Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
CZEŚĆ 🥴
Ja tak z ranka bo potem chyba nie dam rady zajrzeć.

Majka załapała jakiś katar i teraz siedzi biedna ledwo zipie. Nie wiem gdzie i kiedy, bo nawet Emilka zdrowa, ze szkoły nic nie przyniosła. No ale katar jest. Nie wiem może jak na spacerze wiatr wiał to prosto w nią walnął jakimś choróbskiem 🥴
Emilka za to załapała jakąś histerię i w jej towarzystwie poszła do szkoły. No a histeria z powodu za mocno wyprasowanej bluzki. Jakby w żelazku krochmal był 😮 😮 😮.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hehe, wielki powod to histerii 🙂

Z Nadusia zaszlam 8.12 i tez jest wrzesniowa 🙂 No pewnie tak nlizej stycznia , bo dwa pelne cykle maja minac, wiec ze spokojem... ale na pewno sprobujemy raz jeszcze.

Kasiu nie dziwie, sie... 😞 ale najwazniejsze ze M. sie nic nie stako. Jakby nie patrzec autko rzecz nabyta...

Nadia wczoraj wuja zadziwila, ogladali ksiazeczke i byl chlopiec i dziewczynka 🙂 no i Grzechu myslal, ze ja zawstydzi i pyta : Gdzie chlopiec? A Nadia: Nie widzisz? Tutaj ma penisa 😁 hahaha

Kasia biedulko trzymaj się cieplutko 😘 Michaś zacznie przesypiać noce to odsapniesz (życzę żeby to nastąpiło wcześniej niż u nas bo Matik w nocy budzi się 1000 razy 😞)
Super, że Grześ zaczyna mówić 🙂 Syn kuzyna mojego M prawie do 5 roku życia prawie nic nie mówił.. A teraz poszedł do przedszkola i się pięknie rozgadał podobno 🙂

Marta - rośnie Ci mała modnisia 😁 no jak mogłaś za mocno bluzkę wyprasować:P hehehe

No,no Sandra 🙂 Jaka Nadia mądrala 😁 moje dziecko użyłoby sowa "sisiurek" 😁 heheheh a ta powaznie to nawet nie sprawdzałam czy umiałby w ten sposób rozróżnić 🙂

A no i super, że się obyło bez zabiegu! i w ogóle fajnie bo z Twoich postów bije troszkę więcej optymizmu! Trzymam mocno kciuki (JUŻ!:P) za kolejną próbę 🙂

Ja padam na ryjek.. wczoraj się obcięłam i zrobiłam odrosty 🙂 w końcu nauczyłam się sama nakładać sobie farbę 😁
Kuba łobuz jakich mało 😞 nie daję już z nim rady.. nie mam pojęcia jak do niego dotrzeć, jak wpłynąć.. piszczy, drze się, trzaska drzwiami (niby, że jak nie zamknie to mu samochody wyjadą 😮 ) i w ogóle nie słucha.. okropny się zrobił i nie wiem skąd takie zachowanie ani jak je zmienić 😞

A MAtik.. męczydupa jeszcze większa.. nie chce mu się samemu chodzić (a umie bo udowodnił) tylko trzeba znim za rękę albo na ręce... jak nie śpi i się nie drze to znaczy, że je... no i całą noc się budzi co chwile 😞 POWIEM SZCZERZE - mAM DOŚĆ! Nie mam już siły...

• Mamusie
helo 😁
ja chora normalnie tak mnie łamie w kosciach ze masakra dobrze ze dzisiaj i jutro wolne to moze sie wylecze:/
Heh ale dzieciaki maja problemy 🙂 a co mowic jak beda nastolatkami 😲
Oli to na penisa mowi siusiak 🙂 wogole wymysla ostatnio mowi dzisiaj rano jak sikal do nocnika: "nie chce jobic siku siusiakiem, chce pupką jobic"
ze smoczkiem to ja juz mu chowalam ale on wtedy place z obu rak wklada do buzi i tak chodzi caly czas :/ obcinalam stare smoczki to on wyobrazcie sobie bral ta gumową koncówke (ze smietnika wyciagal 😮 ) i sobie na paluszek wkladal i glaskal sie po buzi ehh nie ma mocnych na niego z tym smoczkiem 🙃
Marta a jak Julka znosi te rehabilitacje?

• Mamusie
Goska silna z Ciebie baba!!! Dasz rade... Nadia tez do dzisiaj budzi mi sie w nocy, zeby przyjsc do mnie do lozka.. 🤢
No ja ja tak jakos ucze.. moze pozniej bedzie mi latwiej tlumaczyc rozne rzeczy..
Padlam kiedys w zlobku na twarz jak koles przyszedl i walnal, ze Emilka ma obszczypana kaczuszke.. No nie moge.. 😉 40 lat i kaczuszka 🙂
Juz widze jak by jej wytlumaczyl, jak ma sie zabezpieczac w przyszlosci 😉

Ano bije optymizm, bije jakos tak mi lepiej zdecydowanie.. jak mam juz to za soba... stres sie zacznie w kolejnej ciazy, ale jakos nie mysle o tym na razie..

Mloda to mnie oslabia z tym gadaniem.. Wczoraj jechalysmy autobusem i siedzial na przeciwko koles taki, co powiedzmy wygladal jakby ial bogata przeszlosc kryminalna 😁 Co zamknal oczy to mloda na pol busa "Mamus Pan Spi, zmeczony" , otworzyl "O juz sie obudzil", cokowliek by nie zrobic, wyjal telefon, podrapal, spojrzal to komentowala.. Tylko czekalam na tekst: Jak ma sie nie obudzic jak mi tu pierdolisz nad uchem 😉 ....hehe

• Mamusie
heh Oliwier to samo normalnie komentuje wszystko czasem az mi wstyd heh
wiecie co jak tak czytam Gosia Ciebie i Kasie to normalnie boje sie miec drugie dziecko, Oli jest czasem niemozliwy i zlosliwy a co mowic jak jeszcze doszedl by do tego drugi maluch 😲 narazie planujemy jak wszystko dobrze pojdzie w styczniu a jak wyjdzie to czas pokaze 🙂

Sandra wiem, że silna jestem i wiem, że narzekam dla odreagowania 🙂 Chłopaki są tak cudowni, że choćby nie wiem jak w dupę dawali to nie oddam ich za nic w świecie 🙂
Kuba też komentuje wszystko i wszystkich... czasem się usuwam tam gdzie ludzi nie ma bo robi to głośno i mi wstyd ☺️

Matik zaczyna coraz odważniej samodzielnie chodzić 🙂

Gosia - nie przerażaj się naszymi narzekaniami jeśli chodzi o 2 maluchów 🙂 Bo ja ze wszystkim - ciężki okres jest tylko przejściowy 🙂 u nas już jest coraz lepiej bo chłopcy zaczynają się razem bawić 🙂 Problem tylko w tym, że na razie ich zabawa polega na tym, że jeden się na drugiego rzuca... i wcale nie zawsze jest to Kuba:P hehe Matik też jest dobry i w kaszę sobie dmuchać nie da:P

A co do kalendarza chińskiego to koleżanka kiedyś podjaRANA, ŻE JEJ SIĘ 3 DZIECI ZGADZA MI SPRAWDZAŁA.. I CO? I POWINNAM MIEĆ 2 CÓRKI:p

o to by było piękne 😁 i zarazem tragiczne w skutkach!!! 😁

A ja idę dzisiaj na rocko 😁 😁 ale się cieszę:P ale to już ostatni raz i potem dopiero na wiosnę:P pierniczę łazić taki kawał drogi na nogach na takim zimnie:P

• Mamusie
roco?

a ja przeciwstawilam sie mojemu bolowi glowy i poszlam z dzieciakami do zoo... wogole checi nie mam na robienie obiadu..
Dzisiajk jeszcze na 18 "szwagra", ale to juz chyba napisolilam 😁

Od poniedzialku wracam do pracy.. Takie ploty chodza, ze mnie nie ma ze koniec.. 100 tys wersji.. Baby to sa jednak wredne i juz 😁