Skocz do zawartości

Czerwiec 2010 | Forum dla mam

Maria_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
jednak moja ma lekko rozwolnienie ktore skonczylo sie prysznicem, dalam jej smecte.. wszytskiego nie wypila bo to nie dobre ale dobre i to 🙂 teraz spi smacznie od 12, ja pranko rozwiesilam i przygotowalam obiadosa.
O to widze ze wasze dzidzie to kruszynki 🙂 moja ma 80cm i wazy ok 10,5 kg
Tu w Jeleniej tez chmury sa ale wieje strasznie no i zimno 13 C;/
My tez na szczescie mieszkamy sami i nikt nam nic nie wytyka i nie wsadza nosa tam gdzie nie potrzeba...

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czolem 🙂

😘 😘 😘OCZYWISCIE MOC ZYCZEN DLA NASZEJ CZERWCOWEJ LIPCOWECZKI, RADOSCI I BEZTROSKIEGO DZIECINSTWA 😘 😘 😘

Komsi Ty cholerna powsinogo a kiedy ta obiecana wizyta we wrocku??? kurna uprzedz bo trza bedzie watrobe poszczedzac 😁 😁

ANulka a mialo byc tak pienie...pamietam jak sie cieszykas ze idziecie na swoje...a teraz cyrki ze stara zgryzliwa osoba...jak musicie wytrzymac ale moze zabrzmi to okrutnie ale ona zyc wiecznie nie bedzie i tego bym sie trzymala bo dogadac raczej sie nie uda, osobyw tym wieku sa niereformowalne....

Alicja, obserwuj Mariczke, najwazniejsze zeby pila i nie byla apatyczna....acha jeszcze jedno: przy rotawirusie jest brak tolerancji dla mleka, jak Daiwd byl chory prawie wcale nie chcial mleka a jak jest u Twojej corci?

Ann zycze Wam mega super wakacji i oczywisicie czekamy na jakies wiesci, pisz do ktorej z nas 🙂

Waja no wlasnie chmurzyska na maxa ale mysle wyskoczyc na troche jak ni bedzie padac...a zimno brrry z 15 stopni...

Dawid dopiero zasnal to mam nadzieje na conajmniej godzinny spokoj 😉

• Mamusie
Tja, na razie mega pakowanie, Stasiek pomaga 🤪
Jeny, nigdy więcej pakowania z pomagającym dzidziusiem 😉 Teraz padł i wreszcie coś będę mogła zrobić w normalnym tempie (tzn. dotychczas: ja składam, on rozwala, ja wkładam, on wywala i tak kto kogo zmoże).

• Mamusie
a wlasnie zapomnialam o synowce ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

Zuzka wszystkiego naj z okazji 13 miesieczniakow

a tak ogolnie nie wiem czy tylko ja a mysle ze my wszystkie zaponialysmy wczesniej o 13-miesiaczkach Agusi ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

naj, naj, naj Agusia cobys juz w tym 14 miesiacu wystartowala na maxa

• Mamusie
Wrrr zaraz zacznę walić piorunami... pojechali o 7 do Katowic na 3 godziny a jeszcze ich nie ma 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 O 14 dopiero powoli kończyli(wg mojego m.), a kiedy zadzwoniłam do szwagierki okazało się że jak skończą o 20 to będzie dobrze. ej normalnie mnie poskręca za chwilę... cały dzień do d... 😞
Kurde nawet myśleć o niczym innym nie umiem jak tylko o tym, że jestem złaaaa. SORKI 😉

• Mamusie
laaf, spoko, dzięki 😉 ja uważam, że już nie ma co życzyć tak każdemu dziecku co miesiąc wszystkiego najlepszego 😉 bo co, będziemy to ciągnąć do 5-tych urodzin? 😁 a i tak wiadomo, że wszyscy tu życzliwi sobie są i dzieciom jak najlepiej życzą 😉
Agulka, widzę, że podobne z charakteru jesteśmy do siebie 😁 😁 mnie też by to wyprowadziło z równowagi - nie znoszę, gdy sobie coś zaplanuję i przez czyjeś widzi-mi-się te plany idą w łeb, a ja durna siedzę i czekam...

• Mamusie
Ja już nie składałam życzeń, bo uważałam, że po roczku to już życzonka będą już nie co m-c tylko co roku na kolejne urodzinki.

Laaf, to co napisałaś to czysta prawda - żyć wiecznie nie będzie, ale zastanawiam się ile jeszcze lat czeka nas tych zgryźliwości, fochów itp. i oby nie było gorzej.

Agulka, ja też wnerwiłabym - delikatnie mówiąc - jakby mi plany pokrzyżowali.

Ann, spokojnego pakowania i w razie co życzę już spokojnej i udanej drogi.

U mnie właśnie za oknem pompa.

• Mamusie
ja tez nie cierpie jak sobie cos zaplanuje a tu lipca wtedy mega zla jestem a dosc czesto sie to zdarza z moim menem on lubi niespodzianki mi rozne robic.
Kurde to chyba jakis wirus u nas..bo mnie zmulilo i tez wymiotowalam...masakra jak sie kiepsko czuje...
Marika oglada bajeczke , tatus pojechal do pracy... znowu samotny wieczor..ehh

• Mamusie
ja tez nie cierpie jak sobie cos zaplanuje a tu lipca wtedy mega zla jestem a dosc czesto sie to zdarza z moim menem on lubi niespodzianki mi rozne robic.
Kurde to chyba jakis wirus u nas..bo mnie zmulilo i tez wymiotowalam...masakra jak sie kiepsko czuje...
Marika oglada bajeczke , tatus pojechal do pracy... znowu samotny wieczor..ehh

• Mamusie
Kwasku w sumie racja 😉 ale jakos z przyzwyczajenia tak wychodzi 😉

Ala to moze macie jakas cholerna jelitowke...szlak...nie wiem...

Angela uczulenie pojawia sie srednio co 2 dni ale z mniejszym natezeniem...cizko powiedziec co to jest...mam wrazenie organizm cos wyrzuca ale jak narazie stawiam na jajka...ale tez pewnosci nie mam..

dziisja nie bylismy na dworze (prze pogode) i Dawid swiruje juz amm go dosyc...wlasnie kapie sie z tata 😉

• Mamusie
Maria napisał(a):
Kubus bajke oglada i za chwile idziemy go kapac i do spania kłasc 😉 potem film na tvn chce poogladac 😉

to Kuba oglda bajki? jej Dawida to wogole nie kreci...chyba ze nagralabym i non stop puszczala reklame almette 😜 😉 😉

• Mamusie
no to zapewne jakis wirus czy cos.. juz mam dosc.. nic nie jem a wymiotuje sama woda..
z tego wszystkiego zasnelo mi sie z marika o 20 heh
teraz juz wykapana siedze i zaraz ide spac bo nie mam sił a zimno do tego strasznie mi i nie wiem czy w domu tak zimno czy mi tylko.
Moją bardzo interesuja bajki uwielbia je i tanczy przy nich ale tylko te na disney junior, ale tez wlaczam jej nie za czesto ... potrafi sie rano polozyc na dywanie i tak sobie lezec z 30 min i ogladac spokkojnie a ja moge wtedy cos zrobic.

• Mamusie
Ostatnio Olę przestały interesować bajki, jak włączam jej Mini Mini to zwykle nie patrzy już w tv, czasem jeszcze obejrzy bajkę Świat małej księżniczki i Zgaduj z Jessem (o kotku), reklamy też już nie są tak fajne. Jedyne co jeszcze zaciekawi ją to jak jest akurat prognoza pogody i zwiastun, co będzie w Faktach. Teraz na topie są jej płytki Przeboje rybki Mini Mini i The Best Kids...Ever i radio Złote Przeboje lub Eska Rock - pokazuje paluszkiem na wieże i woła DA - jak włączę to odrazu jest tany tany albo zależy od piosenki i może cały dzień słuchać muzyki 🙂