Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2014 | Forum dla mam

Donna30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kacha_84 napisał(a):
Ja co wieczór mam taką zgagę, że zdycham... Chyba znów zrezygnuję z jedzenia kolacji nawet jakiejkolwiek 🤢 gdyby nie tabletka na zgagę to też bym obejmowała kibelek 🤢 okropne to jest 🤢

okropne to mało powiedziane ...ja miałam z Jula zgage ale czegos takiego jak wczoraj nie miałam ...

• Mamusia
mph napisał(a):
czarna- tak, pierwszy porod tez mialam cc. rzycze lepszego samopoczucie 😉 tera zpojdzie ci juz z gorki 🙂 czas leci

marta nikomu tego nie zycze ...po prostu nie wiedziałam co się dzieje ...dobrze ze jula od razu przyniosła telefon i zadz do Kuby , ja nic w tym telefonie nie widziałam , cos próbowałam powiedzieć do niego ...całe szczęście ze już wracał z pracy ...

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mph napisał(a):
czarna- tak, pierwszy porod tez mialam cc. rzycze lepszego samopoczucie 😉 tera zpojdzie ci juz z gorki 🙂 czas leci

marta nikomu tego nie zycze ...po prostu nie wiedziałam co się dzieje ...dobrze ze jula od razu przyniosła telefon i zadz do Kuby , ja nic w tym telefonie nie widziałam , cos próbowałam powiedzieć do niego ...całe szczęście ze już wracał z pracy ...

odpoczywaj kochana jak najwiecej

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mph napisał(a):
ja po prenatalnych- generalnie dobrze 🙂

pisz więcej jak generalnie ....co się dzieje

helenka wazy 360 g . wszystko cacy. troche leniuszek.
mam troche za wysokie maciczne cisnienie tetnicze ale dr mowil ze to moze byc chwilowe wiec mam obserwowac czy nie mam bialka w moczu, czy nogi nie puchna i czy cisnienia nie mam zwieksznego, tym bardziej ze za miesiac lecimy na urlop. narazie wszystkie badania mam prawidlowe.

• Mamusia
mph napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mph napisał(a):

mam troche za wysokie maciczne cisnienie tetnicze ale dr mowil ze to moze byc chwilowe wiec mam obserwowac czy nie mam bialka w moczu, czy nogi nie puchna i czy cisnienia nie mam zwieksznego, tym bardziej ze za miesiac lecimy na urlop. narazie wszystkie badania mam prawidlowe.

mi w poniedziałek tak spuchły nogi od tego chodzenia pewnie i ugładania w nowych szafach ....
a Tobie puchną cos zauwazyłas ????

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Nie wiem jak to jest dostałam skierowanie wiec mi pobiorą krew i zobaczymy

odczyn c. trzeba robic jak ma sie minus(matka).
moze po prostu nie masz udokumentowanejj grupy krwi wiec dr ci zlecil za jednymr azem bedziesz miala i grupe krwi i odcyzn zrobiony.
ja mam karte (jak dowod osobist) -wyrabialam w labolatorium-ktora nosze w portfelu z oznaczenim grupy krwi dlatego nie msuz ejuz tego nigdy wykonywac

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mph napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mph napisał(a):

mi w poniedziałek tak spuchły nogi od tego chodzenia pewnie i ugładania w nowych szafach ....
a Tobie puchną cos zauwazyłas ????

nie, nie puchna i nigdy nie puchnely. jak cos sie zmieni do miesiaca to nie dostane zgody na wylot:/
moze zbiera ci sie woda w organizmie? cisnienie mas zok?

• Mamusia
Kacha_84 napisał(a):
A zaczęły Wam się obracać maluszki? Pytałam gina i mają czas do 35 tc by się ułożyć główką do dołu. Moja jest obecnie dupką w dół, ciekawa jestem kiedy się obróci 🙂

aaaaaaaaa to jeszcze duzo duzo czasu do tego ostatecznego ulozenia 😉