Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
ale nie wiesz od czego może mieć chrypke?
nosz kurde nie wiem wczoraj ze sklepu wrociłam nagle kaszel katar i chrypa 😮goraczki nie ma ale za cholere spac nie moze 😞

jak ma kaszel i katar to przejdź z nim będziesz spokojniejsza 🙂

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Gocha a Ty wiesz jakie jest najlepsze danie na walentynki??? :P
spagetti przy swiecach 😁

nie.. nie :P
Danie Dupy podobno 🤪 🤪 🤪

Gocha ja bym pewnie poczekała.. ale w sumie może lepiej dmuchać na zimne i iść do lekarza 😘 szkoda żeby się Adiemu coś rozwinęło i żeby się potem bardziej męczył

• Mamusie
wczoraj z dzieciakami lepiłam z ciastoliny zwierzątka i dałam Kamilkowi kaczkę i mu mówię ,że kaczka robi kwa kwa a on ją wziął i zrobił z niej szaloną kaczkę czyli wyjął oczka jej i wsadził z boku jaki miał ubaw z Adziulką szkoda ,że ich nie nagrałam 😁 😁

no to pobaw się jeszcze raz i nagraj 😁
kurde czekam na mojego.. a jego nie ma i nie ma:/ szlag mnie trafia bo miał przyjechać go szef zastąpić i pewnie do 17.00 nie przyjedzie

coś w ten styl.. przyzwyczaił się, że ma mojego na wyłączność.. że Grzesiek jest na każde zawołanie..
tylko heloł - trochę się zmieniło bo teraz G tez ma żonę i dzieci i nie jest do dyspozycji kolegi..
a już nie mam sił do nich

• Mamusie
GoGr napisał(a):
coś w ten styl.. przyzwyczaił się, że ma mojego na wyłączność.. że Grzesiek jest na każde zawołanie..
tylko heloł - trochę się zmieniło bo teraz G tez ma żonę i dzieci i nie jest do dyspozycji kolegi..
a już nie mam sił do nich

oj wiem coś na ten temat pracowałam u koleżanki i tez dawałam się wykorzystywać do momentu aż powiedziałam nie. Juz nie było tak kolorowo jak przed 🥴 ale tam już na szczęście nie pracuje i jakoś wcale mi nie żal 😁 😁

zimno już się w domu robi.. a mój miał zapalić w piecu jak przyjedzie.. bo rano było jeszcze prawie 20 st to w sumie dość fajnie było.. ale już się zaczyna wychładzać..
jeszcze przedtem siorka nie zamknęła drzwi wejściowych 😠

• Mamusie
GoGr napisał(a):
zimno już się w domu robi.. a mój miał zapalić w piecu jak przyjedzie.. bo rano było jeszcze prawie 20 st to w sumie dość fajnie było.. ale już się zaczyna wychładzać..
jeszcze przedtem siorka nie zamknęła drzwi wejściowych 😠

dodatkowo ci wychłodziło......a to macie na eko groszek czy normalnie palicie a w nocy tylko dokładacie?

nie wiem co to jest eko groszek ☺️
normalnie palimy.. zwykle rano to już zimo bo najpóźniej o 22.00 jeszcze ktoś zejdzie do pieca ale jak mój ma nockę od 18-2 to wtedy jak wraca jeszcze dokłada i rano jest fajniutko 😁

• Mamusie
GoGr napisał(a):
nie wiem co to jest eko groszek ☺️
normalnie palimy.. zwykle rano to już zimo bo najpóźniej o 22.00 jeszcze ktoś zejdzie do pieca ale jak mój ma nockę od 18-2 to wtedy jak wraca jeszcze dokłada i rano jest fajniutko 😁

eko groszek to jest węgiel 🙂 w postaci groszku i pali się nim w piecu z podajnikiem do którego wsypuje się węgiel a piec sam sobie pobiera węgiel z podajnika 🙂

• Mamusie
magda123 napisał(a):
wpadłam na genialny pomysł otóż założę własne forum ściągnę was wszystkich łącznie z adminem i zrobię konkurencję Miley 😁 😁 😁 😁 😁 co wy na to dołączycie do planu 🙃 🙃 😁 😁 😁
dla mnie bomba! Miałbym szansę zostać moderatorem ? 😜

• Mamusie
admin napisał(a):
magda123 napisał(a):
wpadłam na genialny pomysł otóż założę własne forum ściągnę was wszystkich łącznie z adminem i zrobię konkurencję Miley 😁 😁 😁 😁 😁 co wy na to dołączycie do planu 🙃 🙃 😁 😁 😁
dla mnie bomba! Miałbym szansę zostać moderatorem ? 😜

mówisz 😁 😁 tylko jakby nazwać 🤨 bo mamusie .net już zajęte bobo coś tam zajęte 🤔 moje pomysły się wyczerpały 🙃