Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Fajne te twoje chłopaki Kasia. Przepraszam, że tak sporadycznie jestem, ale strasznie absorbujące te moje panny się stały 🙂 Jeszcze teraz sypiają na zmianę 😮 jak edna śpi to druga nie 🤢 🤢 🤢

ja też tak mam, już rzadziej tu wchodzę ale nie zapominam o Was 😘

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasiu przecież wątek nie raz miał już kilkudniowe przestoje 🙂 nic się n nie bój:P

U nas w miarę... ja zawalona od stóp do głów robotą...
Chłopaki dają popalić a jestem z nimi sama więc ogólnie nerwówka...
W piątek obchodzimy roczek 🙂 oczywiście wszystko na mojej głowie 😠 😠

Coś Wam miałam pisac o chłopakach ale od kilku dni (a właścviwie od dłuższego czasu) strasznego nerwa mam i coś z pamięcią chyba 😞

Piszcie co u Was? 🙂 jak chłopcy Kasiu? Michaś jest przecudny! słodziaczek mały 🙂

• Mamusie
helloł 😁
ja nie mam kiedy siasc do kopmutera bo albo moj brat non stop siedzi albo ja z kolei jestem w pracy albo Oliwier nie pozwala mi 🙂
dzisiaj w żłobku jakis teatrzyk przyjechał do dzieciakow hehe juz widze jak Oli mi opowiada wszystko co sie działo 😁 ostatnio co po niego przyjde to opowiada mi co robil 🙂np wczoraj: ze pani alicja dala mu odkurzacz (zabawkowy hehe) i on odkurzal dywan bo byl brudny heh 🙂
Marzena to przeprowadzka tuz tuz 🙂 ja to sie az boje bo my najprawdopodobniej w styczniu do Niemiec sie bedziemy przeprowadzac bo Michałowi przedłużą umowe ale zmiany matko 😲 🙂
Kasia a u Was ze tak sie zapytam w małżeństwie dobrze?

• Mamusie
nooo! w koncu się ruszyło 😁 😁 🤪

Gosia, u mnie ok, wiesz jak to jest, raz burza raz słońce, ale nie ma idealnego związku 😉

chłopaki dają mi nieźle popalić. Chciałam dziś kuchnię doprowadzićź do porządku, uspiłam Michała, potem Grzesia, zakładam rekawiczki i.. MIchał wstaje - no i tak wygląda moje sprzatanie dzisiaj 😜

Marta, własnie moja gin tez preferuje cerazette. Skoro sa ok to ok :0 kolezanka z września poleca depo vera czy ajkoś tak - ponoc od nich schudła, a na tym mi zalezy by nie przytyc a chudnąć.

Dzis mnie Grzes zadziwił - 2 razy zawołał sam siku mimo ze miał gacie i spodnie. Jak byłam w kuchni to slyszę że leje mi do nocnika - sam sobie ściągnął majki 😁 za to w łóżku w pampersa kupsko zrobił - musiałam mu myć ttyłek prysznicem woda pod ciśnieniem... 😲 😁

Gosia2, szbko zleciał Mateuszka roczek! niedawno w ciązy byłas, pamiętam fotkę jak Kuba kończył roczek a Ty z brzuszkiem siedziałas 🙂

• Mamusie
staram sie puszczac, rano jak wstaje to zanim założe mu majtki to kaze jemu się wysikać no i potem ma zakładane spodenki. No i potem loteria, albo zawoła albo nie, jak mi się uda to sama go wysadze i zrobi. Na dwór zakładamy pieluche i jak przyhchodzi z dworu to idzie na drzemkę, więc w tym samym pampersie. Po drzemce sciągam mu [pieluchę i znów w gaciach i spodniach - niekiedy po 4 pary spodni mi posikał, no ale co zrobić...

kasia1986 napisał(a):
🤪 🤪 🤪 🤪 Grześ nauczył się jeździć na rowerku 🤪 🤪 ma koła do podpórki, ale rowerek już z tych większych 🙂

Gratulacje!!! 🙂 Ale Grzes duży chłopak to ma predyspozycje (bo normalnie dzieciom w tym wieku jeszcze nóżek brakuje:P:P hehehe) Zdj spryciarza poproszę! 🙂

• Mamusie
GoGr napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
🤪 🤪 🤪 🤪 Grześ nauczył się jeździć na rowerku 🤪 🤪 ma koła do podpórki, ale rowerek już z tych większych 🙂

Gratulacje!!! 🙂 Ale Grzes duży chłopak to ma predyspozycje (bo normalnie dzieciom w tym wieku jeszcze nóżek brakuje:P:P hehehe) Zdj spryciarza poproszę! 🙂

muszę zrobić mu fotkę na rowerze, ale uwaga, dziadkowie kupili różowy ( bo był w promocji 😜

a na tym rowerze to już niedługo trzeba mu podnieść siodełko. Mierzyłam Grzeska -ma metr wzrostu 😲 😲

• Mamusie
Hej. No u nas hmmm tak sobie chyba.
Byliśmy na szczepieniu, Julka za mało przybiera więc od 3 dni się dokarmiamy, na szczęście załapała butlę i mleko jej podeszło.
Pozatym lekarka mowi że nie widzi poprawy w związku z napieciem (głupia jest wkurzyła mnie tylko) i mamy skierowanie do laryngologa bo niby Julka ma za długo chrypkę.
No i wymyśliłam prawie dla wszystkich prezenty już 😜

• Mamusie
a nie czepia sie za bardzo ta Twoja pediatra?? W koncu to ty cwiczysz z mala codziennie, i ty widzisz czy cos idzie do przodu w tej kwestii...

Ehh, z tymi prezentami , ja mam tylko dla nadii kupiony, a wymyslania jeszcze sporo przee mna...

Moje dziecie sie wlasnie przebudza i chyba nie ma za dobrego humoru.. 😞

• Mamusie
No własnie Sandra i ja widzę poprawę. A ona nawiedzona ostatnio jakaś.
W środę mam kontrolę u neurologa - zobaczymy co powie 😮
Majka też właśnie wstaje 😉

A i pochwalę się, w środę robiłam pierwszy raz tort z lukrem plastycznym. Mężowi na ur 🙂
Oto efekt:
[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/PB090008.jpg[/IMG]

• Mamusie
ale piekny tort 🙂 masz talent Marta 😁
ja Oliwierkowi kupuje taka lampke słoneczko, moja mama pociąg tomek i przyjaciele z torami i stacją 😁 a wujek chrzestny piłe mechaniczna z oczkami hehehe 🙂 🙂 a i jutro mamy pisac z Olim list do Mikołaja hehehehe ma mi mowic co mam napisac heheh 😁