Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
madzia normalnie to bym zostawila mu pampersy ale mlody nie daje sie przebierac jest ryk krzyk bicie i kopanie jak biore go do przebierania
ja nie mam juz sil sie z nim szarpac te barki mam rozwalone codziennie wstaje ze lzami w oczach bo coraz mocniej mnie bola i w dodatku musze sie szarpac z mlodym
nie bede go na sile uczyc aby go nie zrazic ale musze sprobowac wszystkiego

Mój za to sika w majty jak się na nas zezłości. potrafi nam siąść na kolana albo iść na dywan, skupić się i nasikać 🙃 głupek mały 😉

Pobudka o 5 ale Mać już się nie obudził ani raz w nocy na smoczek 😉

Magda mam pytanie. Ty mówiłaś kiedyś, że Adziulę nogi w nocy bolały.. bo za szybko rosła czy coś. Możesz mi to przybliżyć jeszcze raz? co pow lekarz itd.. bo mój Kubuś całą noc płakał... najpierw go jedna noga bolała a potem obie.. tzn. najbardziej stopy...

• Mamusie
Gosia tak sie dzieje jak kości za szybko rosną i okostna nie może nadążyć i nogi bolą wtedy kiedy nic nie robią czyli podczas snu . Ja mojej dawałam 3 krople wit.D i masowałam w nocy (choś jak zaczęłam podawać jej tą wit. to mi się nie budziła) chyba ,że robiłam jej przerwę w podawaniu tej wit. czasem jak ból jest zbyt silny w nocy musisz podać lek przeciwbólowy.

nocą to się nawet jakoś szczególnie na obserwowaniu skupiać nie trzeba przynajmniej :P hehe liczę na to, że jednak mu przejdzie.. bo w końcu mać zaczął lepiej sypiać to Kuba znów się budzi 😞

w ogóle Kubek jest taki, że mam ochotę go wziąć i udusić... daje po dupie jak nigdy

noc spokojna 🙂 więc może to jednorazowe albo po prostu coś się mu śniło 😉 zobaczymy.. za to mać o 3 walczył o bajkę i sam po ciemku poszedł i usiadł przed tv .. ale nie dałam się 😁 i wrócił spać. ja idę na 8.00 do pracy 😉 w końcu zatowarowujemy u nas 😁

Kasia jak zdrówko? 😉

magda123 napisał(a):
Gosia to teraz będziesz miała bliżej do pracy o całe 25 min.?

zaryzykowałabym 40 min+ czas wcześniej tracony na poszukiwanie parkingu 😉 teraz mam niecałe 1,5 km :P a przedtem miałam ponad 30 km:P