Skocz do zawartości

Angella

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, Tytka 23 napisał:

@Nitka88A nie zmieni się z czasem ten pęcherz? Eh szkoda mi Ciebie bardzo że musisz tak te ciążę przechodzić ale jesteś silna i dasz radę 😚 

No właśnie trzeba go zmienić, bo to bardzo niebezpieczne...  A naprostować go może leżenie w bezruchu... Ćwiczę techniki medytacyjne heh...

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przesłane zdjęcia

1 godzinę temu, Nitka88 napisał:

Hej! Ja używam oleju migdałowego 100% na noc, a w dzień wsmarowuję w siebie krem Beta-Skin - sama nie wymyśliłam, tylko lekarz mi kazał tak robić - twierdzi, że nawet pacjentkom z trojaczkami się skóra nie rozeszła! 🙂 Znów trochę milczałam, ale dlatego, że byłam u lekarza. Okazało się, że muszę jeszcze więcej leżeć ;(;(;( więc już bez herbatki i rozprostowania kości... Mogę wstawać tylko na siku. A tak to nawet obiad mam jeść na brzuchu. Wszystko przez to, że mój pęcherz płodowy jest płaski, a nie okrągły. Miałyście tak? Eh... 😞

121034656_951797231994885_6584598928313384012_n.jpg

A mówił Ci lekarz od czego może to być?

13 minut temu, Nitka88 napisał:

No właśnie trzeba go zmienić, bo to bardzo niebezpieczne...  A naprostować go może leżenie w bezruchu... Ćwiczę techniki medytacyjne heh...

W życiu nie wpadłam na to, że pęcherz płodowy może się zrobić płaski... Wiele jeszcze muszę nauczyć się o świecie 😅

2 minuty temu, Tytka 23 napisał:

To kolejna nowa rzecz która się dowiedzialam,  lez lez jak może to pomóc i trzymaj się kochana 

hehe ja się codziennie nowej rzeczy dowiaduję i zadziwiam...  Dziś dowiedziałam się, że miałabym bliźniaki, ale jeden pęcherzyk się nie przyjął... 😞 A z innych rzeczy od lekarza mojego:  dobrze pić gazowaną colę na mdłości, kawy można ile się chce i nie podkurczać broń boże nogi prawej przy leżeniu, bo wtedy są większe mdłości - jak już trzeba podkurczyć to lewą. 

1 minutę temu, Nitka88 napisał:

hehe ja się codziennie nowej rzeczy dowiaduję i zadziwiam...  Dziś dowiedziałam się, że miałabym bliźniaki, ale jeden pęcherzyk się nie przyjął... 😞 A z innych rzeczy od lekarza mojego:  dobrze pić gazowaną colę na mdłości, kawy można ile się chce i nie podkurczać broń boże nogi prawej przy leżeniu, bo wtedy są większe mdłości - jak już trzeba podkurczyć to lewą. 

O Coli wiedziałam, ale z tą nogą to zupełna nowość dla mnie 😳

1 minutę temu, anna kowalska napisał:

Dziękuję, dobrze. Żadnych nudności, straszna senność i jadłowstręt. Miałam problemy z brązowym delikatnym plemieniem ale luteina i odpoczynek i musi być dobrze. 💪💪

Wiadomo, będzie dobrze 😉

Ja niestety od paru dni mam straszne nudności i jadłowstręt...

13 minut temu, Nitka88 napisał:

Też się zdziwilam z nogą😄 ojejku ale dobrze też że jeden z nich jest 

• Mamusie
Teraz, Tytka 23 napisał:

Mnie brzuch rozbolal chyba po kalafiorze😣😤

U mnie chyba anemia z niedoboru witaminy B12 albo kwasu foliowego no ale biorę codziennie to nie wiem o co chodzi i ta tarczyca już ponad miesiąc biorę codziennie tabletki i nic nie spadło 

Czekam jeszcze na wyniki z różyczki i wyślę mojej lekarce zobaczę co napisze 

1 minutę temu, Mama88 napisał:

U mnie chyba anemia z niedoboru witaminy B12 albo kwasu foliowego no ale biorę codziennie to nie wiem o co chodzi i ta tarczyca już ponad miesiąc biorę codziennie tabletki i nic nie spadło 

Podejrzewasz u siebie różyczkę?

17 minut temu, Mama88 napisał:

Ja odebrałam swoje wyniki i nie jestem zadowolona 🙄biorę ponad miesiąc tabletki na tarczyce i nadal jest podwyższona i to dużo i jeszcze jakies inne cyrki no i chyba anemię mam 

Ehhh

Ja też biorę tabletki od 01.09 na tarczyce i teraz robiłam badania w poniedziałek i niestety urosło... Już mam podwójna dawkę brać od wczoraj a jutro wizyta... A z morfologii i moczu wyszło mi lekkie odwodnienie bo mam wstręt do picia gorzej niż do jedzenia.. Masakra jakaś.. 

4 minuty temu, Mama88 napisał:

O kurde ja też miałam lekki niedobór b12 albo kwsu ... A też biorę codziennie eh zawsze coś musi być dodatkowo 

• Mamusie
19 minut temu, Aneczka87 napisał:

Ja też biorę tabletki od 01.09 na tarczyce i teraz robiłam badania w poniedziałek i niestety urosło... Już mam podwójna dawkę brać od wczoraj a jutro wizyta... A z morfologii i moczu wyszło mi lekkie odwodnienie bo mam wstręt do picia gorzej niż do jedzenia.. Masakra jakaś.. 

Ale jak to możliwe że uroslo po tabletkach a jakie tabletki bierzesz jaka dawkę Ja biorę Euthyrox n 25

Ja też mam jakoś wstret do picia a teraz wypiłam herbatkę z cytrynka taka pyszna była ale niestety nie przyjęła się 🤮

18 minut temu, Mama88 napisał:

Ale jak to możliwe że uroslo po tabletkach a jakie tabletki bierzesz jaka dawkę Ja biorę Euthyrox n 25

Ja też mam jakoś wstret do picia a teraz wypiłam herbatkę z cytrynka taka pyszna była ale niestety nie przyjęła się 🤮

Też biorę taka dawkę jak ty.. Nie mam pojęcia czemu urosła, teraz mam wynik ok. 3 a we wrześniu 2,86 było... Więc rośnie.... 

• Admin changed the title to Majóweczki🤰 | Forum o ciąży