Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
lusia napisał(a):
Elunia - ale chyba do któregoś roku życia dziecka mamę chroni prawo przed nockami??

Tak Lusia jest taka ochrona przed nockami ale ja się zgodziłam na ten system czterobrygadowy 12-godzinny czas pracy bo mam więcej wolnego i jak mi Lena choruje to nie musze brać L4 na nią nieraz.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
elunia72 napisał(a):
lusia napisał(a):
Elunia - ale chyba do któregoś roku życia dziecka mamę chroni prawo przed nockami??

Tak Lusia jest taka ochrona przed nockami ale ja się zgodziłam na ten system czterobrygadowy 12-godzinny czas pracy bo mam więcej wolnego i jak mi Lena choruje to nie musze brać L4 na nią nieraz.

rozumiem, że to świadomy wybór 🙂

• Mamusie
lusia napisał(a):
elunia72 napisał(a):
lusia napisał(a):

rozumiem, że to świadomy wybór 🙂

Tak świadomy wybór i nawet nie żałuje takiej decyzji

• Mamusie
dzieki dziewczyny 😉jutro wkoncu ide na wizyte o 18...normalnie sie doczekac nie moge....z moich obliczen wynika ze termin bede miala na poczatek lutego.....jutro dam wam znac co powiedzial lekarz.... 😉moj ze szczescia to skacze...chociaz jeszcze nie bylam u lekarza...tylko dwa razy test robilam i nie mam miesiaczki i dzisiaj dopadly mnie poranne mdlosci 🥴

• Mamusie
Izunia00882 napisał(a):
witajcie....wlasnie wrocilam od gina !!!!!jestem w 4 tygodniu i 4 dniu ciazy...na usg bylo widac taka mala kropeczke..nastepna wizyta za 3 tyg

super! gratulacje 😁 oby się zdrowo dzidzia rozwijała i ty żebyś lekko ciążę przeszła 🙂

• Mamusie
bo my obecnie mieszkamy u mojego rodzicow....teraz bedziemy musieli cos wynajac pod koniec tego roku ....nasi rodzice mieli kupic nam mieszkanie ale sie wypieli na nas...jeszcze nikomu nie mowilismy ze jestem w ciazy bo to za wczesnie..moi starzy znowu bede mnie wyzywali ale moj na to nie pozwoli...mysle ze tak w listopadzie...grudniu wynajmiemy mieszkanie i uszykujemy pokoj dla dzidzi i kubusia ...bysmy teraz wynajeli ale odkladamy pieniadze...wkoncu wydatek sie szukuje 🙂