 😁

ja tez nie wyspana...to juz mnie wwzystko denerwuje i chodzę nabuzowana.,,, 😞
ja dopiero 13tego ide do poloznej na wizytę...dluza się te ostatnie tygodnie 😞
ide potem Gracjana do przedszkola zaprowadzic,,, mam nadzieję ze dojde,.. 😉
u mnie dzis słoneczko za oknem,,, wiec może pomyje troszke okna.,.bo sa strasznie brudne.. 😉

• Mamusia
No na wylocie....ale teraz dłuży się niesamowicie. Coś mnie dźgnie, zaboli, coś poczuje inaczej niż dotychczas - to już myślę że to to... boję się ze nie poznam tych skurczy porodowych - chociaż wszyscy mówią że poznam. Sama już nic nie wiem....
A Wy jak tam? Dobrze się dzisiaj czujecie?

• Mamusia
witajcie.
Zeberko witaj w klubie. Mnie dzisiaj tez brzuch pobolewa..skurczy 3 naliczylam. Poszlam do wc i troche przeszlo...Widze rowniez, ze moja wątroba słabo juz przedzie..wlacznie z jelitem grubym...
bylo mi tez przez chwile niedobrze no i zgaga 😞.
cisnienie tez mam wahajace sie bo we łbie się koluje chwilami.

• Mamusia
mnie tak jak na okres to boli juz hohoho...pidalam Wam. Chyba okolo 3 tyg.
Teraz mniej pobolewa niz na poczatku, ale jeszcze miewam te bole..
poloz się i duzo odpoczywaj to pomaga. Poza tym masz ktg to sprawdzisz czy nie ma skurczy. Mnie nie wysylal na ktg...dopiero za tydzien mi pewnie zrobi, bo umowil sie na wizyte w szpitalu ze mna.

• Mamusia
Niunieczka napisał(a):
malinko i po co ty szlas 😞. Do domu powolutku i do lozka!!!Albo dzwon po meza jak jest bardzo zle

uff doszlam do domu 🤨ale bylo zle..po drodze kupiłam sobie loda i babeczki i teraz siedzę jem i nic nie robie 🥴moj chcę zmienić gracjanowi godziny żeby go zawozil i odbieral...

• Mamusia
Ja już po wizycie 🙂 Dowiedziałam się ze mały wg USG z tamtego tygodnia waży 3030 🙂 nie wiem czy to nie za mało jak na 37 tydzień. Z KTG nie mam zadnych skurcy, szyjka się skraca ale jeszcze wszystko szczelnie zamknięte. W środę następne KTG . Od doktorka dostałam numer do połoznej zeby umówić się na zwiedzanie oddziału 🙃