Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ilia napisał(a):
Malinka pocieszę Cię....Ty chociaż masz rozwarcie...u mnie wszystko pozamykane i bardzo wysoko 😞

czasami porod postępuje szybko...i rozwarcie sie moment zrobi... 🙂ja bym wolała żeby poród sam sie zaczal bo wywolywany podobno bardziej boli... 🤨ale co zrobic damy rade 🙂pozostaje nam cierpliwie czekac na rozwój wydarzeń 🙂

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
Malinka u mnie po 6 cm podali mi kroplówkę przyspieszającą i nie bolało bardziej niż wcześnie tylko ruszyło raz dwa do pełnego rozwarcia. Znieczulenie za to jest genialną sprawą bo daje niesamowitą ulgę 😉 szkoda, że u mnie zakończyło sie cc

o to jak cos to znieczulenie biore na bank 🙂 😉
przy Gracjanie tez mi podali przy koncowce samej oksytocyne bo skurcze zanikaly...a potem jak ruszylo to dostalam takich skurczy ze myslalam ze zejde z tego swiata ale chwila moment i Gracjan wyszedl na szczescie... 😁teraz tez czekam az zobacze tego mojego bąbla...ciekawe ile bedzie wazyl? 😮boje sie...oby nie bylo wiecej niz 4kg bo bedzie ciezko... 😲

• Mamusia
Ale mnie dzis muli...i w dodatku mam zgage...pocieszam sie faktem ze kwestia kilku dni i wszystko minie... 😉oj i brzuszek zniknie... 😜ale pojawi sie mały terrorysta...mam nadzieje ze bedzie bardziej litosciwy od Gracjana bo on sie nad nami nie litowal...byl placzek jak nie wiem 😜

• Mamusia
hej 🙂
ale jestem ostatnio zalatana, tyle spraw musielismy zalatwic ze szok 🙂 wczoraj to malutki pol dnia w samochodzie przesiedzial 🤨 dzisiaj jeszcze gosci bedziemy miec, przyszly chrzestny z rodzinka ma przyjsc 🙂 moze w niedziele troszke spokoju w koncu bedzie 🙂
Malinka kochana no to najpozniej w czwartek utulisz maluszka ale ja caly czas wierze ze wczesniej to sie stanie...Twoja siostra wraca wiec bedziesz miala opieke nad Gracjankiem 🙂
Zeberka ja mam szwy rozpuszczalne wiec same sie chyba rozpuszcza 🤔 a opatrunek kazali mi zdjąć pod prysznicem nastepnego dnia po porodzie i juz nic nie zakladali ale ja sobie ta wielka podpaske podlozylam zeby nie urazac rany...

• Mamusia
Hej 🙂jak narazie to u mnie sie nic nie dzieje...a juz niech do jutra wytrzyma jak cos ...moja siorka bedzie juz rano... 😁mam tylko caly czas pojedyncze falszywe skurcze i to wszystko... 🤨
Mąż pojechał do sklepu,wzial Gracjana to chwila ciszy..bo mlody dalej kaszel i katar.Bylismy u lekarza to mowi ze wszystko ok 🤨debile normalnie 🤨daje mu leki sama bo co zrobic... 😠
Kolejny dzien w domu w bezczynnosci...wykoncze sie... 🤨
Mam znowu ZGAGE 🤨
Antybiotyk pomogl,jeczmien juz prawie zszedl,ładnie bez bablania sie 🙂

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
Malinka pewnie pojedzie w nocy, Ilia się obija, ale zaraz też peknie ;-) i jeszcze ja, ale to pewnie sobie poczekam, bo mam dużo czasu. Tylko kto będzie ze mną przeżywał ciążę, jak Wy już wszystkie będziecie miały maluszki ;-(

jeszcze iskierka sie nie odzywa..pewnie juz urodzila 😉narazie brzuch mnie boli dosuc fest...i ten sluz jest...zobaczymy co bedzie.
Niunia26 nie martw sie juz tez ci nie wiele zostalo...a ja narazie jestem i póki co nigdzie sie nie wybieram. .. 😉

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
Malinka Iskierka urodziła ;-)

iskierka napisał(a):
Hej dziewczynki.
Wczoraj (28.11) o godzinie 9:30 przyszla na swiat wiktoria.
Waga 3488 i 57cm. Niestety cc ale inaczej moglo byc ze mna zle.
Odezwe sie jak bedziemy w domku 🙂

ooo przeoczylam...zakręcona jestem ☺️iskierka gratulacje 😘