Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

BIEDULKO!
Zasadniczo Ty nie musisz codziennie ćwiczyć 😘 bo wyglądasz zajebiście - jak to będziesz robić kilka razy w tyg wystarczy żebyś nie straciła tego co już osiągnęłaś 😘 po co się przemęczasz..
ja nie ćwiczyłam ostatnie 3 dni bo jak tylko zaczynałam to mnie bolało więc też nic na siłę...

o 🙂 przytulasek przyszedł 😁

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no i pije.. dziwne bo do tej pory nie chciał w dzień pić mleka..
a teraz przyszedł i sam o nie poprosił.. przyniósł mi butelko i mówi : "eko, eko"... bo MAtik jak sam coś chce powiedzieć to mówi ostatnią sylabą słowa 😁

A wkurzyłam się teraz.. jak mi siorka coś opowiedziała. idę do zupy zerknąć i Ci napiszę

No więc siorka idzie teraz w sobotę na wesele do znajomych. Pani młoda właśnie kilka dni temu zrobiłą test i wyszedł pozytywny. Przyszły pan młody biega za nią jak szalony żeby nie paliła..
a one - panie mądralińskie - stwierdziły, że przecież lekarze mówią, żeby w ciąży od razu nie rzucać bo nie wolno tak dnia na dzień 🥴 😮 nosz kurwa słyszałam o czymś takim ale na pewno nie w pierwszych tyg ciąży! znajomej tak lekarz powiedział ale ona się zorientowała w 5 m-cu że jest w ciąży i jarała jak smok do tego czasu więc można by założyć, że dziecko się przyzwyczaiło.. ale w pierwszych tygodniach??!!! Poza tym przyszła Pani Młoda twierdzi, że ją baardzo ciągnie i że nie da rady tak od razu.
i teraz najlepszy tekst moje siostry "ja to w sumie nie wiem.. moja koleżanka całą ciąże paliła i urodziła zdrowe dziecko" 😮 😮 😲 😲 ja pierdole! no co oni w łbach mają.. znajoma niech Bogu dziękuje, że dziecko zdrowe.. niby XXI wiek, niby ludzie mądrzejsi a tu kurna takie rzeczy..
ależ mnie to wkurwiło.. debilki dwie! a ciekawe co będzie robić jak dziecko się z wadami urodzi:/

• Mamusie
Gocha ja pamiętam jak byłam z młoda w ciąży i przychodziła godz.22 jak czułam papierosy to bym je jadła miałam taką ochotę 🥴 i dla tego chodziłam spać przed 22 co było rzadko tez mi lekarz mówił ,żeby nie rzucać z dnia na dzień tylko stopniowo i pamiętam ,że paliłam 1 papierosa dziennie a potem raz na tydzień a jak się młoda urodziła jak se na spokojnie zapaliłam to byłam w 7 niebie ☺️

w ogóle to bry 😘 😘 😘

Magda nie gadaj głupot. bo też przed pierwszą ciążą paliłam jak smok. a w ciąży się nie tknęłam!
mimo, że ssało mnie jak jasna cholera... jeśli zapali choć pół papierosa jest dla mnie zerem..

• Mamusie
Gocha poważnie mnie nawet nie ssało tylko bym je żarła ☺️ ale byłam twarda i się nie dawałam i uwilbiałam siedzieć jak gdzieś ktoś palił a teraz jak ktoś przy mnie zapali to zaraz mnie odrzuca i mi śmierdzi i staram się nie być w towarzystwie osób palących 😜

Nie wiem.. dla mnie jest oczywiste, że choćby nie wiem co to należy przestać palić.. a nie pierdolić smuty w stylu "strasznie mi się chce" "bo słyszałam, że ta paliła i ma zdrowe dziecko"... wkurwia mnie to

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Nie wiem.. dla mnie jest oczywiste, że choćby nie wiem co to należy przestać palić.. a nie pierdolić smuty w stylu "strasznie mi się chce" "bo słyszałam, że ta paliła i ma zdrowe dziecko"... wkurwia mnie to
ta słowaczka co ma te baby jara 2 paczki i przy wszystkich tyle paliła a dziewczyny zdrowe jak ryby 😮

• Mamusie
GoGr napisał(a):

tego typu teksty też mnie denerwują ,że ta paliła i tak dalej .....ale najgorsze jest to jak nie które dziewczyny wiedzą ,że są w ciąży i palą jak smoki i jeszcze piją

• Mamusie
GoGr napisał(a):
tylko się cieszyć, że zdrowe..
Gocha ale ryzykowałabyś zdrowie swojego dziecka dla odrobiny własnej przyjemności??
przeca wam pisałam ze z kamciem paliłam do 7 miesiaca 1 dziennie potem marchewe jadłam 😁z Adim wcale bo mnie odrzuciło a przy Damianku to juz nie mowie codzienne rzyganie wiec gdzie tam fajki miescic 😁