Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Magda u nas się tak dzień zaczyna: Mój wychodzi do pracy, ja się biorę za kuchnię po śniadaniu, przygotowuję obiad, wstawiam pranie, trochę bajki, kładę Matika spać, biorę się za szmatę i kurze jadę, potem lustra i szyby no i standard odkurzacz. jak mi się chce to jeszcze podłogi myję. Bez tego ani rusz bo byłoby jak w chlewie:/

Magda.. słodkie galaretki! jedną ok.. ale żeby cały dzien tylko galaretki?

rano tylko śniadanie zjedli i teraz trochę zupy wmusiłam a tak to samo słodkie..
no a jak dostali od gości to przecież im nie zabiorę:/ a jak zaczeli we trójkę jeść to głowa mała

A i doszłam do wniosku, że to przeze mnie Kubek płacze w nocy 😞
bo ja ostatnio (właściwie dłuższe ostatnio 😞 ) bardziej nerwowa byłam i krzyczenie na niego było na porządku dziennym.. ogólnie mało przyjemne akcje..
no i stwierdzam, że to dlatego więc od dziś postaram się być siłą spokoju 🙂 Na razie mi wychodzi - nawet po tych kredkach nie wybuchnęłam a kusiło :P hehehe

• Mamusie
GoGr napisał(a):
A i doszłam do wniosku, że to przeze mnie Kubek płacze w nocy 😞
bo ja ostatnio (właściwie dłuższe ostatnio 😞 ) bardziej nerwowa byłam i krzyczenie na niego było na porządku dziennym.. ogólnie mało przyjemne akcje..
no i stwierdzam, że to dlatego więc od dziś postaram się być siłą spokoju 🙂 Na razie mi wychodzi - nawet po tych kredkach nie wybuchnęłam a kusiło :P hehehe
brawo 🙂

• Mamusie
cześć Mamusie moje 😘
Majka już dobrze, więc to chyba zęby albo takie przeziebienie maiała jak moje bo mi też już przeszło 🙂
Gosia Malutki już lepiej mam nadzieję?
Madzia jaki modny fryz zrobilaś 🤪 no to mamy dwie fryzjerki na wątku 🤪 jak spotkanie w realu zrobimy to może zaszalejecie gratisowo z nożyczkami 😜 🙂 ja tam lubię nowości, więc pierwsza na ochotnika idę 😁