Skocz do zawartości

wrześnióweczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agucha super że Aleks już lepiej 🙂 mam nadzieję że już tylko z górki będzie 🙂

Ja jutro też na 8.00 mam nadzieję że nie będę czekać pół dnia na tą CC .....szok jakoś to do mnie nie dociera że to już jutro........ 🙂 jutro mój drugi synek będzie z nami !!!!!! 🤪

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agucha super ze z malym juz lepiej 😉
Marika jutro myslami bede z Toba 😉 obys szybko doszla do siebie po cc. 3mam kciukersy za Ciebie i dzidzie.
Dudasia, a mnie Antek juz obszczal ze trzy razy 🙂 no a raz sobie prosto na twarz siknal - taki jest sprytny hehe.
Dzieciolka to moze i Ty jutro juz bedziesz swoja dzidzie tulic, w kazdym razie najwazniejsze ze juz Cie zostawia w szpitalu.

a ja znowu chill 🙂 ostatnie dwa dni spacerowalismy z Antkiem po dwa razy dziennie, i tak sie mlody dotlenia ze pieknie jje pozniej butle /9az po 150 ml) no i dzieki temu spi lux, w nocy teraz dostaje butelke o polnocy a kolejna dopiero o 6 lub nawet 6.30 rano 🙂 wyspana jestem i zrelaksowana. Ba jutro ide do fryzjera i biore malego ze soba - bedzie spal mi w wozku podczas gdy ja sie bede robic na sexi mame 🙂

• Mamusia
Aguś rewalacyjne wieści 🙂 !!!
Karola- 150 ml???? :O wow! na opakowaniu mleka mam napisane ze takie maluchy to 7 razy po 90 ml 😁 może i ja spróbuję tą metodę na noc 😁

co do nakładek na sutki to ja nie używam, maly na samym początku poranił mi sutki bardzooooo, ale jakoś przeżyłam i już jest ok 😁

• Mamusia
Dzięki Karlosita 🙂 mam nadzieję że szybko pójdzie...... a Antek nieźle potrafi wsunąć..... 🙂 mam nadzieję że i my skorzystamy jeszcze z takiej pięknej pogody ..... 🙂

Polie a Franek nie odrzucił jeszcze piersi jak wsuwa butle w końcu wiadomo łatwiej z butli 🙂

• Mamusia
Karolka jak ja Ci zazdroszcze o boze.....przed chwila dalam malej sxtuczne zjadla 60 i spi obstawiam ze obudzi sie za 2h laktator mi sie rozchrzanil i nie wiem czy jest sens inwestowac w nowy jutro zajde do apteki kupie kilka suplementow .
Mamusie rowniez 3mam kciukasy za Was oby poszlo szybko i bezbolesnie o ile to mozliwe 😮 buziole 😘

• Mamusia
Franek też ma dwa smoczki z Lovi i jeden z Aventu. Ale ten z Aventu jest beznadziejny i nie chce go ssać.
Co do karmienia butelką to mały się nie odzwyczaił od piersi, on ma tak silny odruch ssania że ostatnio sobie malinkę zrobił na łapce 😁
Madziu a nie myślałaś nad zakupem laktatora elektrycznego? Ja mam medeli i jestem tak zadowolona !
Karola to ja się nie dziwie czemu on tak ładnie śpi 😁 Ja mojego maluszka dokarmiam po 90 ml plus 3 miarki no to wychodzi ok 100 ml jakoś 3-4 razy dziennie

• Mamusia
Juz kupilismy za 160zl moze na piatek bede miec poki co bede meczyc sie z tym zepsutym...dzis Mia pobila rekord o 16godz dostala sztuczne zjadla 60ml spala do 19h przez 4h udalo mi sie odciagnac 110ml obudzila sie o 19h moj m nakarmil ja prd kapaniem bo juz marudzila ja chcialam po ale coz i zjadla 100ml po kapieli dojadla jeszcze 20ml i spi o dziwo kupki zadnej nie zrobila tylko siusiu w pieluszce jak i w wannie...zobaczymy do ktorej h bedzie spokoj przygotowalam juz zeztaw na noc termos z woda mleko I butle bo nie bede jej z cyca dawac bo znowu obudzi sie po 2h lub po 1,5h jak ja nakarmie to odciagne sobie pokarm bede miec na rano.Czasmi jest tak ze przystawie ja do cyca I nie chce jej sie ciagnac I zacznie plakac zaczerwieni sie na maksa na glowce wszytskie zylki widac a mi serce peka ze tak placze 🤨 🤨
zobaczymy jak bedzie dzisiejszej nocy...

• Mamusia
Dziewczyny a wy macie stale godziny kapania maluszkow?????? I czy dajecie przed kapiela mleczko czy po kapieli?????
Primadonna co do wypozyczania laktatorow to nie mam zielonego pojeciz jak jest z tym u nas wiem ze u nas w szpitLu byl mozliwosc wypozyczenia 10zl za dobe, ja mialam swoj ale po 2tyg zdechl krotka zywotnosc jakis badziew kupilam...

• Mamusia
Marika trzymam kciuki za jutro 🙂 oby poszlo szybko i bezbolesnie 🙂
Dzieciolka i za ciebie rowniez kciukasy zacisniete 🙂 jak tylko bedziecie mogly dajcie znac jak sie czujecie 🙂
Meg ja jeszcze nie mam calkiem stalej godziny ale zazwyczaj kolo 19-20 czasami wczesniej...wszystko zalezy od tego o ktorej sie na jedzenie obudzi.i najpierw zawsze dostaje mleczko i tak mniej wiecej po godz go kapie.

• Mamusia
Marika trzymam kciuki! Bedziemy czekac na wiesci!!! Dzieciolka, nic sie nie martw. Od jutra bedziesz pod dobrą opieką!!
U mnie poki co zero chętki na smoczek. Laktator tez mam mini electric Medeli - poki co nie uzylam
:-)
Dzieci śpią, odapnę ze 3min i tez ide spac. Uśmialam sie z zalecen dla mnie przy wypisie - duzo wypoczywac - hehe, dobre :-)

• Mamusia
Marika, trzymam kciuki! Powodzenia!

A ja już spać nie mogę. Ciekawa jestem czy tylko KTG zrobią czy wreszcie mnie zostawią. Po takich przebojach to obstawiam powrót do domu. Już raz miałam problemy z wodami. Wtedy już trzeba było mnie wysłać. Ale nie..
No nic. Póki co na nic się nie nastawiam 🙂

Miłego dzionka dla tych rozpakowanych już i dla mamuś w dwupaku 🙂